За горещата оферта на Мото Пфое
- Bijutera
- потребител
- Регистриран: 12 авг 2007, 14:51
- Модел на автомобила: Ford Fusion 1.6 16V
- Status: Извън линия
За горещата оферта на Мото Пфое
Става въпрос за горещата оферта Фокус Хард Рок,така и не мога да видя на каква цена се предлага?
Видях екстрите,намалението и промоцията,но крайна цена не видях.Някой ако е по-запознат да каже колко струва...мерси предварително
Видях екстрите,намалението и промоцията,но крайна цена не видях.Някой ако е по-запознат да каже колко струва...мерси предварително

-
Re: За горещата оферта на Мото Пфое
24 920 лв. с три врати и 1.4 мотор! За другите с надценката им според ценовата оферта. Общо взето правиш си кола и ти дават 4500 лв. отстъпкаBijutera написа:Става въпрос за горещата оферта Фокус Хард Рок,така и не мога да видя на каква цена се предлага?
- Bijutera
- потребител
май нещо не ме разбра
питах за ей това
http://www.ford.bg/files/cp/offer%203.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.ford.bg/files/cp/offer%203.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
- cosworth team ruse
- потребител
- Регистриран: 20 апр 2008, 21:39
- Модел на автомобила: форд сиера
- Контакти:
ще си взимаш такъв фокус или няма кво да правиш и пишеш само теми за спорта 

- Bijutera
- потребител
cosworth team ruse написа:ще си взимаш такъв фокус или няма кво да правиш и пишеш само теми за спорта
искам да знам колко струва интересувам се.
- cenzor
- потребител
- Регистриран: 30 авг 2006, 20:28
- Модел на автомобила: Fiesta MK6 2004 1.3i/70hp
- Контакти:
Hard Rock-a беше около 30 000лв последно, когато бях чел за него.
Успех, дано си го купиш.
Успех, дано си го купиш.
- BOYCH
- потребител
- Регистриран: 21 дек 2008, 11:44
- Модел на автомобила: Ford Mondeo 2.0 TDCi Ghia Estate Wagon Duratorg 130 Hp Automatik.
Първа регистрация: м. 07.2003 г. - Местоположение: София
Цензоре, кажи го на БижутераHard Rock-a беше около 30 000лв последно, когато бях чел за него.
Успех, дано си го купиш.

"... Успех и дано си го купиш нагрухан с всички екстри за 25 бинки и
да не забравиш да дадеш и на мене ...едно квадратче на следващата среща!"
Има повече задявка, нали!

-
- потребител
- Регистриран: 05 мар 2006, 14:18
- Модел на автомобила: *
- Контакти:
Колега в кое МП я дават тая отстъпка от 4500лв. за кола? И за каква кола става дума? Аз в събота бях във МП Варна, правиха ми оферти за новата Фиеста, много настояваха да се кача вътре, обаче нямаха тестов автомобил да я покарам понеangel.krasimirov написа:24 920 лв. с три врати и 1.4 мотор! За другите с надценката им според ценовата оферта. Общо взето правиш си кола и ти дават 4500 лв. отстъпкаBijutera написа:Става въпрос за горещата оферта Фокус Хард Рок,така и не мога да видя на каква цена се предлага?

За никакви отстъпки не са споменавали....
-
За Форд Фокус 1.4 3 врати е цената без цвят металик! 24 920 лв.DTM написа:Колега в кое МП я дават тая отстъпка от 4500лв. за кола? И за каква кола става дума? Аз в събота бях във МП Варна, правиха ми оферти за новата Фиеста, много настояваха да се кача вътре, обаче нямаха тестов автомобил да я покарам понеangel.krasimirov написа:24 920 лв. с три врати и 1.4 мотор! За другите с надценката им според ценовата оферта. Общо взето правиш си кола и ти дават 4500 лв. отстъпкаBijutera написа:Става въпрос за горещата оферта Фокус Хард Рок,така и не мога да видя на каква цена се предлага?
Видях екстрите,намалението и промоцията,но крайна цена не видях.Някой ако е по-запознат да каже колко струва...мерси предварително.
За никакви отстъпки не са споменавали....
Новата Фиеста е друга бира! Ела до Плевен, за да видиш моята, а има и още една на склад

- cenzor
- потребител
- Контакти:
:оффтопик;angel.krasimirov написа:
За Форд Фокус 1.4 3 врати е цената без цвят металик! 24 920 лв.
Новата Фиеста е друга бира! Ела до Плевен, за да видиш моята, а има и още една на склад
![]()

Просто е друг клас кола.
:оффтопик;
-
Имах предвид по отношение на отстъпките! Понеже дори не е официално представен модела в БГ (предстои през Март) почти не дават отстъпки. При мен поради грешка във вече подписана поръчка дадоха 5%cenzor написа::оффтопик;angel.krasimirov написа:
За Форд Фокус 1.4 3 врати е цената без цвят металик! 24 920 лв.
![]()
Фиестата е друга бира, Фокусът е друга ракия. За мен при всички положение е едно ниво нагоре, дори и фиестата да е с повече екстри.
Просто е друг клас кола.
:оффтопик;

-
- потребител
- Регистриран: 05 мар 2006, 14:18
- Модел на автомобила: *
- Контакти:
Е, ако ще гледам само две Фиести
не ми се идва, във МП Варна също видях две, едната базова с обикновен цвят. Другата беше тренд със специалния цвят hot magenta, пакет автоматичен климатик + следващото ниво на аудио уредбата.

-
Аз разбрах, че не си я виждал наживо...DTM написа:Е, ако ще гледам само две Фиестине ми се идва, във МП Варна също видях две, едната базова с обикновен цвят. Другата беше тренд със специалния цвят hot magenta, пакет автоматичен климатик + следващото ниво на аудио уредбата.
-
- потребител
- Регистриран: 02 фев 2007, 18:04
- Модел на автомобила: Ford Fiesta Techno MK4 1.25
- Контакти:
Тоя Фокус хард рок го гледах в МП Варна преди половин година като бях в сервиза. Прави си сметка как вървят.
- Bijutera
- потребител
ако имах 30к веднага бих я взел,промоцията е примамлива,не знам що паралиите не я взиматPresident написа:Тоя Фокус хард рок го гледах в МП Варна преди половин година като бях в сервиза. Прави си сметка как вървят.

- cenzor
- потребител
- Контакти:
Щото за 30 000лв можеш да си вземеш много други коли, вкл. и SUV...Bijutera написа:ако имах 30к веднага бих я взел,промоцията е примамлива,не знам що паралиите не я взиматPresident написа:Тоя Фокус хард рок го гледах в МП Варна преди половин година като бях в сервиза. Прави си сметка как вървят.
- alexxx
- потребител
- Регистриран: 13 май 2006, 00:26
- Модел на автомобила: Ford Mondeo 2.0 1998г.
- Контакти:
Абе,ако ги имах тея 30к.нямаше да се замисля за фокуса,а за SUV под 50к според мен нищо свястно не може да се вземе 

- cenzor
- потребител
- Контакти:
Не за 30, но за 32000 може да се вземе това MITSUBISHI LANCER SPORT SEDAN.. тук Focus-a просто не играе, въпреки че всички сме фенове.alexxx написа:Абе,ако ги имах тея 30к.нямаше да се замисля за фокуса,а за SUV под 50к според мен нищо свястно не може да се вземе
-
За 32 000 може да си вземеш Форд Фокус Седан Титаниумcenzor написа:Не за 30, но за 32000 може да се вземе това MITSUBISHI LANCER SPORT SEDAN.. тук Focus-a просто не играе, въпреки че всички сме фенове.alexxx написа:Абе,ако ги имах тея 30к.нямаше да се замисля за фокуса,а за SUV под 50к според мен нищо свястно не може да се вземе

- licho
- потребител
- Регистриран: 17 юли 2005, 13:19
- Модел на автомобила: Форд Фиеста 1.1 mi, 1992, Черна лимунзина с три врати
Фиат Браво 1.2 1999, Черна лимунзина с три врати - Status: Извън линия
няма ли да направят като шкода - връщаш си старата кола и ти я приспадат от цената. примерно не плащаш 15% първоначална вноска
веднага ще си сменя фиестата