Войната По Пътищата2

Кафе, чай, безалкохолно и сладки приказки.
Потребителски аватар
balhara
потребител
потребител
Регистриран: 04 яну 2009, 13:41
Модел на автомобила: Fiesta 98 16v 1.25
Status: Извън линия

Re: Войната По Пътищата2

Мнение от balhara » 04 авг 2009, 14:30

Това за спирането ми се случи преди 2 седмици. Просто нямах повече пари, а те явно бяха гладни. Питах ги дали мога да ги почерпя, те се навиха, казах им колко имам и те се съгласиха...

А това за повече катаджии - еми захилили са се но все пак по-надолу са го спряли... Ако по-надолу нямаше катаджия нямаше да го спрат... *banned*
Изображение

Потребителски аватар
foxy
потребител
потребител
Регистриран: 25 юни 2008, 21:17
Модел на автомобила: Ford Ka'97, ENDURA EFI 1.3i

Мнение от foxy » 04 авг 2009, 16:00

balhara написа:
А това за повече катаджии - еми захилили са се но все пак по-надолу са го спряли... Ако по-надолу нямаше катаджия нямаше да го спрат... *banned*
Абе я са го спряли, я не - кой знае дали не са видяли някой негласен началник в лицето му.....
Компютърна поддръжка, VOIP и сервиз за компютри и друга техника

Потребителски аватар
bateto_toshko
потребител
потребител
Регистриран: 01 юни 2008, 16:57
Модел на автомобила: Fiesta 1.4 Ghia '96
(Zetec-SE,16V, 90PS)

Мнение от bateto_toshko » 05 авг 2009, 23:26

drfrancky написа: HACKO, евала, голям мъж си ! А заключваш ли се като те настигнат ?
по вероятно е той да ги заключи с белезници , имайки предвид какво работи :mrgreen:
сърцето ми обича форд мустанг , а джоба фиеста :mrgreen:
Една кола не може да се оправи докато не се счупи

Потребителски аватар
aniaeg
потребител
потребител
Регистриран: 18 юни 2009, 11:26
Модел на автомобила: volvo v40

Мнение от aniaeg » 08 авг 2009, 00:42

колеги,привет на всички.за съжаление малко късно се включвам в темата,за което се извинявам.не оправдавам никого,просто изказвам мнение по темата,в която мотоциклетист се блъска в тир.някои колеги са забелязали че на въпросното кръстовище има път без предимство със знак STOP.на самия главен път НЯМА непрекъсната линия до мантинелата,което означава,че водач на МПС може да направи обратен завой,съобразен със моментното движение.както и водач на МПС ,включващ се от пътя без предимство в главния път,може да завие на дясно(както е на снимката),или да се включи наляво(мантинелата е ПРЕКЪСНАТА точно за това,тъй като пътя без предимство е за вилната зона).на снимката се вижда мотора,но на растояние 70 метра преди него има знак 60,под него има знак пресичане на път без предимство(и двата забранителни),което означава забранена скорост НАД 60 километра в час.това е.не искам да обидя никого,нито защитавам някого,просто изказвам мнение,както вече се изразих.
Бъди себе си,има достатъчно други

Потребителски аватар
ageorgiev
потребител
потребител
Регистриран: 28 юни 2009, 21:01
Модел на автомобила: New Ford Focus 1.6 (100 hp) Duratec 5d Loder 1899 Tuning (2009)
Контакти:

Мнение от ageorgiev » 08 авг 2009, 18:00

aniaeg написа:колеги,привет на всички.за съжаление малко късно се включвам в темата,за което се извинявам.не оправдавам никого,просто изказвам мнение по темата,в която мотоциклетист се блъска в тир.някои колеги са забелязали че на въпросното кръстовище има път без предимство със знак STOP.на самия главен път НЯМА непрекъсната линия до мантинелата,което означава,че водач на МПС може да направи обратен завой,съобразен със моментното движение.както и водач на МПС ,включващ се от пътя без предимство в главния път,може да завие на дясно(както е на снимката),или да се включи наляво(мантинелата е ПРЕКЪСНАТА точно за това,тъй като пътя без предимство е за вилната зона).на снимката се вижда мотора,но на растояние 70 метра преди него има знак 60,под него има знак пресичане на път без предимство(и двата забранителни),което означава забранена скорост НАД 60 километра в час.това е.не искам да обидя никого,нито защитавам някого,просто изказвам мнение,както вече се изразих.

Ти си третият, който обяснява това, но на други им е по-удобно да търсят вината не в НЕСЪОБРАЗЕНАТА СКОРОСТ, а в странни други мними "факти"! Задавам риторичен въпрос: Ако Вие сте водач на ТИР какво точно трябва да направите за да извършите регламентиран обратен завой при условие, че трябва да допуснете, че на пътя може да се блъсне във Вас всеки момент нисколетящ идиот, движещ се с 200 + км/ч??? Аааа, да сетих се и сам - и ТИР-овете и автобусите, че защо не и автомобилите да не правят обратни завои! Това е екстремно опасно за НЛО-тата *banned*

Човек трябва сам да се усеща, когато прекрачва границата с наглостта си :idea:
Loder1899 в BG: http://www.pitlane-bg.com/ageorgiev@hotmail.bg" onclick="window.open(this.href);return false;"
Изображение

Mondeo18TDI96
потребител
потребител
Регистриран: 06 дек 2004, 11:51
Модел на автомобила: Mondeo 1.8TD (1996 ... в пенсия) & C4 1.6HDi(2009) & Avensis 2.0 D-4D (2010)

Мнение от Mondeo18TDI96 » 08 авг 2009, 18:22

ако хората спазваха правилата за движение - жертвите по пътищата щяха да са в пъти по-малко ...

казвал съм го и друг път:
ако хванат някого да кара с 50+ над разрешената скорост (особенно в населено място!) - кастрация (ако е мъжко) или стригане (за женско) ...

Потребителски аватар
designer
потребител
потребител
Регистриран: 18 юни 2008, 19:12
Модел на автомобила: Ford Mondeo 2.0 16V / Citroen Xantia 1.8 8V

Мнение от designer » 08 авг 2009, 21:27

Ето една малка извадка от ЗДВП:

* Категория А 50 80 100 *
* Категория В 50 90 130 *
Какво виждаме тук?! :roll: Това са съответно скоростите за движение в градски условия, извънградски и автомагистрала... Да, точно така, ограниченията за мотористи са доста по-малки от тези за автомобили!
Изображение

drfrancky
потребител
потребител
Регистриран: 14 фев 2009, 12:58
Модел на автомобила: Лизинговата Фиеста на мама
Контакти:

Мнение от drfrancky » 09 авг 2009, 00:12

Ето и една малка извадка от http://finance.dir.bg/" onclick="window.open(this.href);return false;
Евро EUR 1 1.9558
Щатски долар USD 1 1.36228
Какво виждаме тук ? Да , точно така, еврото е по-скъпо от долара !

п.п.
designer, какво трябва да изпуша за да те разбера ?
Последна промяна от drfrancky на 09 авг 2009, 00:28, променено общо 2 пъти.

drfrancky
потребител
потребител
Регистриран: 14 фев 2009, 12:58
Модел на автомобила: Лизинговата Фиеста на мама
Контакти:

Мнение от drfrancky » 09 авг 2009, 00:16

ageorgiev написа: бля, бля , бля
Ангелов, жена ти да не е избягала с моторист ?

Потребителски аватар
foxy
потребител
потребител

Мнение от foxy » 09 авг 2009, 00:22

Ти си третият, който обяснява това, но на други им е по-удобно да търсят вината не в НЕСЪОБРАЗЕНАТА СКОРОСТ, а в странни други мними "факти"! Задавам риторичен въпрос: Ако Вие сте водач на ТИР какво точно трябва да направите за да извършите регламентиран обратен завой при условие, че трябва да допуснете, че на пътя може да се блъсне във Вас всеки момент нисколетящ идиот, движещ се с 200 + км/ч??? Аааа, да сетих се и сам - и ТИР-овете и автобусите, че защо не и автомобилите да не правят обратни завои! Това е екстремно опасно за НЛО-тата
Не виждам нищо смислено в поста ти - първо обвиняваш някой в това, че има собствено мнение, после сам си задаваш въпроси и си отговаряш на тях....само и само за да имаш един пост повече.....

Да не говорим, че никой не е отрекъл несъобразената скорост на мотоциклетиста в случая.....темата тръгна от тъпо написана статия......в която, се изкарваше, че видиш ли ти моториста се е движил едва ли не със скоростта на светлината и не е управлявал мотор, а Боинг 747....Не съм срещнала пост в темата, в който някой да казва, че всички водачи на мотори са примерни, същото важи и за водачите на автомобили, ТИР-ове, маршрутки, таксита и др.

Не намирам и абсолютно никакъв смисъл в леката ти правокация.....особено след гнусотиите, които бълваш на лични, след като по някакъв начин съм те засегнала с мненията си тук.Нямам абсолютно никаквото намерение да споря за каквото и да било с теб, тъй като единствената ти реакция на всичко казано от мен са обиди, псувни и предположения за сексуалният ми живот.( за който само можеш да си мечтаеш...или да се надяваш някога да се сбъдне)
ако хората спазваха правилата за движение - жертвите по пътищата щяха да са в пъти по-малко ...
Факт! Повечето от хората, качили се на МПС разчитат, че това на тях не може никога да им се случи, да не говорим за моментите, в които са безсмъртни.....
designer написа:Ето една малка извадка от ЗДВП:

Какво виждаме тук?! :roll: Това са съответно скоростите за движение в градски условия, извънградски и автомагистрала... Да, точно така, ограниченията за мотористи са доста по-малки от тези за автомобили!
Странно защо обаче, когато се движа с ограничението, доста по-често ме светкат или изпреварват автомобили???? Ти как мислиш???? Дали моят километраж отчита грешно или повредата е в километражите на другите, които със 130 на магистралата ме подминават все едно съм спряла?????? Дали понеже карам с ограничението и не желая да отбия от пътя за да пропусна някоя летяща Фиеста е нормално тя да ме изпревари при рискови обстоятелства и да набие с все сила спирачките, просто защото аз не съм и направила място да лети пред мен???? Нима това е нормално и трябва да се случва или може пък аз да не съм прочела някой нов вариант на ЗДвП????

Както казах вече, не съм на страната нито на мотористите, нито на автомобилистите, нито на майките с количките.... Факт е, обаче, че преди да плюем по когото и да било как кара, още повече пък да се обобщава за даден вид водачи е нужно да обърнем внимание на собственото си поведение. Вместо да се бълва кой и какви опасности създава на пътя с поведението си на пътя да се замислим, дали ние с поведението си на водачи на създаваме същите опасности без дори да се усетим.

Потребителски аватар
aniaeg
потребител
потребител

Мнение от aniaeg » 09 авг 2009, 01:33

здравейте.значи с голямо НЕжелание се включих в тая тема,защото аз самият карам камион(не ТИР,но наименованието важи за всички-ТРАНСПОРТ ИНТЕРНШЪНЪЛ РЕПУБЛИК).изкам да поясна ЧЕ аз самият не бих направил обратен завой(макар че е разрешен)с камиона-м/у другото е камион,и то голям,не е бус,поради причината че съм от ловеч и познавам околноста.точно заради камиона аз се съобразявам с пътните знаци(с това си изкарвам хляба отскоро) и мога да ви кажа,че благодарение на новата ми професия,аз карам законно и разумно.обаче точно колеги ТИРаджии са ми изкакарвали акъла с каране(опасно?????????????).Още един път казвам-не защитавам никого,не обвинявам никого.
КОЛЕГИ,ШОФИРАЙТЕ РАЗУМНО.ПОЗДРАВИ НА ВСИЧКИ.

Потребителски аватар
aniaeg
потребител
потребител

Мнение от aniaeg » 09 авг 2009, 01:38

Mondeo18TDI96 написа:ако хората спазваха правилата за движение - жертвите по пътищата щяха да са в пъти по-малко ...

казвал съм го и друг път:
ако хванат някого да кара с 50+ над разрешената скорост (особенно в населено място!) - кастрация (ако е мъжко) или стригане (за женско) ...
ще останем без поколение :(

Потребителски аватар
ageorgiev
потребител
потребител
Модел на автомобила: New Ford Focus 1.6 (100 hp) Duratec 5d Loder 1899 Tuning (2009)
Контакти:

Мнение от ageorgiev » 09 авг 2009, 01:43

drfrancky написа:
ageorgiev написа: бля, бля , бля
Ангелов, жена ти да не е избягала с моторист ?

Не, а твоята с човек с IQ над 100? _friends_
Loder1899 в BG: http://www.pitlane-bg.com/ageorgiev@hotmail.bg" onclick="window.open(this.href);return false;"
Изображение

Потребителски аватар
ageorgiev
потребител
потребител
Контакти:

Мнение от ageorgiev » 09 авг 2009, 01:46

foxy написа:
Ти си третият, който обяснява това, но на други им е по-удобно да търсят вината не в НЕСЪОБРАЗЕНАТА СКОРОСТ, а в странни други мними "факти"! Задавам риторичен въпрос: Ако Вие сте водач на ТИР какво точно трябва да направите за да извършите регламентиран обратен завой при условие, че трябва да допуснете, че на пътя може да се блъсне във Вас всеки момент нисколетящ идиот, движещ се с 200 + км/ч??? Аааа, да сетих се и сам - и ТИР-овете и автобусите, че защо не и автомобилите да не правят обратни завои! Това е екстремно опасно за НЛО-тата
Не виждам нищо смислено в поста ти - първо обвиняваш някой в това, че има собствено мнение, после сам си задаваш въпроси и си отговаряш на тях....само и само за да имаш един пост повече.....

Да не говорим, че никой не е отрекъл несъобразената скорост на мотоциклетиста в случая.....темата тръгна от тъпо написана статия......в която, се изкарваше, че видиш ли ти моториста се е движил едва ли не със скоростта на светлината и не е управлявал мотор, а Боинг 747....Не съм срещнала пост в темата, в който някой да казва, че всички водачи на мотори са примерни, същото важи и за водачите на автомобили, ТИР-ове, маршрутки, таксита и др.

Не намирам и абсолютно никакъв смисъл в леката ти правокация.....особено след гнусотиите, които бълваш на лични, след като по някакъв начин съм те засегнала с мненията си тук.Нямам абсолютно никаквото намерение да споря за каквото и да било с теб, тъй като единствената ти реакция на всичко казано от мен са обиди, псувни и предположения за сексуалният ми живот.( за който само можеш да си мечтаеш...или да се надяваш някога да се сбъдне)
Факт! Повечето от хората, качили се на МПС разчитат, че това на тях не може никога да им се случи, да не говорим за моментите, в които са безсмъртни.....
designer написа:Ето една малка извадка от ЗДВП:

Странно защо обаче, когато се движа с ограничението, доста по-често ме светкат или изпреварват автомобили???? Ти как мислиш???? Дали моят километраж отчита грешно или повредата е в километражите на другите, които със 130 на магистралата ме подминават все едно съм спряла?????? Дали понеже карам с ограничението и не желая да отбия от пътя за да пропусна някоя летяща Фиеста е нормално тя да ме изпревари при рискови обстоятелства и да набие с все сила спирачките, просто защото аз не съм и направила място да лети пред мен???? Нима това е нормално и трябва да се случва или може пък аз да не съм прочела някой нов вариант на ЗДвП????

Както казах вече, не съм на страната нито на мотористите, нито на автомобилистите, нито на майките с количките.... Факт е, обаче, че преди да плюем по когото и да било как кара, още повече пък да се обобщава за даден вид водачи е нужно да обърнем внимание на собственото си поведение. Вместо да се бълва кой и какви опасности създава на пътя с поведението си на пътя да се замислим, дали ние с поведението си на водачи на създаваме същите опасности без дори да се усетим.

Много си ми е добре сексуалният живот. Виждам, че се интересуваш... Нямаш шанс да се класираш.. Да кажем, че точкувам на различен левъл :D

Не си спомням да съм псувал жена през живота си? Може, когато съм бил на бутилка Бакарди, но тогава не мога и да пиша на лаптопа :D Така, че престани с глупавите, празни инсинуации :wink: Излагаш се :idea:
Изображение

Потребителски аватар
foxy
потребител
потребител

Мнение от foxy » 09 авг 2009, 10:30

Много си ми е добре сексуалният живот. Виждам, че се интересуваш... Нямаш шанс да се класираш.. Да кажем, че точкувам на различен левъл

Не си спомням да съм псувал жена през живота си? Може, когато съм бил на бутилка Бакарди, но тогава не мога и да пиша на лаптопа Така, че престани с глупавите, празни инсинуации Излагаш се
Мхм, и к'во викаш продължава войната по пътищата, а???? То и със секс и без секс няма да се оправи. Точкувай си и си пий Бакарди....що пишеш изобщо тук???? Отдавна разбрах колко си начетен, образован и ерудиран...още от първото ти ЛС. Разбрах, че изкарваш много пари, имаш Фокус, не караш на мама Фиестата, щото вече не ти я дава, сексуалният ти живот си е много добре и т.н. мда.....забелязах, дори че използваш думички, които си видял в тълковния речник.

Браво!!!! Три пъти ура за героя на форума, който превръща всяка тема в лична вражда с някой друг.....предлагам да го направим почетен член (дано не му се изхабят батериите скоро) :D

Потребителски аватар
ageorgiev
потребител
потребител
Контакти:

Мнение от ageorgiev » 09 авг 2009, 12:00

@ Foxy,

Темата за секс-а беше повдигната от теб и гаджето ти! Не е нужно винаги да пишете едни и същи неща един след друг, за да постигнете ефекта на "единението на тълпата" :wink: Няма мение, което да съм написал и да е без смисъл. Не е нужно винаги да изопачаваш мненията на хората, да скачаш от една крайност в друга и т.н. В един момент обясняваш колко имат право мото водачите да не се съобразяват с определени норми и защо да чакали реда си по светофари като имало място между колите как ни било яд, за това и бла, бла, а след това детайлизираш колко непростим грях е човек да пресече двойна, непресечена и как видиш ли това е еднозначно с постъпката на някой малоумен, който "лети" с 200+ при ограничение 50-60 и не може да види 20 метров ТИР на права над 1 км!

Освен това темата е точно, за това - за да се разбере чия е вината и да си направим поуките! Ти била ли си в тази местност и този пътен участък? А @drfranky? Защото и двамата писахте как там обратен завой бил ЗАБРАНЕН, а се оказа, че такова нещо няма. Точно там се прави обратен завой! Освен това скоростта е ограничена от 90 км/ч на 60 км/ч, за да се предотвратят инциденти! Вината за смъртта на мотоциклетиста е 100% негова. Дразни ме факта, че изопачаваш ситуацията, наслагваш фалшиви аргументи и почти налагаш мението си с псевдообщественоактивни мнения! Да, наглост е хората да Ви постват снимки от учстъка със заците по него и Вие да твърдите обратното!

П.П.: Само за твоя консумация: "Отдавна разбрах колко си начетен, образован и ерудиран...още от първото ти ЛС." И трите епитета, които си използвала са със сходен смисъл... сещаш ли се как се казваха? Хайде пак с жокерите "СИН*НИМИ" (липсващата буква е глсна от българската азбука и не е "а", "ъ", "е")
П.П. 2: Ще те помоля в темата да не споменаваш хора, които не познаваш, аз също както виждаш се въздържам :wink:
Изображение

Потребителски аватар
aniaeg
потребител
потребител

Мнение от aniaeg » 10 авг 2009, 23:10

drfrancky написа:Ето и една малка извадка от http://finance.dir.bg/" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false;
Евро EUR 1 1.9558
Щатски долар USD 1 1.36228
Какво виждаме тук ? Да , точно така, еврото е по-скъпо от долара !

п.п.
designer, какво трябва да изпуша за да те разбера ?
да спазваш правилника за движение по пътищата :mrgreen:

Потребителски аватар
nikolovvd
потребител
потребител
Регистриран: 15 май 2006, 16:18
Модел на автомобила: Mitsubishi X

Мнение от nikolovvd » 11 авг 2009, 11:06

Имам следното предложение към администратора на форума:
Да се заключи темата, а Foxy и drfrancky да получат последно предупреждение.
За горе посочените и тези които не разбират за какво иде реч ще поясня.
Двамата потребители от началото на темата не желаят да възприемат чуждо мнение и ползват всевъзможни методи да оязвявят останалите.
Като се почне от намеци и се стигне до обиди и спам в теми на потребителите.
На 08.08.2009 в 17:00 ageorgiev пише своето мнение в тази тема.
На 08.08.2009 в 23:12 drfrancky отговаря на designer с язвителна забележка.
След 4 минути в 23:16 отговаря на поста на ageorgiev с обиден въпрос.
На следващия ден 09.08.2009 в 12:48 започва атаката на drfrancky към ageorgiev в неговата тема в раздела "Моята кола" и след като я залива със спам и обидни намеци тя е заключена.
Ако някой (няма да напиша хора) са във ваканция и няма какво да правят и ги сърбят ръцете да хванат една мотика или лопата вместо да си правят гимнастика на пръстите и да свършат нещо полезно. Има много участници във този форум, които са на 16-18 години, но те го използват да научат нещо или да обменят опит с останалите. Ако някой няма работа, то да не я търси тук, като се заяжда и обижда останалите.
Foxy и drfrancky няма нужда да отговарят на този пост, защото мненията им за мен няма стойност, а това може да доведе само до отстраняването им.

Потребителски аватар
samsung_bg
потребител
потребител
Регистриран: 24 сеп 2006, 13:51
Модел на автомобила: Fiesta MK4 FUN 1.4 16V 90PS Zetec-S FHA '96г

Мнение от samsung_bg » 11 авг 2009, 15:25

cossy написа:... направих мазоли докато цъках за да разделя темата....
Май пак ти се отваря работа
nikolovvd написа:Имам следното предложение към администратора на форума:
Да се заключи темата...
...че стана Войната във форума
Изображение

belleamie
потребител
потребител
Регистриран: 06 юни 2008, 11:49
Модел на автомобила: ?

Мнение от belleamie » 11 авг 2009, 16:19

Аз си го чета вместо теми FUN и FUN 16+ ...
Cars make CO2 and trees absorb CO2.
By driving my car I'm feeding a tree and helping the environment.

Изображение

Отговори

Върни се в “КАФЕНЕ”