печка на форд торнео конект

Всички въпроси свързани с вашия автомобил, за които няма конкретна тема.
didojordanov
потребител
потребител
Регистриран: 16 яну 2010, 19:52
Модел на автомобила: ford tourneo connect
Status: Извън линия

печка на форд торнео конект

Мнение от didojordanov » 16 яну 2010, 20:11

Здравейте колеги,
Имам форд торнео 2005 година, който е заводски оборудван с печка (допълнителен отоплителен агрегат). Преди няколко дни изпуши жестоко и все още не се знае какъв е проблема. За да мога да карам автомобила съм я игнорирал временно и от там следват питанията ми.Забелязвам, че автомобила загрява трудно (което е нормално), но при пускане на парното работната температура рязко пада и докато не се спре парното не се възстановява. Няма го постоянното подържане на 90 градуса. Сигурен съм, че някой ще кажа ами да, няма ти я печката, но въпроса ми е, че все пак печката е опция т.е. този автомобил е поръчан така, но има и със същите параметри и без печки. Те как подържат нормална работна температура и как се отопляват? Може ли да има разлика в термостатите?
Моля ако някой е компетентен да даде мнение.

Потребителски аватар
Alexi
потребител
потребител
Регистриран: 18 май 2008, 22:50
Модел на автомобила: '06 Mondeo 2.2 TDCI Ghia ,'08 Transit Connect 1.8 TDCI
Контакти:

Re: печка на форд торнео конект

Мнение от Alexi » 16 яну 2010, 21:12

тоя автомобил без печка няма парно и спокойно може да те хване бялата смърт ако не си с фанела яке и ръкавици .. 90° си поддържа ,ама лятото зимата поддържа 30-40° .. колко пъти го карах в МП ама викат без печка е така .. е що не е серийна тогава да ги е*а ..

gigelov
потребител
потребител
Регистриран: 02 юли 2009, 18:53
Модел на автомобила: Ford Torneo Conect

Re: печка на форд торнео конект

Мнение от gigelov » 04 ное 2010, 14:41

Печката се ослужва сменят разни неща в нея и след това не пуши и аз имам същия проблем, аз съм от Варна но не ми се ходи в Мото Пфое ако знае някой къде да предложи???

Отговори

Върни се в “ДРУГИ ВЪПРОСИ”