Цени на консумативи. Mondeo 94' 18 TD
-
- потребител
- Регистриран: 07 сеп 2009, 21:40
- Модел на автомобила: Ford Mondeo 94' 1.8 TD
- Status: Извън линия
Цени на консумативи. Mondeo 94' 18 TD
Здравейте!
Не съм сигурен дали в този таздел трябва да пиша и дали темата се повтаря, затова ме извинете ако е така!
Искам да попитам за цени на някой консумативи на Мондео 1994 18 TD. Понеже колата беше скоро купена е нужно те да бъдат сменени. Интерисуват ме що годе по тънките цени на :
Маслен Филтър
Въздушен Филтър
Горивен Филтър
Филтъра за климатика
Ремъци
Масло
Живея във Варна така, че ако може да ми препоръчате къде и какво ще бъда благодарен
Благодаря предварително!
Не съм сигурен дали в този таздел трябва да пиша и дали темата се повтаря, затова ме извинете ако е така!
Искам да попитам за цени на някой консумативи на Мондео 1994 18 TD. Понеже колата беше скоро купена е нужно те да бъдат сменени. Интерисуват ме що годе по тънките цени на :
Маслен Филтър
Въздушен Филтър
Горивен Филтър
Филтъра за климатика
Ремъци
Масло
Живея във Варна така, че ако може да ми препоръчате къде и какво ще бъда благодарен

Благодаря предварително!
-
- потребител
- Регистриран: 19 апр 2009, 11:46
- Модел на автомобила: Ford eskort
- Status: Извън линия
Re: Цени на консумативи. Mondeo 94' 18 TD
здравейте ! карам ескорт със същия мотор и обслужването хи4 не е евтино в сравнение дизелите на vw каквато беше предишната ми кола.ескорта го обслужих преди 3 месеца -ремъци,ролки,масло,вси4ки филтри и работата в сервиза,грубо сметнато 400-450 лв т.е. двойно и от горе даже в сравнение с вентото което карах