Войната По Пътищата2
- ageorgiev
- потребител
- Регистриран: 28 юни 2009, 21:01
- Модел на автомобила: New Ford Focus 1.6 (100 hp) Duratec 5d Loder 1899 Tuning (2009)
- Контакти:
- Status: Извън линия
Re: Войната По Пътищата2
drfrancky написа:ageorgiev, похвално е , че въпреки стремежа да се похвалиш не използваш изрази от типа на "моята кола", "моята.... ".
А при теб drfrancky изобщо не е похвално, че не подбираш изразите си така, че да формират тафтология (използване на думи с общ корен в рамките на едно и/или съседни изречения)!
Не знам какъв ти е проблема с мен, но явно не се харесваме и нямаме обща визия нито за интересите си, нито за това как печелим и харчим парите си.
Написах и по-горе - в теб и разгонената ти приятелка няма да постигнем единомислие. Нека възпитанието ни (ако при Вас е налично изобщо) да вземе връх и да покажем, че се самоуважаваме, като спрем да се излагаме

Колко срамно било да си купиш автомобил на лизинг, кой как си разпределя семейния автопарк, как си структурира личния бюджет!!! Баста... Някак детско и повърхностно е!
А и къде са модераторите и не ни изтрият глупостите, които са тотално НЕ ПО ТЕМАТА от постингите в последния слайд.
За да дам добър тон - аз декларирам, че никога и по никакъв повод няма да отговарям на провокациите на drfrancky и foxy, нямащи отношение с казуса. Ако те продължат излагането си е тяхно, а който не го счете за такова си е негов личен проблем

Loder1899 в BG: http://www.pitlane-bg.com/ageorgiev@hotmail.bg" onclick="window.open(this.href);return false;"

-
- потребител
- Регистриран: 14 фев 2009, 12:58
- Модел на автомобила: Лизинговата Фиеста на мама
- Контакти:
Епитетите си ги остави за приятелчетата, да не се изложиш.paci написа:Пълни лигочи се оказахте и 2мцата с последните си постове.drfrancky написа:ageorgiev, похвално е , че въпреки стремежа да се похвалиш не използваш изрази от типа на "моята кола", "моята.... ".
Засичане на магистрала ми е правено като аз съм карал със 160 и един далеч напред пред мен предприема изпреварване с 80. Наложи се малко по-агресивно да напъна в/у спирачките.
Вижте се:
[19.7.2009 г. 13:36:51] ? каза: Един приятел миналата година кара с около 130-150 по Хемус. Предприема изпреварване в лявата лента и се прибира. Двама такива малоумници с мотор го спират и му трошат огледалото и страничното стъкло , щото неволно ги засякъл и щели да се убият заради него...
Ограничението на магистрала е 130!
С колко трябва да са карали вашите хора щом са били засечени със 150?
А колкото до случката, правилно са ги строшили. Твоят човек може да нарушава ограниченията а другите не ? Някак си избирателно ми звучиш...
При положение, че правиш маневра би трябвало да се съобразяваш с околните НЕЗАВИСИМО дали те спазват правилника. Някой ден , някъде и ти може да стъпиш на криво....
п.п.
Провал ли си да караш по магистралата с 80-90 ?
А пробвал ли си да караш мотор на магистралата с тази скорост ?
Знаеш ли как те изпреварват колите докато си на мотора с тази скорост ? Как минават на сантиметри от теб независимо, че има още едно свободно платно ?
Или само си плямпаш , подкрепен от интернет статуквото ти ? Интелигентните хора използват преживяни факти, глупците спорят сляпо...
- foxy
- потребител
- Регистриран: 25 юни 2008, 21:17
- Модел на автомобила: Ford Ka'97, ENDURA EFI 1.3i
разгонената ти приятелка
и не ми се търси повече едва ли говорят за възпитание. Както вече казах първо гледай в своята купичка и тогава в чуждата. Не мога да разбера как имаш наглостта да ми говориш за възпитание, при положение че се изказваш като тийнейджър, на когото са взели джобните щото е сгафил...След глупостите ти в поредният ти пост вече дори не си смешна. Знаеш ли коя е следващата стъпка на социалната деградация?
Ще се направя на мила и любезна и ще те помоля да се въздържаш се от подобни квалификации, тъй като дори не ме познаваш. Едва ли наистина ще постигнем консенсус, но поне спазвай някакъв добър тон ако искаш някой от този форум да ти вярва, че изобщо си възпитан.
Не съм те правокирала по никакъв начин - никой не те закачаше. Има една приказка - "Тарикат мъж не писка" - не може хем да бълваш щуротии и да плюеш по хората, хем да пискаш "Ама те ме правокират и аз затова....".никога и по никакъв повод няма да отговарям на провокациите на drfrancky и foxy, нямащи отношение с казуса.
Компютърна поддръжка, VOIP и сервиз за компютри и друга техника
-
- потребител
- Контакти:
Закълни се!ageorgiev написа:drfrancky написа:ageorgiev, похвално е , че въпреки стремежа да се похвалиш не използваш изрази от типа на "моята кола", "моята.... ".
А при теб drfrancky изобщо не е похвално, че не подбираш изразите си така, че да формират тафтология (използване на думи с общ корен в рамките на едно и/или съседни изречения)!
Не знам какъв ти е проблема с мен, но явно не се харесваме и нямаме обща визия нито за интересите си, нито за това как печелим и харчим парите си.
Написах и по-горе - в теб и разгонената ти приятелка няма да постигнем единомислие. Нека възпитанието ни (ако при Вас е налично изобщо) да вземе връх и да покажем, че се самоуважаваме, като спрем да се излагаме![]()
Колко срамно било да си купиш автомобил на лизинг, кой как си разпределя семейния автопарк, как си структурира личния бюджет!!! Баста... Някак детско и повърхностно е!
А и къде са модераторите и не ни изтрият глупостите, които са тотално НЕ ПО ТЕМАТА от постингите в последния слайд.
За да дам добър тон - аз декларирам, че никога и по никакъв повод няма да отговарям на провокациите на drfrancky и foxy, нямащи отношение с казуса. Ако те продължат излагането си е тяхно, а който не го счете за такова си е негов личен проблем
- paci
- Модератор
- Регистриран: 18 яну 2005, 07:52
- Модел на автомобила: Fiesta MK4 Zetec-S 1.4 16V 90 коня
Свършиха ви аргументите, че е нормално да карате с 200+ над ограниченията и почнахте ageorgiev на лична тематика.drfrancky написа: Епитетите си ги остави за приятелчетата, да не се изложиш.
Аз ти говоря за спиране с автомобил от 160 до 80.
Верно, че и аз подцених ситуацията, но не очаквах този да изпреварва "3 часа".
Разбрах, че мотора спира доста по-трудно от един автомобил.
Щом аз съм усетил зор със спирането от 160 до 80, представям си какво е за един мотор от 300
Стига сте се пънели, че е нормално да карате с 300
Всички които карат с наполовина от вашата скорост дори и превишили ограничението ще ви пречат.
Кое му е нормалното да трошат?
Аз да не би да съм гонил, спирал и засичал тоя дето ме засече мен на магистралата?
Като сте тръгнали с тази самоубиствена скорост си правете сметката.
- bateto_toshko
- потребител
- Регистриран: 01 юни 2008, 16:57
- Модел на автомобила: Fiesta 1.4 Ghia '96
(Zetec-SE,16V, 90PS) - Местоположение: Бургас
drfrancky , нали се сещаш , че ако мотористите са карали с 300 км/ч , той човека като е тръгнал да изпреварва тях въобще ги е нямало на хоризонта , така , че не знам за какво сечене на път говорим.Аз вече казах.Вкарването в затвора на моторист е добро дело.Спасяваш неговия живот , както и на тези които ще убие тойdrfrancky написа:Епитетите си ги остави за приятелчетата, да не се изложиш.paci написа:Пълни лигочи се оказахте и 2мцата с последните си постове.drfrancky написа:ageorgiev, похвално е , че въпреки стремежа да се похвалиш не използваш изрази от типа на "моята кола", "моята.... ".
Засичане на магистрала ми е правено като аз съм карал със 160 и един далеч напред пред мен предприема изпреварване с 80. Наложи се малко по-агресивно да напъна в/у спирачките.
Вижте се:
[19.7.2009 г. 13:36:51] ? каза: Един приятел миналата година кара с около 130-150 по Хемус. Предприема изпреварване в лявата лента и се прибира. Двама такива малоумници с мотор го спират и му трошат огледалото и страничното стъкло , щото неволно ги засякъл и щели да се убият заради него...
Ограничението на магистрала е 130!
С колко трябва да са карали вашите хора щом са били засечени със 150?
А колкото до случката, правилно са ги строшили. Твоят човек може да нарушава ограниченията а другите не ? Някак си избирателно ми звучиш...
При положение, че правиш маневра би трябвало да се съобразяваш с околните НЕЗАВИСИМО дали те спазват правилника. Някой ден , някъде и ти може да стъпиш на криво....
п.п.
Провал ли си да караш по магистралата с 80-90 ?
Знаеш ли как те изпреварват колите докато си на мотора с тази скорост ? Как минават на сантиметри от теб независимо, че има още едно свободно платно ?
Или само си плямпаш , подкрепен от интернет статуквото ти ? Интелигентните хора използват преживяни факти, глупците спорят сляпо...

сърцето ми обича форд мустанг , а джоба фиеста 
Една кола не може да се оправи докато не се счупи

-
- потребител
- Контакти:
Как 300 ? Поне едно с 700-800 са карали.
Паци, излагаш се. Сляпото ти защитаване на съгражданина ти те кара да говориш "измислени" неща. Не се подвеждай в стремежа си да излезнеш прав. Интелигентен човек си, би трябвало сам да ги съзнаваш тези неща и да не се налага да ти ги показвам.
Никъде не съм твърдял, че е нормално да краш с 200+. Напротив, ако си беше направил труда да прочетеш мненията ми по моторджийските форуми, щеше да разбереш как се отнасям с подобни индивиди.
Когато е застрашен живота ти - биеш.
Житейска истина.
Паци, излагаш се. Сляпото ти защитаване на съгражданина ти те кара да говориш "измислени" неща. Не се подвеждай в стремежа си да излезнеш прав. Интелигентен човек си, би трябвало сам да ги съзнаваш тези неща и да не се налага да ти ги показвам.
Никъде не съм твърдял, че е нормално да краш с 200+. Напротив, ако си беше направил труда да прочетеш мненията ми по моторджийските форуми, щеше да разбереш как се отнасям с подобни индивиди.
Когато са застрашени само тенекиите ти - псуваш.Кое му е нормалното да трошат?
Аз да не би да съм гонил, спирал и засичал тоя дето ме засече мен на магистралата?
Житейска истина.
Последна промяна от drfrancky на 29 юли 2009, 01:11, променено общо 1 път.
- foxy
- потребител
- Регистриран: 25 юни 2008, 21:17
- Модел на автомобила: Ford Ka'97, ENDURA EFI 1.3i
аз декларирам, че никога и по никакъв повод няма да отговарям на провокациите на drfrancky и foxy,
и пак пискаш на лични.....трябва ли да ти поствам тук глупостите. Ама то на лични по-лесно се прави психоанализа и се показва ерудиция
Като си толкова ерудиран, как недогледа, че в голяма част от мненията ти има правописни и пунктуационни грешки...или в докторантските учебници не пише такива неща....Ти не си като отворена книга, а по-скоро като весник за недовиждащи с адски едър шрифт
И да, Паци
. Не смятам да седя и да гледам тавана, докато някой ме напада (било то и вербално) лично...."Каквото повикало, такова се обадило"почнахте ageorgiev на лична тематика.
Компютърна поддръжка, VOIP и сервиз за компютри и друга техника
-
- потребител
- Контакти:
bateto_toshko, на улицата няма АКО.bateto_toshko написа: drfrancky , нали се сещаш , че ако мотористите са карали с 300 км/ч , той човека като е тръгнал да изпреварва тях въобще ги е нямало на хоризонта , така , че не знам за какво сечене на път говорим.Аз вече казах.Вкарването в затвора на моторист е добро дело.Спасяваш неговия живот , както и на тези които ще убие тойи за близките им е по добре.Все пак е по приятно да ходиш на свиждане , от колкото на гробищата.
Надявам се искаш да бъдеш приеман на сериозно ? Избягвай да базираш разговорите си на АКО.
Изказванията ти на тема затвор ще ги пропусна. Надявам се да са били просто мимолетен изблик а не разсъждения на зрял човек.
- paci
- Модератор
Ограничение 40 а аз карам с 50.
Зад мен един "грамотен" як на 2 гуми ми се лепнал на бронята и иска да изпреварва, ама няма къде да отбия.
На 1вото възможно място панически у дясно и му дадох път.
Пред мен 3 коли сториха същото за да го пуснат.
Ужасни сте!
Един от вас нормално каращ не съм видял.
Като видя моторист около мен настръхвам целия и очаквам какво ли не.
Що е нужно на светофар да ги изрязвате докъто чакате зеленото?
Не стига ми цялото ежедневие ами мечта ми е да застане "грамотен" моторист до мен на светофар, да пъне мотора до умиране и да му надува главата.
Опъвате ни нервите постоянно и все сме ви виновни.
Няма ли начи тези мотори да не се карат с минимум 2х ограничението?
Да не се врете от всякъде?
Да не форсирате по светофарите?
Зад мен един "грамотен" як на 2 гуми ми се лепнал на бронята и иска да изпреварва, ама няма къде да отбия.
На 1вото възможно място панически у дясно и му дадох път.
Пред мен 3 коли сториха същото за да го пуснат.
Ужасни сте!
Един от вас нормално каращ не съм видял.
Като видя моторист около мен настръхвам целия и очаквам какво ли не.
Що е нужно на светофар да ги изрязвате докъто чакате зеленото?
Не стига ми цялото ежедневие ами мечта ми е да застане "грамотен" моторист до мен на светофар, да пъне мотора до умиране и да му надува главата.
Опъвате ни нервите постоянно и все сме ви виновни.
Няма ли начи тези мотори да не се карат с минимум 2х ограничението?
Да не се врете от всякъде?
Да не форсирате по светофарите?
- paci
- Модератор
Като по-млад се качвах на едно ИЖе, направих едно кръгче на 1ва и то взе, че падна, а аз останах прав
... мноу съм печен
Качих се на един скутер и деа го знам аз, че като му буташ газ и то тръгва.
От място се опитвам аз да обърна посоката, тикам го с крака и съм бутнал газта и аре у едни храсти та го вадихме със собственика му.
После усетих какво трябва да правя и возих собственика му на кафе, че трябваше да черпи щото го скъсах с колелото по джапанки в един байр.
Покет байк съм карал
... ма мону съм добър
Ходил съм да гледам състезания в Долна Митрополия и ми е настръхвала кожата от кеф при звука на 1000 кубиковите.
Само, че там на пистата, не на улицата! На улицата е обратното.
Наясно съм, че сте бързи, уязвими и безрасъдни.
Гледам, че го давате от грамотните и се надявам да вразумите колкото се може повече и те още толкова от вас

Качих се на един скутер и деа го знам аз, че като му буташ газ и то тръгва.
От място се опитвам аз да обърна посоката, тикам го с крака и съм бутнал газта и аре у едни храсти та го вадихме със собственика му.
После усетих какво трябва да правя и возих собственика му на кафе, че трябваше да черпи щото го скъсах с колелото по джапанки в един байр.
Покет байк съм карал

Ходил съм да гледам състезания в Долна Митрополия и ми е настръхвала кожата от кеф при звука на 1000 кубиковите.
Само, че там на пистата, не на улицата! На улицата е обратното.
Наясно съм, че сте бързи, уязвими и безрасъдни.
Гледам, че го давате от грамотните и се надявам да вразумите колкото се може повече и те още толкова от вас

- nikolovvd
- потребител
- Регистриран: 15 май 2006, 16:18
- Модел на автомобила: Mitsubishi X
Пробвал съм и е много по-спокойно. А ти пробвал ли си да събираш частите на претрепал се мотоциклетист? Аз съм му носил каската с главата и цяла седмица не съм имал спокоен сън!!!drfrancky написа: Провал ли си да караш по магистралата с 80-90 ?
Знаеш ли как те изпреварват колите докато си на мотора с тази скорост ?
Как минават на сантиметри от теб независимо, че има още едно свободно платно ?
Не съм карал такова нещо по магистрала, защото когато съм карал мотор магистлали нямаше.
Знам как изпреварват и едните и другите. Отношението е 1:1000 в проявата на не уважение и нетолерантност.
И мен са ме засичали много пъти, но се опитвам да съм спокоен и никога не досаждам със святкане на фарове и свиркане с клаксон, защото на мен ми е неприятно да ми го правят. Освен това при ПТП аз ще съм отговорен в случая. Когато ме настигне някой и започне да ми досажда с простотии от горния ред запазвам спокойствие и докато завършвам маневрта се подготвям за евентуалната саморарправа. Ако иска да се разправяме си викам полицията и спирам. А ако е много нагъл може да прежаля 150 лв. за ремонт на предния спойлер и да го бутна лекичко отзад. Защо съм толково агресивен ли, защото обикновинно си возя децата в колата и ако някой си мисли, че може да застраши живота им безнаказано има да взема.drfrancky написа: Когато са застрашени само тенекиите ти - псуваш.
Житейска истина.
Това, че мотоциклетистите са ужасни участници в движението е факт. Вчера в следствието гледах една преписка за един такъв, който е блъснал жена и я е натрошил тотално след като я хвърлил на 5 метра във въздуха. Всяка седмица се водят дознания срещу такива "дисциплинирани" водачи. Какво само повтаряте факти, факти, факти. Преписките ли да ви копирам тука, за да се видине колко сте хубави.
Гледайте си пътя, спазвайте ограниченията и всичко ще е наред. Безсмъртни на пътя няма, а тези които не ми вярват да четат статистика.
Последна промяна от nikolovvd на 29 юли 2009, 10:07, променено общо 1 път.
- madboy
- Администратор
- Регистриран: 20 юли 2005, 09:59
- Модел на автомобила: ex. Fiesta 1.1`86
Ford Ka I coupe
Ford Focus 2.0 mk1
You'll Never Walk Alone!
„Душевно болен, но духовно богат!“ "Морално дезоориентиран." - Местоположение: West Park, Blood green
- Контакти:
Ае, гледам веч около месец, че тез моторжийте били нахални не само на пътя, или поне някой.... 

Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени.
Парите свършват, глупостите не.
- debug
- потребител
- Регистриран: 07 фев 2007, 01:29
- Модел на автомобила: триврат Focus Zetec 2.0 99г; Mazda 626 GC купе 84г.; BMW E36 96г.
Не знам дали си обърнал внимание, но модераторите са разделили темата, та да можете спокойно да си пишете глупостите и да се излагате. Никога не е късно да станеш за резил както се разбра... Може би само заглавието трябва да се смени на "Войната във форума" или нещо подобно.ageorgiev написа:
Не разбирам какво постигате с тия анонимни интернет-спорове? Никой няма да разбере колко сте велики, че сте надприказвали другия, просто защото не ви познаваме и сте просто едно име на монитора.
И пак ще ви кажа - откажете се да превъзпитавате другите - времето на Тимуровските команди отмина. Погледнете в собствената си паница и променете нещо там за начало.
- madboy
- Администратор
Ford Ka I coupe
Ford Focus 2.0 mk1
You'll Never Walk Alone!
„Душевно болен, но духовно богат!“ "Морално дезоориентиран." - Местоположение: West Park, Blood green
- Контакти:
Важното е, че се прави от сърце!debug написа:....................
Никога не е късно да станеш за резил както се разбра... ............

Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени.
- ageorgiev
- потребител
- Модел на автомобила: New Ford Focus 1.6 (100 hp) Duratec 5d Loder 1899 Tuning (2009)
- Контакти:
debug написа:Не знам дали си обърнал внимание, но модераторите са разделили темата, та да можете спокойно да си пишете глупостите и да се излагате. Никога не е късно да станеш за резил както се разбра... Може би само заглавието трябва да се смени на "Войната във форума" или нещо подобно.ageorgiev написа:
Не разбирам какво постигате с тия анонимни интернет-спорове? Никой няма да разбере колко сте велики, че сте надприказвали другия, просто защото не ви познаваме и сте просто едно име на монитора.
И пак ще ви кажа - откажете се да превъзпитавате другите - времето на Тимуровските команди отмина. Погледнете в собствената си паница и променете нещо там за начало.
debug,
С цялото ми уважение - когато написах цитираният от теб текст, темата не беше разделена!
По въпроса за анонимността - не считам, че си прав. Влизам във форума с името си, а не с ник. Попълнил съм коректно всички данни, според форумните правила. Не приемам тази забележка!
С поздрав,
Ангел Георгиев
Loder1899 в BG: http://www.pitlane-bg.com/ageorgiev@hotmail.bg" onclick="window.open(this.href);return false;"

- cossy
- потребител
- Регистриран: 22 яну 2005, 22:20
- Модел на автомобила: Ескорт 1.6 -> 2.0 16V
Aхаахахахахахахахаfoxy написа:....
Ще се направя на мила и любезна и ще те помоля да се въздържаш се от подобни квалификации, тъй като дори не ме познаваш. Едва ли наистина ще постигнем консенсус, но поне спазвай някакъв добър тон ако искаш някой от този форум да ти вярва, че изобщо си възпитан.
....
Не съм те правокирала по никакъв начин - никой не те закачаше. Има една приказка - "Тарикат мъж не писка" - не може хем да бълваш щуротии и да плюеш по хората, хем да пискаш "Ама те ме правокират и аз затова....".

п.п. Георгиев, направих мазоли докато цъках за да разделя темата....

- ageorgiev
- потребител
- Контакти:
Re: Войната По Пътищата
drfrancky написа:Филипов, погледа ти върху живота само на филмчета от вбокс ли ти се базира ?
Нещо объркан го заигра ? След малко я в пода , я в тавана ще загледаш.
Ако искаш хората да те приемат на сериозно, говори конкретно и по темата. Не предполагай, не увъртай, а говори с факти.
Я сега си отговори на въпроса " Ако тирът не беше правил НА ЗАБРАНЕНО МЯСТО обратен завой щеше ли да има катастрофа ?".
Когато си отговориш на този въпрос конкретно с "ДА/НЕ" ела и напиши нещо тук.
За да сме подкрепени с факти. Пред няколко минути ходих до Ловеч и обратно по работа. Точно на това място на инцидента Е РАЗРЕШЕН ОБРАТНИЯТ ЗАВОЙ!!! Спрях и питах на новопостроената бензиностанция на Лукойл наблизо. Никъде няма знак за "ЗАБРАНЕН ОБРАТЕН ЗАВОЙ"!!! Нито в едната, нито в другата посока! Около мястото на прекъсване на мантинелата има ограничение на скоростта със знак на 60 км/ч. Според мен и със 120 км/ч да се движиш там има ОГРОМНА ВИДИМОСТ и, за да не видиш правещ обратен завой ТИР трябва да си се движил доооста над тази скорост

П.С.: Продължавам да не отговарям на заяжданията на двете лица, а внасям фактология в спора!

- bateto_toshko
- потребител
- Регистриран: 01 юни 2008, 16:57
- Модел на автомобила: Fiesta 1.4 Ghia '96
(Zetec-SE,16V, 90PS) - Местоположение: Бургас
да , но тук не сме на улицата а във форум.АКО го използвах , за ситуацията със засечените мотористи тъй като там има 2 варианта.Ако са спазвали закона за движение по пътищата са невинни, ако не тогава са виновни .Не съм присъствал на случката , а ти присъствал ли си , че ги обяви за невинни жертви , натрошили колата на друг човек?drfrancky написа:bateto_toshko, на улицата няма АКО.bateto_toshko написа: drfrancky , нали се сещаш , че ако мотористите са карали с 300 км/ч , той човека като е тръгнал да изпреварва тях въобще ги е нямало на хоризонта , така , че не знам за какво сечене на път говорим.Аз вече казах.Вкарването в затвора на моторист е добро дело.Спасяваш неговия живот , както и на тези които ще убие тойи за близките им е по добре.Все пак е по приятно да ходиш на свиждане , от колкото на гробищата.
Надявам се искаш да бъдеш приеман на сериозно ? Избягвай да базираш разговорите си на АКО.
Изказванията ти на тема затвор ще ги пропусна. Надявам се да са били просто мимолетен изблик а не разсъждения на зрял човек.
Изказванията ми на тема затвор явно не бяха достатъчно ясни.Според мен:
1.Всеки който нарушава закона с цел силни усещания и застрашава само своя си живот е психично болен и има нужда от медицинска помощ.
2. Всеки който нарушава закона с цел силни усещания и застрашава своя си и/или живота на други хора е престъпник и е за затвора освен ако мед.експертиза не докаже , че е болен.
И пак да повторя.Нямам нищо против мотористите , а само против хората които карат МПС-тата си като ненормални!
сърцето ми обича форд мустанг , а джоба фиеста 

- madboy
- Администратор
Ford Ka I coupe
Ford Focus 2.0 mk1
You'll Never Walk Alone!
- Контакти:
Ми моеше просто към коша, плюс повишаване в звание.cossy написа:AхаахахахахахахахаМа кви сте ми готини.... Ей, всичко си стои написано, с два реда няма кой да объркаш :РРР Тя темата стана баш за коша, ма ще видим, може да има още свежи моменти
п.п. Георгиев, направих мазоли докато цъках за да разделя темата....