Видове двигатели за Scorpio

Двигател. Съединител. Скоростна кутия. Главно предаване и диференциал. Мазилна уредба. Изпускателна система.
Потребителски аватар
HePeDoBeH
потребител
потребител
Регистриран: 15 мар 2006, 23:25
Модел на автомобила: Scorpio 2.9i '88
Контакти:
Status: Извън линия

Re

Мнение от HePeDoBeH » 29 мар 2006, 14:05

Онзи от пловдив май още го продава аз последно гледах беше писал че нищо не е продал от него всичко си е цяло.А кожа клима -че твоето няма ли клима? То има ли такоз скорпио ? :shock: А пък кожата мен не ме кефи и много спарва и лятото ако я оставиш по вънка (черната кожа) после може да си пържиш яйца на седалките ,ако не седнеш и не си опържив своите преди това :lol: . А пък парното ми зимата така хубаво духа че не го давам за който и да било дръгел до 10 години :lol: :wink: А за халогени незнам аз мойто го взех с халогенки и досега не съм ги пипал.
оооо Селянино докараха новите голфове..същите като едно време

aipetrov
потребител
потребител
Регистриран: 26 ное 2005, 14:53
Модел на автомобила: Ford Scorpio 2.0i DOHC 1990год
Контакти:

Мнение от aipetrov » 29 мар 2006, 14:32

И мойто имаше халогени ама на единия рефлектора беше изгнил и аз ги свалих и двата. А клима не е задължително, модела ми е CL или GL те са по беднички виж една Джия е друго. Вярно че кожата ще ти запали :censur: но е друго/а и имам гараж/. Форда е готин но части нема :cry: Питан за Филибето щото имам мерак да напудря моя, а в mobile.bg. има 1 за 1400 лв. в движение с всички екстри и май май...
Изображение

Потребителски аватар
HePeDoBeH
потребител
потребител
Контакти:

хах

Мнение от HePeDoBeH » 29 мар 2006, 15:57

странно аз мислех че всички скорпио са си оборудвани с климатик . поне моето е GL и е средния вариант за напудрено с екстри :) а за частите има ама и пари да имаш.Аз се смях преди на братушките от тоя форум http://faq.ford77.ru/refit/change.htm" onclick="window.open(this.href);return false; където всqka част се заменя с подобна я от нива я от жигули или волга или уаз ама ша взема и аз като тях да модифицирам май като гледам цените на частите в мото пфое :D

Потребителски аватар
Mr.Scorpion
потребител
потребител
Регистриран: 05 фев 2006, 23:13
Модел на автомобила: Ford Scorpio 2.0 Ghia

Мнение от Mr.Scorpion » 30 мар 2006, 12:08

Моето като го взех имаше отзад Ghia но климатик няма има4е е другитя екстри са доста.За парното подкрепям колегата за 500м.
и запо4ва да духа топло ве4е :D .
А колкото за напасването на 4асти възможно е поне за едно нещо знам със сигурност 4е става 2 пъти съм сменял съедините и то само притисквателен диск предишния (скоро го сменях) беше от Волга :lol: незнам да ли има много напасване но нашия има сервиз и там го правиха.
Изображение Изображение

Потребителски аватар
HePeDoBeH
потребител
потребител
Контакти:

ha

Мнение от HePeDoBeH » 30 мар 2006, 12:24

ами ти си наблизко в сливен .Аз скоро ще трябва да сменям съединител и освен да намина през сервиза с един съединител от волга и после ако стане работата ще има :drink: :D

aipetrov
потребител
потребител
Контакти:

Мнение от aipetrov » 31 мар 2006, 08:01

Абе колеги кой ще си сваля в събота, неделя километража и ще ги прави бели? В downloud-a някой ми е писал да му пратя ЛС в понеделник за да ми ги прати и на мен :D /за Скорпио/ Ще съм мнооого благодарен.
Изображение

Потребителски аватар
HePeDoBeH
потребител
потребител
Контакти:

Az

Мнение от HePeDoBeH » 31 мар 2006, 08:32

Аз бях признавам си :) Само че ще ги правя сигурно със зелени цифри на бял километраж погледни тука http://www.clubford.org/forum/viewtopic ... 7219#27219" onclick="window.open(this.href);return false;
опитах да си направя експеримент със сканираните от Brock пластини от таблото и се получава.Вчера ги разпечатах на мастиленоструйката и дадох на един другар с ескорт да ги тества . днес ще видим какво ще каже и сега в събота като сканирам моите и ще ти ги пратя :)

Потребителски аватар
Set
потребител
потребител
Регистриран: 23 сеп 2005, 23:36
Модел на автомобила: Scorpio 2.0 GE '85
Контакти:

Мнение от Set » 31 мар 2006, 09:20

На километража има зелено фолио под черното. Ако смениш крушките със зелени свети доста по-добре (по-наситен цвят).
Густо майна Филибето, пред тримона п...и фраш...

Таралежа е птица упорита!?!
Не го ли ритнеш, не излита !!!

Не всичко, което има две бузи е лице...

aipetrov
потребител
потребител
Контакти:

Мнение от aipetrov » 31 мар 2006, 11:47

Дано да стане че да намажа и аз :D RIG-366.jpg тези ги имам и аз ама са нещо замазани. Снимката е малък размер и се замазва като я увелича.
Ще чакам включване.
Изображение

Потребителски аватар
Mr.Scorpion
потребител
потребител
Регистриран: 05 фев 2006, 23:13
Модел на автомобила: Ford Scorpio 2.0 Ghia

Мнение от Mr.Scorpion » 01 апр 2006, 16:26

Нередовен като ги сканираш прати едно копие на мен да видя за какво става дума.Твоето до 240 ли е?
А за съединителя ще приказвам с бащта ми и ще ти кажа за какво става дума по точно.
Да не ме забравиш за километражите а да те питам твоя работи ли?Защото тук има един двама колеги включително и аз не ни работят километражите.
Изображение Изображение

Отговори

Върни се в “ДВИГАТЕЛ И ТРАНСМИСИЯ”