Лоши случки по време на шофиране !!!
- Ubc16
- потребител
- Регистриран: 27 окт 2009, 13:52
- Модел на автомобила: BMX
- Status: Извън линия
Re: Лоши случки по време на шофиране !!!
Колеги, ето го решението на проблема, това с юмруците вече е демоде:
Дъжд от куршуми за неправилно пресичане:
http://paper.standartnews.com/bg/articl ... cle=299641" onclick="window.open(this.href);return false;
http://paper.standartnews.com/bg/articl ... cle=299641" onclick="window.open(this.href);return false;

- DigiPro
- потребител
- Регистриран: 08 фев 2005, 23:15
- Модел на автомобила: служебен C-Max 1,0 EcoBoost
ex служебен B-Max 1,0 EcoBoost
ex служебен Fusion 1,4 Duratec 16V.
ex Fiesta Si 1,6 16V MK3,5
ex Fiesta 1,1i MK3 - Местоположение: Велико Търново
- Контакти:
И глобите да се приспадат автоматично от банковата сметка на нарушителяnikolovvd написа:Остава да сложат тахометри с отчитане в КАТ по GPRS.![]()

- maxpoint
- потребител
- Регистриран: 30 юли 2007, 14:11
- Модел на автомобила: Черният лебед и бялата лястовица....
Мнооо "умно" решение,я си помисли ако ти си на мястото на неправилно пресичащия / убеден съм че си го правил/ и стрелят по теб.........хайде отговори ми???Ubc16 написа:Колеги, ето го решението на проблема, това с юмруците вече е демоде:
http://paper.standartnews.com/bg/articl ... cle=299641" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false;
Трябва да можеш да псуваш,но не може да псуваш където не трябва /maxpoint/
- HACKO
- Модератор
- Регистриран: 24 май 2006, 21:22
- Модел на автомобила: FORD FOCUS 04г/1.6/ X 4696 KK
SUBARU LEGACY 10г/2.0/ СВ 6292 ВК - Местоположение: ХАСКОВО
Ще започна да ходя въоръженmaxpoint написа:Мнооо "умно" решение,я си помисли ако ти си на мястото на неправилно пресичащия / убеден съм че си го правил/ и стрелят по теб.........хайде отговори ми???Ubc16 написа:Колеги, ето го решението на проблема, това с юмруците вече е демоде:
http://paper.standartnews.com/bg/articl ... cle=299641" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false;

Въздържайте се от излишни цитати, има бутон "ОТГОВОРИ", ще заключвам! 

- essex
- потребител
- Регистриран: 28 окт 2008, 14:15
- Модел на автомобила: Форд Фокус СТ170
А забравих че в джоба на (шофьорската) врата има един 20 см нож ... но хич не ми е акъла да посегна на някой с нож и не посягам първи
По-добре 10мин закъснял, но поне жив и здрав.
- hitrata_lisi4ka
- потребител
- Регистриран: 11 яну 2008, 16:25
- Модел на автомобила: Малък черен звяр 206 1.4 HDI '05та, бърз като вятъра и зъл като пинчер!

Последна промяна от hitrata_lisi4ka на 19 юли 2011, 19:33, променено общо 1 път.
They're Pinky and The Brain
Yes, Pinky and The Brain
One is a genius
The other's insane.
Yes, Pinky and The Brain
One is a genius
The other's insane.
- S_C
- потребител
- Регистриран: 05 юни 2008, 23:00
- Модел на автомобила: Mondeo`95 2.0
Marea`01 1.6
Caravelle JX - Местоположение: София
- Контакти:
Мда....поредната случка от днес...Някаква 190-ка излиза от улица без предимство на булеварда,точно пред мен.Шофьора на мерцедеса си говори по телефона и гледа в другата посока на булеварда.Като го видях още как смело се приближава,натиснах спирачката.Викам си тоя...няма начин да спре.И наистина не спря...Изобщо и не погледна в моята посока...
Не говоря с непознати. Никога не се знае кой от двама ни ще се окаже психопат!
- essex
- потребител
случва се колега 

- pantata
- потребител
- Регистриран: 28 сеп 2006, 03:22
- Модел на автомобила: Fiesta 1.4 `89
Fiesta 1.25 '10
Subaru Legacy 3.0R Auto '07 - Местоположение: Димитровград/София
Ето една, само се извинявам, че случката е с 2 рена. Та карам си аз из Херефорд (Англия) и на изхода на Теско стои голяма колона и всеки пуска по 1 кола пред себе си в задръстването. Та стигам аз до самия изход и едно младо момиче с майка си в Рено Клио стоят и чакат, мигам набързо с дългите да се включи в трафика, но тя спря напречно на лентата, искаше да се включи направо в дясната (Англия - обратно движениеla4o написа:защо ли някой не направи тема "последния път когато смигнах на колежката в съседната кола" или "хубави случки по време на шофиране"
...не, че нямам и аз редовни истерично-нервни изблици в софийския трафик, но с подобни теми, няма да помогнем ни най-малко за намаляването на агресията по пътищата... а на мен толкова много ми се иска, да нямам поводи да се гледам лошо с някви хора в съседни коли, да се псуваме и да се чудя как да си успокоявам нервите в офиса, след само 2 км преход от нас до работа...
Някак ми идва в повече негативизма в хората около мен...

ПП: Лошата случка от шофирането беше, че хванахме разлини посоки след кръговото

- cossy
- потребител
- Регистриран: 22 яну 2005, 22:20
- Модел на автомобила: Ескорт 1.6 -> 2.0 16V
Хубаво, че не си попаднал на някой хомо да ти се усмихне :РРР там са много :РРР

- HACKO
- Модератор
- Регистриран: 24 май 2006, 21:22
- Модел на автомобила: FORD FOCUS 04г/1.6/ X 4696 KK
SUBARU LEGACY 10г/2.0/ СВ 6292 ВК - Местоположение: ХАСКОВО
Теодоре в Ингилизко не е бройно, говорим за Булгаристан.pantata написа:............
Въздържайте се от излишни цитати, има бутон "ОТГОВОРИ", ще заключвам! 

- nikolovvd
- потребител
- Регистриран: 15 май 2006, 16:18
- Модел на автомобила: Mitsubishi X
Вчера за първи път изпаднах в безпомощно състояние на пътя.
Карам си колицата и настигам едно Пежо 205. От далеч ми се видя, че нещо не е в ред по колата и човека кара по-бавно от мен с 60.
Доближих на дистанция за изпреварвана и какво да видя. Задната дясна гума при минаване през неравност започва да трепти хоризонтално.
Явно джантата не е бира стегната или дори не е хваната както трябва. Докато се чудех как да го предупредя или да го спра, оня зави по някакъв селски път. Дано не се пребие някъде, но според мен това е човек от сорта - карам докато спре. Лошото е, че на човека не му пука. Такива вибрации се усещат много силно в купето и ако страшната случката стане пред някой друг като мен не ми се мисли какво мазало може да стане.
Дапускам, че може водача да не е собственик и да е взел колата за малко. Може да нямама опит, да няма книжка или да е пиян. Друго обяснение нямам за такова безотговорно отношение, но случката ме вбеси за пореден път. Такива хора създават предпоставки за ПТП по пътищата с невинни жертви.
И да няма жертви само това, че си станал неволен свидетел на произшествието те натоварва и травмира психически.
Карам си колицата и настигам едно Пежо 205. От далеч ми се видя, че нещо не е в ред по колата и човека кара по-бавно от мен с 60.
Доближих на дистанция за изпреварвана и какво да видя. Задната дясна гума при минаване през неравност започва да трепти хоризонтално.
Явно джантата не е бира стегната или дори не е хваната както трябва. Докато се чудех как да го предупредя или да го спра, оня зави по някакъв селски път. Дано не се пребие някъде, но според мен това е човек от сорта - карам докато спре. Лошото е, че на човека не му пука. Такива вибрации се усещат много силно в купето и ако страшната случката стане пред някой друг като мен не ми се мисли какво мазало може да стане.
Дапускам, че може водача да не е собственик и да е взел колата за малко. Може да нямама опит, да няма книжка или да е пиян. Друго обяснение нямам за такова безотговорно отношение, но случката ме вбеси за пореден път. Такива хора създават предпоставки за ПТП по пътищата с невинни жертви.
И да няма жертви само това, че си станал неволен свидетел на произшествието те натоварва и травмира психически.
- paci
- Модератор
- Регистриран: 18 яну 2005, 07:52
- Модел на автомобила: Fiesta MK4 Zetec-S 1.4 16V 90 коня
Пред теб се клати с малоумно ниска скорост тунигован Ескорт.nikolovvd написа: ...
В един момент се занася на страни.
Келеш, викаш си дърпа ръчни и ще направи мазало некъде.
Когато купих Ескорта и на 1вия годишен преглед нещо не им хареса в спирането.
Питах ко стаа, казаха, че няма проблем и минах.
След около година съвсем случайно занимавайки се с глупости в старанието ми да карам здрав автомобил разбарх, че имам проблем със спирачките.
Свалих помпата в гаража на една позната и там забих. Не можах да я разглобя нито да обезвъздуша обратно системата и тръгнах да се прибирам от единя край на града до другия в най-големия трафик на мокър асвалт с гуми "за мъгла", без спирачки само на ръчна.
Имаше 2 занасяния без опасности, но кой знае наплашения, изнервен и от друга страна глупав народ какво си е помислил като ме е видял и тунигован.
Този дето си го видял, може би е знаел, че има проблем и се опитва да стигне до някъде за да го разреши.
Карал е бавно!
Доходите са ми адски мизерни за да си позволя пътна помощ!
Затова се опитваме да се справяме сами!
Човека явно го е имал в предвид след като се е влачел едвам-едвам.
- nikolovvd
- потребител
- Регистриран: 15 май 2006, 16:18
- Модел на автомобила: Mitsubishi X
То и при тази скорост вибрациите би трябвало да са ужасни и цялата задница да се тресе.
Днес обача колегата ми ме светна и за още една възможност. Може да е ходил да сменя гуми и "майстора" да не е завил болтовете!!!
А може и охлюви да са го полазили!!!

Днес обача колегата ми ме светна и за още една възможност. Може да е ходил да сменя гуми и "майстора" да не е завил болтовете!!!

А може и охлюви да са го полазили!!!

- essex
- потребител
Баща ми така по това време миналата година се спуска от драгалевци към герена ... и кара с 20 защото усеща как колата танцува и първо си мисли че е заради пътя но не , слиза от колата и гледа как задната дясна гума е настрани ( заминал е лагера) и едвам стига до един сервиз и го сменят
това е единственото такова нещо с тая кола
абе заради един охлюв на гумата или джантата как може да има такива вибраций и как въобще може да направи такива наща точно като е там не ми го побира акъла

абе заради един охлюв на гумата или джантата как може да има такива вибраций и как въобще може да направи такива наща точно като е там не ми го побира акъла

Последна промяна от essex на 04 ное 2009, 00:05, променено общо 1 път.
-
- потребител
- Регистриран: 23 яну 2009, 10:43
- Модел на автомобила: Eskort CL 1.8 Дизел 60 конски сили
Здравейте, моята случка онзи ден беше следната: Прибирам се в 8.30 вечерта от Благоевград към Перник и на разширения участък от Е 79 след Джерман започвам да изпреварвам два камиона. Карах на къси със над 100. В един момент пред мен се оказва огромно ударено куче, потънало в кръв. Успях да насоча колата и да мине между гумите със съответните два удара в картера и някъде по-назад. Лично аз предполагам, че ако бях минал с гумата през него щях да се завъртя, защото беше доста едро животно. Нямах време и място да заобикалям, но съм щастлив, че реагирах. С периферията видях как приятелката ми си закри очите с ръце, защото и гледката беше гадна, а и изглеждаше, че ще го ударя.
- Ubc16
- потребител
- Регистриран: 27 окт 2009, 13:52
- Модел на автомобила: BMX
Колега просто се пошегувах, разбира се, че не е нормално да се стреляме по кръстовишата. Съжалявам ако съм засегнал някойmaxpoint написа:Мнооо "умно" решение,я си помисли ако ти си на мястото на неправилно пресичащия / убеден съм че си го правил/ и стрелят по теб.........хайде отговори ми???Ubc16 написа:Колеги, ето го решението на проблема, това с юмруците вече е демоде:
http://paper.standartnews.com/bg/articl ... cle=299641" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false;

- detective911
- потребител
- Регистриран: 26 авг 2009, 12:56
- Модел на автомобила: Фиеста МК3 сребрист металик-с РЕГ.ном. С1429 НМ-1800кубика,105 коня,16 винтилчета
приключвам си работната вечер,и си карам едвам едвам в квартал надежда,часът е 6.30 заранта,аз не съм спал,изморен,и едновременно щастлив че най сетне съм си монтирал халогена на бронята,който търсех 2 месеца,отбивам от пътя,за да си преровя жабката и да си намеря слънчевите очила,защото слънцето тамън беше изгряло,намирам=слагам и потеглям,виждам светофара на около 30 метра пред мен(мига на жълто) карах с около 30 по едно време забелязвам кола която ми излиза от ляво,а аз съм на път с предимство и виждам че ме гледа колегата от другият автомобил,ама не спира,набивам аз спирачките,колата се завлачва по леко мокрия асвалт(заради утринната мараня)и баммм,найграхме се!!!
слезнах с идеята за един як скандал,ама колегата ми се развиква "ти не гледаш ли къде караш и на какъв светофар минаваш бре" хммм
викам как къде карам бре,магаре,аз съм на път с предимство,и минавам на постоянно мигащо жълт сигнал,а той ми заявява че съм проспал пускането на сфетофара,тва казвам аз кофти случка,разминахме се с размяна на телефони,малко нерви,по един счупен мигач и едно приятелство за момента повечко
та карайте внимателно,трезвенни и с колан 
слезнах с идеята за един як скандал,ама колегата ми се развиква "ти не гледаш ли къде караш и на какъв светофар минаваш бре" хммм

- essex
- потребител
ти да не си бил пиянdetective911 написа: та карайте внимателно,трезвенни и с колан