Монтиране на CD на Фиеста 97 год.
-
- потребител
- Регистриран: 29 окт 2009, 17:13
- Модел на автомобила: ФОРД ФИЕСТА 1.25I 16V 75 к.с. 1997год.
- Status: Извън линия
Монтиране на CD на Фиеста 97 год.
Здравейте колеги.
След като оправихме хидравликата на бръмбара, дойде на дневен ред за направим нещо с душата на автомобила, а имено радио/CD/MP3 плеара.
Тя Фиестичката има оригинално радио със касетофон в цяла конзола, фабрично, като на всички фиестички в тази година предполагам.
И тъй като 1-во никой вече ве използва аудио касетки, 2-ро и малкото който намерх касетофона ги намачква, 3- тунера на радиото е слаб и няма запаметяване на станциите (поне аз не го откривам), 4-то след поредното сваляне на акомулатора не иска да приеме секюрити кода, което и беше преломен момент за моето решение да сменя старата аудио уредба с по-нова такава.
Проблема е че няма къде да сложа новия CD плеар, ако го сложа на мястото на старата конзола ще стане МЕГАгрозно, то няма и с какво да запълня голямата дупка, след като се махне старата уредба.
Дайте ми съвет, някой монтирал ли е CD плеар на такава Фиестичка и какви са възможните варианти ?!?
Благодаря Ви предварително !
Поздрави
След като оправихме хидравликата на бръмбара, дойде на дневен ред за направим нещо с душата на автомобила, а имено радио/CD/MP3 плеара.
Тя Фиестичката има оригинално радио със касетофон в цяла конзола, фабрично, като на всички фиестички в тази година предполагам.
И тъй като 1-во никой вече ве използва аудио касетки, 2-ро и малкото който намерх касетофона ги намачква, 3- тунера на радиото е слаб и няма запаметяване на станциите (поне аз не го откривам), 4-то след поредното сваляне на акомулатора не иска да приеме секюрити кода, което и беше преломен момент за моето решение да сменя старата аудио уредба с по-нова такава.
Проблема е че няма къде да сложа новия CD плеар, ако го сложа на мястото на старата конзола ще стане МЕГАгрозно, то няма и с какво да запълня голямата дупка, след като се махне старата уредба.
Дайте ми съвет, някой монтирал ли е CD плеар на такава Фиестичка и какви са възможните варианти ?!?
Поздрави

- cenzor
- потребител
- Регистриран: 30 авг 2006, 20:28
- Модел на автомобила: Fiesta MK6 2004 1.3i/70hp
- Контакти:
Re: Монтиране на CD на Фиеста 97 год.
Трябва ти адаптер за 2din към 1din

http://www.dek.bg/main-en.php?action=ca ... s&pid=adcd" onclick="window.open(this.href);return false;
Потърси си конкретно за твоя модел.

http://www.dek.bg/main-en.php?action=ca ... s&pid=adcd" onclick="window.open(this.href);return false;
Потърси си конкретно за твоя модел.
-
- потребител
Добре изглежда 
А къде мога да намеря такъв адаптор, в някой он-лайн магазин ли да го потърся или по фирмените сервизи ?!?

А къде мога да намеря такъв адаптор, в някой он-лайн магазин ли да го потърся или по фирмените сервизи ?!?
- paci
- Модератор
- Регистриран: 18 яну 2005, 07:52
- Модел на автомобила: Fiesta MK4 Zetec-S 1.4 16V 90 коня
А ти от къде си?stefanov_simeon написа:Добре изглежда
В МП беше към 11 кинта.
Фиестата ти трябва да е 4ри а не 2 както си описал във профила

Ако оправяш това, попълни и от къде си

-
- потребител
Фиестичката не съм сигурен дали е 2 или 4 но е 97 год и е модел като тази на твоя профил.
Аз живея във Велико Търново, а фиестичката е в Хасково при майка ми, където си ходя от време на време и я постягам и обслужвам, че майка ми не знае от къде се отваря капака...както бях чел някъде, - " това е Форд,капака на двигателя не се отваря туку така "
)) хи хи хи
Благодаря за мненията, ще проверя във Форд Хасково,дано да имат бял цвят каквато е и тапицерията на фордчето.Черен форд със бял интериор
)))
Весели Празници
))
Аз живея във Велико Търново, а фиестичката е в Хасково при майка ми, където си ходя от време на време и я постягам и обслужвам, че майка ми не знае от къде се отваря капака...както бях чел някъде, - " това е Форд,капака на двигателя не се отваря туку така "

Благодаря за мненията, ще проверя във Форд Хасково,дано да имат бял цвят каквато е и тапицерията на фордчето.Черен форд със бял интериор

Весели Празници

- samsung_bg
- потребител
- Регистриран: 24 сеп 2006, 13:51
- Модел на автомобила: Fiesta MK4 FUN 1.4 16V 90PS Zetec-S FHA '96г
Фиестата ти е МК4
Бял преходник не съм виждал
Иначе това ти трябва

Бял преходник не съм виждал

Иначе това ти трябва

- bateto_toshko
- потребител
- Регистриран: 01 юни 2008, 16:57
- Модел на автомобила: Fiesta 1.4 Ghia '96
(Zetec-SE,16V, 90PS) - Местоположение: Бургас
...за тунера...не съм забелязал да е слабstefanov_simeon написа:Здравейте колеги.
Поздрави

...инак аз за да не развалям дизайна,който създава оригиналното радио(с махагон съм

...за секюрити кода....като го въведеш натисна ли бутон 5 за потвърждение?
.....що не я снимаш тая фиеста с бял салон , че ми е любопитно да я видя

сърцето ми обича форд мустанг , а джоба фиеста 
Една кола не може да се оправи докато не се счупи

Една кола не може да се оправи докато не се счупи
-
- потребител
Ше я снимам няма проблем, но края на януари началото на февруари като си ида до Хасково.
Иначе бяла е тапицерията на седалките,вратите, и цялото табло джапката и тн, това което при мен е бяло при теб е синкаво доколкото виждам от снимката.Иначе където е радиокасетофона мисля че е имитация на махагон, но след като го махна ще е добре да е в тон с таблото и тапицерията бяло.Но като се замисля и черно няма да изглежда зле, то черното е универсален цвят и си ходи със всичко още повече че повечето СД-та са черни.
А сега има не лоши CD/MP3 SONY за по 130 лв. гледах на скоро, а за 220 има и със USB Sony MP3
Иначе бяла е тапицерията на седалките,вратите, и цялото табло джапката и тн, това което при мен е бяло при теб е синкаво доколкото виждам от снимката.Иначе където е радиокасетофона мисля че е имитация на махагон, но след като го махна ще е добре да е в тон с таблото и тапицерията бяло.Но като се замисля и черно няма да изглежда зле, то черното е универсален цвят и си ходи със всичко още повече че повечето СД-та са черни.
А сега има не лоши CD/MP3 SONY за по 130 лв. гледах на скоро, а за 220 има и със USB Sony MP3

- cenzor
- потребител
- Регистриран: 30 авг 2006, 20:28
- Модел на автомобила: Fiesta MK6 2004 1.3i/70hp
- Контакти:
Потърси си направо оригинален CD player за фиеста . Вървят по 100-120 лв и са по-добър вариант от евтините cd плеъри.stefanov_simeon написа:Ше я снимам няма проблем, но края на януари началото на февруари като си ида до Хасково.
Model : Ford 6000CD RDS

-
- потребител
Също е вариант, НО въпреки и оригинален няма ли да е 2-ра употреба за тези пари и за този модел фиеста 97 год ?!?
И ако е така може да дава грешка при четене на дискове !
И другото за мен неудобство е че няма да може да чете MP3 формат !
И ако е така може да дава грешка при четене на дискове !
И другото за мен неудобство е че няма да може да чете MP3 формат !