Новите регистрационни табели
Re: номерата
Ето това е от днес: http://www.darik.net/index.php?p=article&tid=1&id=45621" onclick="window.open(this.href);return false;sashko_bg написа:Здравейте, някой знае ли дали удължиха срока за номерата? Има ли сигурна информация?
- rejo
- потребител
- Регистриран: 22 сеп 2005, 01:10
- Модел на автомобила: FIESTA 1.3i 2005, бензин
- Контакти:
- Status: Извън линия
Да бе, мечтай.....kEFi написа:Аааа, не! До 10 години се надявам всички да са научили свободно да разбират БГ или най малкото родословие на българскиPeter_CLX написа:... Щото иначе както е тръгнало, след 10 години може да ни се наложи и тук във форума да пишем на латиница... за да ни разбират европейските колеги.
Като гледам форума, половината постове са на неразбираем български /не учат ли вече в у-ще правопис или чатовете и SMS-те са им промили мозъците

- Dundee
- потребител
- Регистриран: 22 яну 2006, 14:48
- Модел на автомобила: Mondeo Mk4 2.5T
- Status: Извън линия
Хватката със смяната на номерата я измислиха "умните глави" от финансовото министерство само и единствено за да накарат повече хора да си направят гражданска отговорност (за да ти дадат нов номер трябва да покажеш полицата за ГО). В страните от ЕС няма изискване всички номера да са със синята лента и звездичките. Който е ходил натам може да потвърди че хората си карат с всевъзможни номера.
Европейците са ни направили забележка, че поне 90 % от колите трябва да се карат с ГО и нашите не са могли да измислят друг трик за да повишат броя на застраховките.
А за стикерите и новата смяна след евентуалното членство - май по-скоро ще ни карат отново да сменяме номерата, ама за сега ги е страх да си признаят че е така.
И още нещо, мисля че (може вече да са го направили, не съм чел веснтици напоследък) ще има удължаване на срока за подмяната.
Европейците са ни направили забележка, че поне 90 % от колите трябва да се карат с ГО и нашите не са могли да измислят друг трик за да повишат броя на застраховките.
А за стикерите и новата смяна след евентуалното членство - май по-скоро ще ни карат отново да сменяме номерата, ама за сега ги е страх да си признаят че е така.

И още нещо, мисля че (може вече да са го направили, не съм чел веснтици напоследък) ще има удължаване на срока за подмяната.