Е те това е Фордовката дека мноо ме изкефи!
- dydo
- потребител
- Регистриран: 03 юли 2007, 15:19
- Модел на автомобила: Най-различни!
- Status: Извън линия
Е те това е Фордовката дека мноо ме изкефи!
Случайно попаднах на ето тази обява:
http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showD ... 2.searchIn" onclick="window.open(this.href);return false;
Като изключим китениците на предните седалки, направо ми скри топката тая машинка-Джиа, 2.5 мотор, 170 коня, бензин, автоматик, сив металик........абе въобще! Тъй като не разбирам немски, не знам дали обявата отдавна е публикувана и дали е актуална. Ама за тези пари. Също така с тези 170 коня не съм наясно какво трябва да се надцаква тук, тъй като дори и да е от страна от ЕС, май над 136 коня се доплащаше.
Какво мислите за колицата и парите за които се продава?
http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showD ... 2.searchIn" onclick="window.open(this.href);return false;
Като изключим китениците на предните седалки, направо ми скри топката тая машинка-Джиа, 2.5 мотор, 170 коня, бензин, автоматик, сив металик........абе въобще! Тъй като не разбирам немски, не знам дали обявата отдавна е публикувана и дали е актуална. Ама за тези пари. Също така с тези 170 коня не съм наясно какво трябва да се надцаква тук, тъй като дори и да е от страна от ЕС, май над 136 коня се доплащаше.
-
- потребител
- Регистриран: 13 дек 2008, 14:19
- Модел на автомобила: Фокус седан 1.6TDCI 07г.
Re: Е те това е Фордовката дека мноо ме изкефи!
Ами щом я има обявата в мобилето,значи е актуална.А колата наистина изглежда супер.Мисля че не влиза в акцизните двигатели,но не съм сигурен.А сега в тоя студ,мисля че и китениците са актуални,ще ти топлят на задните части.
Последна промяна от mitko1962 на 02 фев 2009, 18:04, променено общо 1 път.
- cenzor
- потребител
- Регистриран: 30 авг 2006, 20:28
- Модел на автомобила: Fiesta MK6 2004 1.3i/70hp
- Контакти:
http://www.autohop.bg/extras-tax_calc.html" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false;dydo написа: Също така с тези 170 коня не съм наясно какво трябва да се надцаква тук, тъй като дори и да е от страна от ЕС, май над 136 коня се доплащаше.
Ти си на ход. С цената, акциза и докарването - тамън 8500лв.Автомобил: 170 конски сили (126KW)
Година на Производство: 1997
Акциз: 4 436,92 лева
- dydo
- потребител
- Регистриран: 03 юли 2007, 15:19
- Модел на автомобила: Най-различни!
Скъпооооо. Не ме устройва
Аз пробвах с този калкулатор и забелязвам, че ако колата е 1998 и е например 160 коня, акциза е 0 лв. Ако обаче напиша 1998 г. и 161 коня, веднага скача на над 4 бона.

Аз пробвах с този калкулатор и забелязвам, че ако колата е 1998 и е например 160 коня, акциза е 0 лв. Ако обаче напиша 1998 г. и 161 коня, веднага скача на над 4 бона.
- Bijutera
- потребител
- Регистриран: 12 авг 2007, 14:51
- Модел на автомобила: Ford Fusion 1.6 16V
не ми се вярва толкова екстри и такъв двигател да струва толкова малко пари...нещо не е читаво