Търся съвет
-
- потребител
- Регистриран: 24 юни 2009, 13:00
- Модел на автомобила: Ford Fiesta 1.6 16v 95г.
- Status: Извън линия
Търся съвет
Здравейте колеги.Харесах си Форд Пробе ама като казах харесах си меко казано, мможе би се влюбих
И така колата много ми допада но до сега от Форд чесно казано не съм се интересувал, и съм доста некомпетентен.До преди няколко дена бях се навил на Tyota Celica но когато видях форда решението ми се промени.Сега искам да си купя Пробе но видях че са по евтини от селиките и някои от мойте познати ме съветват да не си вземам форд и чесно да кажа май и те незнаят защо.Та който има такава кола ако иска да хвърли някой коментар по темата за малко кураж, и да даде някой съвет 

-
- потребител
Re: Търся съвет
При всички модели ли е така или има изключения?И това означава ли че частите за този модел са доста скъпичкиSasho85 написа:Форд е само външно, иначе от долу е Мазда 626

- S_C
- потребител
- Регистриран: 05 юни 2008, 23:00
- Модел на автомобила: Mondeo`95 2.0
Marea`01 1.6
Caravelle JX - Местоположение: София
- Контакти:
Почти всичко е от Мазда...айде,да не е всичко...80% от колата.
Не говоря с непознати. Никога не се знае кой от двама ни ще се окаже психопат!
- midex
- потребител
- Регистриран: 07 мар 2009, 23:22
- Модел на автомобила: Ford Probe V6
Като изключим купето, почти всички части от MX-6/626 стават...май само без въздушния филтър, дето има едни специфични извивки по ъглите. 

- vargala81
- потребител
- Регистриран: 06 дек 2007, 13:50
- Модел на автомобила: Ford Focus 2001 г. - 1.6, 16v, 100 ps.Zetec SE Engine
- Контакти:
най-хубавото нещо за мен е,че си е чистокръвен американски Форд и звука от 6 цилиндровия двигател.Колега влез в този сайт и прочети статиятаTremor написа:Здравейте колеги.Харесах си Форд Пробе ама като казах харесах си меко казано, мможе би се влюбихИ така колата много ми допада но до сега от Форд чесно казано не съм се интересувал, и съм доста некомпетентен.До преди няколко дена бях се навил на Tyota Celica но когато видях форда решението ми се промени.Сега искам да си купя Пробе но видях че са по евтини от селиките и някои от мойте познати ме съветват да не си вземам форд и чесно да кажа май и те незнаят защо.Та който има такава кола ако иска да хвърли някой коментар по темата за малко кураж, и да даде някой съвет
http://www.clubford.org/portal/content/view/212/95/" onclick="window.open(this.href);return false;
- debug
- потребител
- Регистриран: 07 фев 2007, 01:29
- Модел на автомобила: триврат Focus Zetec 2.0 99г; Mazda 626 GC купе 84г.; BMW E36 96г.
Зависи за кой Проуб говорите. Щото първите са си с Маздови двигатели с по една табелка "Форд" завита отгоре.
-
- потребител
- Регистриран: 28 юли 2005, 10:40
- Модел на автомобила: Sierra
- Контакти:
Не при всички модели,само Проб и някои фиести които са мазда 121.
Децата са наследствени.Ако родителите ти не са имали деца,няма да ги имаш и ти 

-
- потребител
vargala81 написа:най-хубавото нещо за мен е,че си е чистокръвен американски Форд и звука от 6 цилиндровия двигател.Колега влез в този сайт и прочети статиятаTremor написа:Здравейте колеги.Харесах си Форд Пробе ама като казах харесах си меко казано, мможе би се влюбихИ така колата много ми допада но до сега от Форд чесно казано не съм се интересувал, и съм доста некомпетентен.До преди няколко дена бях се навил на Tyota Celica но когато видях форда решението ми се промени.Сега искам да си купя Пробе но видях че са по евтини от селиките и някои от мойте познати ме съветват да не си вземам форд и чесно да кажа май и те незнаят защо.Та който има такава кола ако иска да хвърли някой коментар по темата за малко кураж, и да даде някой съвет
http://www.clubford.org/portal/content/view/212/95/" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false;
Това ми трябваше, сега вече знам какво да си взема само трябва да събера парите, мисля че си заслужава наистина от отдавна съм фен на американските коли и може би точно това е за мен! Благодария