Оригинално радио
- Set
- потребител
- Регистриран: 23 сеп 2005, 23:36
- Модел на автомобила: Scorpio 2.0 GE '85
- Контакти:
- Status: Извън линия
Това че си е взел джаджата от риск не значи че проблема е в джаджата. Според мен проблема е в начина на употреба на USB-флаша. Първо е трябвало да спре устройството да извади флаша и тогава да го мести другаде. Доста Usb-флашове съм виждал умрели от неправилна употреба.licho написа:искам да ви обърна внимание, един познат си взе от риск джаджата и след прехвърляне в друг автомобил и после обратно в неговия му изтри песните от USB паметта а и не само тях цялата информация.
бих ви препоръчал да натискате бутона стоп, преди да вадите джаджата или паметта.
П.С. apock аз се занимавам с ИТ.
- Set
- потребител
- Регистриран: 23 сеп 2005, 23:36
- Модел на автомобила: Scorpio 2.0 GE '85
- Контакти:
- Status: Извън линия
Да наистина на USB 1.1 гърмяха повече, но ми се е случвало и на маркова машина. Ама все пак става въпрос за тоците в автомобила които в 80% от случаите са от зоната на здрача, като параметри.
П.С. Ами 5 години сглобявах и инсталирах и правих мрежи и кви ли не други работи в една частна фирма. А сега съм в една по голяма фирма поддръжка на компютърната техника.
П.С. Ами 5 години сглобявах и инсталирах и правих мрежи и кви ли не други работи в една частна фирма. А сега съм в една по голяма фирма поддръжка на компютърната техника.
- licho
- потребител
- Регистриран: 17 юли 2005, 13:19
- Модел на автомобила: Форд Фиеста 1.1 mi, 1992, Черна лимунзина с три врати
Фиат Браво 1.2 1999, Черна лимунзина с три врати - Status: Извън линия
не мислите ли че птичия грип е световна конспирация, както и лудата крава. все пак някой хора ядат птиче и телешко а не свинско, а може би конспирация на производителите на свинскоSet написа:Звиннен си! Не съм!demiro написа: Са звинявам за офтопика,а да не би случайно да си онзи Set дето пише по оръжейните форуми
А да правим ли нова тема за световния мир или да продължим тука?
нема поече убищавам!

само като видиш заглавието оргинално радио а после стана мп3 плейър темата, отдавна трябваше да е друга