фод фокус-що за кола е
-
- потребител
- Регистриран: 02 апр 2006, 04:16
- Модел на автомобила: форд фокус
- Status: Извън линия
фод фокус-що за кола е
Здравейте. Интересувам се много от форд фокус. кой двигател е най-подходящ/без дизел/ как е ходовата част и скъпа ли е поддръжката,като имате предвид,че ще минавам по 8-10000 км на месец.ще се радвам на всички ваши мнения
- BadAngel
- потребител
- Регистриран: 03 авг 2005, 00:07
- Модел на автомобила: '06 Ford Focus
- Контакти:
Re: фод фокус-що за кола е
ми аз с моя съм изминал около 1100 км и съм много доволенбиго написа:Здравейте. Интересувам се много от форд фокус. кой двигател е най-подходящ/без дизел/ как е ходовата част и скъпа ли е поддръжката,като имате предвид,че ще минавам по 8-10000 км на месец.ще се радвам на всички ваши мнения

Играчките се променят,
момчетата - не.
момчетата - не.
- achkob
- модератор
- Регистриран: 25 май 2005, 22:44
- Модел на автомобила: focus 1.8TDDi ambiente wagon
- Контакти:
здравей!според мен най-удачния двигател е 1.6,но зависи къде повече караш...ако повече извънградско можеж спокойно и 1.8 да вземеш...окачването е много добро,но оригиналните амортесьори не са много издръжливи...а и за нова кола ли става дума?новия фокус си е кола и половина!за части само въздушен филтър съм купувал...
Биалетка за 140лв??? ДА-ДА...
- vlad
- потребител
- Регистриран: 22 мар 2005, 17:51
- Модел на автомобила: Mondeo MK III '07, 2.2 TDCi Ghia, sedan
- Контакти:
Разгледай руския форумhttp://www.ffclub.ru/forum/index.php.
Има доста полезна информация за проблемите, които могат да се появят при продължителна експлоатация.А и цените на частите там са съотносими /33-34 рубли = 1 евро/
Аз лично съм много доволен във всяко отношение.Динамиката на двигателя е много добра /1.8, но колеги са на същото мнение и за 1.6/, и като ускорение, и като поддържане на висока скорост.Става малко по-тромав с включен климатик, но разликата не е голяма.Окачването също е много добро, особено за нашите пътища.Справя се с неравностите без да се усещат особено в купето, и при по-висока скорост. Казват, че е доста здраво, и с дълъг живот.И при висока скорост е стабилна на пътя, и особено при влизане в завой, задницата не занася в противоположната страна, а леко в посока на волана.Спирачната система е супер, особено със задни дискови и ABS.На купето имаш 12 годишна гаранция, което си е голям плюс.
За цената си, мисля че е много добър избор.За цената на поддръжката нямам особени наблюдения, но правя годишно толкова , колкото ти ще навърташ месечно
Има доста полезна информация за проблемите, които могат да се появят при продължителна експлоатация.А и цените на частите там са съотносими /33-34 рубли = 1 евро/
Аз лично съм много доволен във всяко отношение.Динамиката на двигателя е много добра /1.8, но колеги са на същото мнение и за 1.6/, и като ускорение, и като поддържане на висока скорост.Става малко по-тромав с включен климатик, но разликата не е голяма.Окачването също е много добро, особено за нашите пътища.Справя се с неравностите без да се усещат особено в купето, и при по-висока скорост. Казват, че е доста здраво, и с дълъг живот.И при висока скорост е стабилна на пътя, и особено при влизане в завой, задницата не занася в противоположната страна, а леко в посока на волана.Спирачната система е супер, особено със задни дискови и ABS.На купето имаш 12 годишна гаранция, което си е голям плюс.
За цената си, мисля че е много добър избор.За цената на поддръжката нямам особени наблюдения, но правя годишно толкова , колкото ти ще навърташ месечно

-
- потребител
- Регистриран: 06 фев 2006, 21:58
- Модел на автомобила: Sierra 2.0 CLX OHC
Ще ти издържи за тази цел определено. Не знам защо всички бягат от дизеловия двигател. Имайки предвид километрите, които ще минаваш точно той е най-подходящ за тази цел. Но твоя си работа. Имай предвид, че вземеш ли форд взимаш нещо качествено. Като притежател на нов автомобил мога да ти кажа, че няма да съжеляваш за покупката. Окачванито е досто добре направено при новите фордове. Много странна е возията при дупките (в добрия смисъл). Отиди в МФ и няма начин да си тръгнеш без кола 

Писането на кирилица развива ума и тялото!