Да си внеса ли кола от Германия?
- gasoline
- потребител
- Регистриран: 02 сеп 2007, 16:45
- Модел на автомобила: Ford Sierra
- Status: Извън линия
Да си внеса ли кола от Германия?
Здравейте! Заслужава ли си да си внеса кола от Германия, която има стойност 9-10 000 лв в България? Заслужава ли си разкарването и търсенето, като се има предвид големия избор на коли тук? Колко пари мога да спестя така? Чувам, че продавачите били склонни да свалят доста от цената...
- sangals
- Потребител
- Регистриран: 25 ное 2007, 00:13
- Модел на автомобила: KA 1 2006 1.3i 60 PS
Mondeo MK ІІІ 2.0 TDCI Ghia Clipper(комби) 2006 - Местоположение: Козлодуй
Re: Да си внеса ли кола от Германия?
Много е относително,а и не ми се повтаря всичко което знаем за автоджамбазите-километражи,ремонти...а и всяка тяхна цена включва автовозното превозване и печалбичка някаква?!Така,че ако си там вече,по една или друга причина,си внеси някаква!Може да попаднеш на сервизна книжка,здрава кола а и нерядко комплект алуминиеви джанти с летни гуми които у нас вече са отделна стока!!!Това също ти сваля цената.А и чувството е по-друго,поне за мен! 

-
- потребител
- Регистриран: 28 юни 2009, 20:03
- Модел на автомобила: fiesta
Зависи и какъв автомобил искаш да закупиш-колко нов и на какви километри и състояние.Ако можеш да се оправиш в Германия с разходи под 1000 лева,тогава си заслужава.Иначе пътните разходи и документите по колата,а също така и твоите разходи обикновено надвишават тази сума.Казвам го от няколкогодишен опит.Може да се договори автомобил и по телефона в Германия,но ще ти го пазят 1 или 2 дни,през които ще бъде резервиран за теб(но не важи за всички обяви-особено за търговците),само за частни обяви.Аз съм превозвал автомобили купени по телефона от Германия срещу заплащане-цената е 1000 лева.Автовозите взимат минимум същата сума,но има някой "липси" след превоза,както казва колегата! 

- gasoline
- потребител
- Регистриран: 02 сеп 2007, 16:45
- Модел на автомобила: Ford Sierra
В България съм и още не съм решил кога ще тръгна!
Отскоро има и еко зона в по-големите градове в Германия и колите, които замърсяват повече въздуха не могат да се движат в голяма част от тези градове. Това означава ли, че тези коли могат да се купят доста по-евтино или се заблуждавам?
Отскоро има и еко зона в по-големите градове в Германия и колите, които замърсяват повече въздуха не могат да се движат в голяма част от тези градове. Това означава ли, че тези коли могат да се купят доста по-евтино или се заблуждавам?