Прекъсва при по-рязко подаване на газ
- yellowblack
- потребител
- Регистриран: 23 ное 2006, 00:49
- Модел на автомобила: Cougar 2.5 V6 24V Duratec
- Status: Извън линия
Прекъсва при по-рязко подаване на газ
При плавно натискане на педала няма проблем,но при по-рязко прекъсва.До тук са сменени кабели "Беру",свещи "Моторкрафт" и утре може би бензинов филтър.Първите 50-60 метра си върви и след това се появява проблема като на диагностиката няма грешки в ЕКУ.Определено след смяната на свещите се усети много голяма разлика във вървежа (старите изпаткаха на 7000 км Eyeque Platinum) ,но проблема си остава.
Desire for Cosworth ...
- maistorabg
- потребител
- Регистриран: 28 ное 2008, 03:19
- Модел на автомобила: G6A
Re: Прекъсва при по-рязко подаване на газ
Колкото и да ти е тъжно,симптомите са на заминаваща си помпа.
Може да премериш налягането,за да си сигурен.
Може да премериш налягането,за да си сигурен.
- yellowblack
- потребител
След смяната на бензиновия филтър тръгна доста.Сега прекъсва само под 2000 оборота и над 5000 нещо я мъчи.Почна да понамирисва на умрели катерици и в най-скоро време катализатора ще изчезне.И м/у другото нищо не ме притеснява,аз да съм жив и здрав калинката все ще върви 

Desire for Cosworth ...
- mclsdreal
- потребител
- Регистриран: 01 май 2009, 20:44
- Модел на автомобила: Мондео 1.8TD-2000, Джия
На мен първо ми прекъсваше защото свещите бяха заминали, след това без да искам сложих за 50 лева нафта
вместо бензин...източихме бензина с нафтата смених горивен филтър и какво ли не, но проблема си остана, помислих си че може да е от дебитометъра...уви и там нямаше нищо...накрая по случайност акумулатора ми нещо свърши, свалих го да го заредя и на другия ден го сложих...колата летеше нямаше прекъсване...стигнах до извода че може да е имало някоя грешка в компютъра и при махането на акумулатора да се е оправило, другата врътка която правих е на маркуча по който ти идва бензина към колекторите има една тапичка такава като на гумите ти, развих я и със телчица бръкнах за да натисна една пластина и започна да хвърля бензин, беше малко мръсен като че ли, направих го няколко пъти след това си завих капачката обратно! Та може да е един от тези варянти. Успех и се надявам да оправиш форда, поне при мен се оправи (Форд ескорт 1.8 16v 1992г.) 

I`m sorry.. I can`t be perfect... !!
- yellowblack
- потребител
Сега малко я поразкарах и във високите нямах проблем от 1-ва до 3-та си я изпънах до 7к нямаше проблем.Остава прекъсването само в ниските до около 1800 оборота.
Desire for Cosworth ...
- yellowblack
- потребител
Запушени инжектори.Добре ,че почнах от най-евтината възможност 

Desire for Cosworth ...