Нов собственик на мондео
-
- потребител
- Регистриран: 30 яну 2008, 11:09
- Модел на автомобила: taina
- Status: Извън линия
Нов собственик на мондео
Здравеейте,от 3 дни съм собственик на Мондео ,93г. 1,8v16 .Направих първите си 500км по магистрала Тракия и съм много доволен.Бързо ускорява ,стои добре на пътя и ми даде разход при скорост 110-130км/ч около 6 литра.
Колата е внесена преди месец от Австрия и не е обслужвана.Моля да ми постнете ръководство за експлоатация ,защото абсолютно нищо не знам по нея.Масла ,филтри ,ремъци,какви кога и как.До сега карах ауди 80Б4 ,но това върви по-добре и е по-широко.Благодаря Ви предварително.
Колата е внесена преди месец от Австрия и не е обслужвана.Моля да ми постнете ръководство за експлоатация ,защото абсолютно нищо не знам по нея.Масла ,филтри ,ремъци,какви кога и как.До сега карах ауди 80Б4 ,но това върви по-добре и е по-широко.Благодаря Ви предварително.
- Bijutera
- потребител
- Регистриран: 12 авг 2007, 14:51
- Модел на автомобила: Ford Fusion 1.6 16V
Re: Нов собственик на мондео
Честито да ти е,ма дай снимки да го видим

-
- потребител
- Регистриран: 30 яну 2008, 11:09
- Модел на автомобила: taina
Благодаря за мненията и пожеланията .В момента нямам снимки,но обещавам в близките дни да кача.Моля пратете ръководството за експлоатация на руски ,защото не мога да го намеря в раздел суфтуер и експлоатация.Още веднъж мерси и да си караме фордовете.
-
- потребител
- Регистриран: 27 авг 2008, 14:27
- Модел на автомобила: Mondeo 93' 2.0 16v Mondeo ST220 2,5Т
Corsa 99" 1.0 12v
Mondeo 99" 2.0 16v - Местоположение: Габрово
Отмодела "тайна" нямаше ли и дизели .... ?