Излъгаха ни в ГЛОБУЛ
- Антон Маринов
- потребител
- Регистриран: 15 яну 2007, 08:42
- Модел на автомобила: преди- FORD ESKORT 1997/ 1.8 TD/90ph
сега - VOLVO V70 2001/2,5 TD/140ph - Местоположение: В.Търново
- Status: Извън линия
Излъгаха ни в ГЛОБУЛ
Началото на историята започна преди година и месец. Жена ми реши да ми подари телефон за новата 2009 година, намерила го в глобул с около 200лв по евтин но имало и сим карта със 1 година договор на такса 5 лева. След като си получих подаръка ходихме двамата до офиса и им обясних ча не желая да съм им клиент. Служителя ме увери че не било проблем но след като има договор трябвало да си платя таксите за годината наплатих им сумата за цяла година за което те ми дадоха квитанция с което си помислих че всичко свързано с тях приключва. ( Картата никога не е активирана тоест не е пъхана в телефон.) Цяла година не съм получавал нито една фактура и този месец цъфна една със такса и някакви 3 лева стари задължения (направо щеше да ми гръмне сърцето от нерви) Ходих да се карам и ми казаха че след като не съм отишъл да пусна молба ми подновили договора, и сега за да се откажа трябвало да си платя неустойка. Били ми пуснали есемес на нещо което не е слагано в телефон. Ами ако човек е болен или не е в страната как да си пусне молба? Незнам как ще се оправям със тези измамници? Ако си платя пак те догодина отново може да ми го подновят без да ме питат.
- Alexi
- потребител
- Регистриран: 18 май 2008, 22:50
- Модел на автомобила: '06 Mondeo 2.2 TDCI Ghia ,'08 Transit Connect 1.8 TDCI
- Контакти:
Re: Излъгаха ни в ГЛОБУЛ
що си трошиш нервите ами не ги оставиш да пият 1 студена вода
- bateto_toshko
- потребител
- Регистриран: 01 юни 2008, 16:57
- Модел на автомобила: Fiesta 1.4 Ghia '96
(Zetec-SE,16V, 90PS) - Местоположение: Бургас
в договора това пише ли го за молбата която трябва да подадеш?
сърцето ми обича форд мустанг , а джоба фиеста 
Една кола не може да се оправи докато не се счупи

Една кола не може да се оправи докато не се счупи
- pepy1
- Модератор
- Регистриран: 18 май 2005, 22:38
- Модел на автомобила: бивш форд ескорт 1.6i 16v zetec Ghia Combi'96
бившо пежо 306 комби 1,9 ТД пак комби и Сеат ибиза 3 цилиндров 1.4 дизел - Местоположение: шоп от Младост-4
- Контакти:
обикновенно с малки ситни букви пише че се подновява автоматично ако клиента не го прекрати ,трябвало е освен че си предплатил да прекратиш договора още тогава
аз също си взех телефон като теб ,но го ползвах и си плащах само таксата 3 месеца преди да изтече попитах как се прекратява за да не стане така като при теб,имх 1 на ум защото на всичко което подписвам чета и малките букви
алтернативата е следната обаждаш се от тази сим карта на 123 от там ти казват 4 цифрен код за изключване след като им кажеш че искаш да прекратиш договора за този номер ,после отиваш в магазин та Глобул плащаш си 60 лв и повече не се обаждаш от този номер ,след 7 дни номера ще бъде спрян
това го направи ако не намериш начин да прекратиш договора без да използваш картата
попринцип всички оператори го иматтова в договора за преподновяване ако не се прекрати ,а и не само моб. орератори
аз също си взех телефон като теб ,но го ползвах и си плащах само таксата 3 месеца преди да изтече попитах как се прекратява за да не стане така като при теб,имх 1 на ум защото на всичко което подписвам чета и малките букви
алтернативата е следната обаждаш се от тази сим карта на 123 от там ти казват 4 цифрен код за изключване след като им кажеш че искаш да прекратиш договора за този номер ,после отиваш в магазин та Глобул плащаш си 60 лв и повече не се обаждаш от този номер ,след 7 дни номера ще бъде спрян
това го направи ако не намериш начин да прекратиш договора без да използваш картата
попринцип всички оператори го иматтова в договора за преподновяване ако не се прекрати ,а и не само моб. орератори
времето е като парите-никога не стига
- HACKO
- Модератор
- Регистриран: 24 май 2006, 21:22
- Модел на автомобила: FORD FOCUS 04г/1.6/ X 4696 KK
SUBARU LEGACY 10г/2.0/ СВ 6292 ВК - Местоположение: ХАСКОВО
Отърваването от Глобул е Голямо приключение, на два пъти съм го преживявал, кофти работа.
Въздържайте се от излишни цитати, има бутон "ОТГОВОРИ", ще заключвам! 

- debug
- потребител
- Регистриран: 07 фев 2007, 01:29
- Модел на автомобила: триврат Focus Zetec 2.0 99г; Mazda 626 GC купе 84г.; BMW E36 96г.
Аз се оттървах преди три години по много лесен начин. Спрях да си плащам, изключиха ми телефона. След шест-седем месеца ми пратиха писмо да отида да си платя, че ще дойде съдия-изпълнител. Платих си, а договорът беше прекратен от тях доста преди това. Нямаше допълнителни суми за неустойки и прочие
.

- tqnko
- потребител
- Регистриран: 13 окт 2009, 18:32
- Модел на автомобила: Ford fiesta mk3 1.1 с АГУ, 4/5 врати, много бЕга.
- Контакти:
^ ти си много умен бе 

Закона на живота гласи: Яж боб, карай форд, живей горд!

http://prikachi.com/users/tqnko/13D.jpg" onclick="window.open(this.href);return false; Моята красавица...
Приемам бартери за ел. стъкла на фиеста мк3 4/5 врати!

http://prikachi.com/users/tqnko/13D.jpg" onclick="window.open(this.href);return false; Моята красавица...
Приемам бартери за ел. стъкла на фиеста мк3 4/5 врати!
- PcMan
- потребител
- Регистриран: 29 яну 2009, 19:00
- Модел на автомобила: Ford Focus '01 1.8TDdi 90hp pre-face ниво Zetec
Ford Sierra '90 1.6i CVH 80hp последен face ниво CLX - Местоположение: Ловеч
- Контакти:
Така еtqnko написа:^ ти си много умен бе

Глобул като цяло не е оферта, вижте им промоциите в момента - далеч са от Вивателските с много. И от Мтелските също. Нормално е да продължават автоматично, но никой не се интересува и не чете докато не стане късно. За което не сме виновни, просто всички хора сме такива и го използват срещу портфейла и нервите ни.

- Антон Маринов
- потребител
В понеделник ще пусна жалба ама едва ли ще има файда. И мисля да не ги плащам тези такси, просто нямах представа че онези п...... на са спрели картата и как цяла година не са ми изпращали фактури? А пък договорите им имат текстове които трябва да вървят в комплект с микроскоп.

- pepy1
- Модератор
- Регистриран: 18 май 2005, 22:38
- Модел на автомобила: бивш форд ескорт 1.6i 16v zetec Ghia Combi'96
бившо пежо 306 комби 1,9 ТД пак комби и Сеат ибиза 3 цилиндров 1.4 дизел - Местоположение: шоп от Младост-4
- Контакти:
това да ти е обеца на ухото,друг път преди да подпишеш каквото и да е чети и написането с дребен шрифт
и ако имаш взимане даване с банки внимавай !!!при тях е по зле
пожелавам ти успех с прекратяването на договора
и ако имаш взимане даване с банки внимавай !!!при тях е по зле
пожелавам ти успех с прекратяването на договора
времето е като парите-никога не стига
- nikolovvd
- потребител
- Регистриран: 15 май 2006, 16:18
- Модел на автомобила: Mitsubishi X
С всички мобилни оператори е така.
В договорите им има клауза за автоматично подновяване и клаузи за прекратяване, но са написани толкова ситно, че аз ги чета с очилата да SMD компоненти. Прекратяването става с едномесечно предизвестие, а ако искаш по-рано трябва да си платиш таксите до края на договора.
В договорите им има клауза за автоматично подновяване и клаузи за прекратяване, но са написани толкова ситно, че аз ги чета с очилата да SMD компоненти. Прекратяването става с едномесечно предизвестие, а ако искаш по-рано трябва да си платиш таксите до края на договора.
- HACKO
- Модератор
Моите приключения бяха още когато " след изтичане срока на договора, става безсрочен".nikolovvd написа:С всички мобилни оператори е така.

- PcMan
- потребител
- Регистриран: 29 яну 2009, 19:00
- Модел на автомобила: Ford Focus '01 1.8TDdi 90hp pre-face ниво Zetec
Ford Sierra '90 1.6i CVH 80hp последен face ниво CLX - Местоположение: Ловеч
- Контакти:
Е когато е безсрочен може да бъде прекратен във всеки момент. Т.е. това е като да си на абонамент но без договор за 1,2 години. Дори тогава са ти правили проблеми ?HACKO написа:Моите приключения бяха още когато " след изтичане срока на договора, става безсрочен".nikolovvd написа:С всички мобилни оператори е така.

- HACKO
- Модератор
Точно така, първия път ми костваше 4месеца, нерви и разправии, а втория само два, имам напредък хи-хи-хи.PcMan написа: Е когато е безсрочен може да бъде прекратен във всеки момент. Т.е. това е като да си на абонамент но без договор за 1,2 години. Дори тогава са ти правили проблеми ?

-
- потребител
- Регистриран: 15 май 2008, 09:19
- Модел на автомобила: Ford Mondeo MK2 96г
Sedan 1.8i Zetec-E - Местоположение: Plovdiv
Не знам как може да се противодейства на тези шмекерии с дребния шрифт. Има хора, които дори няма да го видят. То е същото, като да ти предложат да подпишеш договор, написан със симпатично мастило!
Абе що гори толкова много тоя Ford бе?!? Щото много върви ли?
- Антон Маринов
- потребител
Днес ме грабна работата и не успях да стигна до офиса им. Ще ги пробам със едномесечно предизвестие ама сигурно за всеки договор си имат " черешка"
Ще се пробам утре.
Ще се пробам утре.