Джанти 15" за новата Фиеста
-
- Status: Извън линия
Джанти 15" за новата Фиеста
Здравейте,
имам молба за препоръка на джанти за новата Фиеста. Да са 14" или 15". Нямам предпочитания за марка, но да не струват 1600 лв. като във Форд
имам молба за препоръка на джанти за новата Фиеста. Да са 14" или 15". Нямам предпочитания за марка, но да не струват 1600 лв. като във Форд

-
- потребител
- Регистриран: 02 май 2007, 19:21
- Модел на автомобила: Нямам :D
- Контакти:
Re: Джанти 15" за новата Фиеста
Тя последно каква ти дойде новата фиеста ?
Качи някоя снимка
Качи някоя снимка

- Bijutera
- потребител
- Регистриран: 12 авг 2007, 14:51
- Модел на автомобила: Ford Fusion 1.6 16V
май не е дошла още,просто човека си прави плановете отрано
а и ти имаш много хубав ник,напомня ми на един весел колега

а и ти имаш много хубав ник,напомня ми на един весел колега

-
Автомобила ще е тук след 3 седмици и избора на дянти е по-акуален от всякога. За сега съм харесал един модел на Алесио - Спидер.
-
- потребител
- Регистриран: 13 дек 2008, 14:19
- Модел на автомобила: Фокус седан 1.6TDCI 07г.
Колега,че какви джанти ти предлагат за толкова много пари?Нали в ценоразписите на МП има разни цени ако искаш направо да дойде с ляти джанти,просто доплащаш,но сумите доколкото си спомням бяха от порядъка на няколко стотин лева.Понеже има приспадане на обикновените ти джанти и сумата не е толкова голяма.Друг е въпроса ако искаш да ти дойде така,а да си купиш отделно ляти,които да ползваш само лятото.А аз скоро бях в магазина и цените за 16 цолови джанти започваха от 250 и стигаха до към 400лв.най скъпите.angel.krasimirov написа:Здравейте,
- jlpetkov
- потребител
- Регистриран: 18 яну 2007, 08:59
- Модел на автомобила: BMW 318ti 95'мтехник шпер; Ford Fiesta 1,6i 16V '94 АГУ
Колега, аз лично бих ти препоръчал да си вземеш 14-ки. Ако са 15-ки после и цените на гумите скачат нагоре (въпреки че на теб не ти е проблем предполагам).
Освен това на 15-ките трябва да сложиш по-ниски гуми, вярно че вида ще е по джиджан, ама като се има в предвид какво ни е състоянието на пътищата....
Освен това на 15-ките трябва да сложиш по-ниски гуми, вярно че вида ще е по джиджан, ама като се има в предвид какво ни е състоянието на пътищата....
-
Точно това ми е идеята!mitko1962 написа:Колега,че какви джанти ти предлагат за толкова много пари?Нали в ценоразписите на МП има разни цени ако искаш направо да дойде с ляти джанти,просто доплащаш,но сумите доколкото си спомням бяха от порядъка на няколко стотин лева.Понеже има приспадане на обикновените ти джанти и сумата не е толкова голяма.Друг е въпроса ако искаш да ти дойде така,а да си купиш отделно ляти,които да ползваш само лятото.А аз скоро бях в магазина и цените за 16 цолови джанти започваха от 250 и стигаха до към 400лв.най скъпите.angel.krasimirov написа:Здравейте,