Пак въпрос към старозагорци!
- peterdi_bg
- потребител
- Регистриран: 11 сеп 2008, 22:02
- Модел на автомобила: n/a
- Status: Извън линия
Пак въпрос към старозагорци!
Здравейте, колеги!
На 29-ти ще дойда до Стара Загора на посещение в центъра на Зелени Балкани срещу кв. АПК
Аз ще съм с колата, обаче останалите ще пристигнат с влак, да попитам таксиджиите карат ли дотам от жп гарата и колко излиза? (или дайте тарифите им, като разстояние го знам горе-долу).
И още - дайте предложения за 2-3 часа кое е най-добре да се види в града и къде се намира, че не съм ходил по центъра и изобщо си нямам на идея какво има.
Поздрави, и може да спретнем по тоя повод някакво събиране - неделя се пада.
На 29-ти ще дойда до Стара Загора на посещение в центъра на Зелени Балкани срещу кв. АПК
Аз ще съм с колата, обаче останалите ще пристигнат с влак, да попитам таксиджиите карат ли дотам от жп гарата и колко излиза? (или дайте тарифите им, като разстояние го знам горе-долу).
И още - дайте предложения за 2-3 часа кое е най-добре да се види в града и къде се намира, че не съм ходил по центъра и изобщо си нямам на идея какво има.
Поздрави, и може да спретнем по тоя повод някакво събиране - неделя се пада.
Последна промяна от peterdi_bg на 23 мар 2009, 17:27, променено общо 1 път.
ЦЕНИ ЖИВОТА! УБИЙ СКОРОСТТА!
-
- потребител
- Регистриран: 19 яну 2006, 20:07
- Модел на автомобила: БМВ Е46 320d Комби 2001г 136к.с
Re: Въпрос към старозагорци!
Стига да си платиш,таксиджиите ще те закарат и на луната
Само че повечето таксита дето дремят пред гарата и автогарата са частници необвърани с таксиметрова компания и дерат по собственни цени.Такситата които карат на нормални тарифи са Ен Такси тел.042/6-106 и 0888666106 и Чар такси тел.042/6-123.За цена не мога да ти кажа нищо,защото на такси последно съм се возил преди 4-5 години когато караха на 1лв. в рамките на града.
По центъра на Стара Загора едва ли има нещо интересно какво да се види.Една права улица с магазини и бутици по нея.Ако се интересувате от археология на 200-300 метра над общината до съда има разровен римски форум дето като го реставрираха и операта си направи на него външна сцена и лятно време си изнася представленията там и пречи на живущите наоколо да си гледат спокойно телевизия на отворен прозорец
Иначе друго интересно какво да ти кажа...то в неделя кое ли работи пък.Колкото за барчета по центъра,дето да седнете да си изпиете кафето и да си убиете времето - има,не е като да няма

По центъра на Стара Загора едва ли има нещо интересно какво да се види.Една права улица с магазини и бутици по нея.Ако се интересувате от археология на 200-300 метра над общината до съда има разровен римски форум дето като го реставрираха и операта си направи на него външна сцена и лятно време си изнася представленията там и пречи на живущите наоколо да си гледат спокойно телевизия на отворен прозорец

- peterdi_bg
- потребител
ОК... мерсаш. Вие тази същата неделя ще се събирате ли и от колко часа и къде?
- Danchev
- потребител
- Регистриран: 09 фев 2008, 02:47
- Модел на автомобила: 89' B-road sleeper
Ами да както всяка неделя се събираме - 20:00 часа на паркинга на Техномаркета. Ако искаш пиши в нашата тема в Срещи там ще ти обяснят подорбно и тел за контакт може да ти дадат, че не съм в града няколко седмициpeterdi_bg написа:ОК... мерсаш. Вие тази същата неделя ще се събирате ли и от колко часа и къде?
Tuned and performed by

The people who once spent on the Mk3 have grown up and moved on, there's only a few nutters like us who still work on them

The people who once spent on the Mk3 have grown up and moved on, there's only a few nutters like us who still work on them
- peterdi_bg
- потребител
Въй... много късно... отдавна ще съм отпрашил. Е, няма проблем, ще се видим ако трябва по-нататък.
- peterdi_bg
- потребител
Работата с транспорта взе да намирисва! Оказа се че моите приятели с влака нямат удобен транспорт от Тулово до Стара Загора. Някой има ли представа къде мога да намеря разписание на автобусите между Тулово (или Мъглиж) към Стара Загора? До момента намерих инфо само за един автобус в 5 сутринта, който естествено не ми върши работа. Има ли някакви местни рейсове или маршрутки около обяд до към 1 часа? И още - ако се окаже че няма, ще се намерят ли 3-4 колеги които да дойдат с мен до Тулово да извозим групата (бензина ще ви се поеме)?
Припомням, че става въпрос за тази неделя...
Припомням, че става въпрос за тази неделя...
- peterdi_bg
- потребител
Re: Пак въпрос към старозагорци!
ОК мерси много, още някой свободен в неделя на обяд, да сме поне 3 коли?
- peterdi_bg
- потребител
Re: Пак въпрос към старозагорци!
Специални благодарности към mitaka76, с чиято помощ превозихме наведнъж всички! Ще черпя на Калояново
>:D<: