Сервиз в Пловдив

Двигател. Съединител. Скоростна кутия. Главно предаване и диференциал. Мазилна уредба. Изпускателна система.
TIN
потребител
потребител
Регистриран: 17 фев 2006, 15:40
Модел на автомобила: Ford Mondeo 1.8i DOHC 1796cc 16V Zetec 85KW (115PS); 95 - комби,АГУ BRC Sequent Injection
Ford Fiesta 1,4i 2008г.
Status: Извън линия

Сервиз в Пловдив

Мнение от TIN » 03 апр 2006, 12:51

Имам проблем с ДВГ-то, но преди МП ми се искаше да попитам някой знае ли кадърни майстори на Форд в Пловдив ?
С Диагностика и всичко останало ?

Потребителски аватар
mrdds
потребител
потребител
Регистриран: 23 фев 2006, 12:26
Модел на автомобила: S max 2.0 Diratec HE 2007 titanium

Мнение от mrdds » 03 апр 2006, 14:39

брато,аз ходих веднъж на един майстор в пловдив-в двора на СБА на брезовско шосе мисля че беше.Не са специализирани за форд,но купувах свещи от един спец.магазин за форд(частите са на моторкрафт и бош)и питах човека къде да си направя диагностика на кабели свещи и тои ме прати там.Имат компютри и стендове,обаче докато чаках гледах как ремонтират 1 носач на голф-единия държи едно желязо а другия млати с чука колко сила има.
Какво имаш за ремонт?

TIN
потребител
потребител
Модел на автомобила: Ford Mondeo 1.8i DOHC 1796cc 16V Zetec 85KW (115PS); 95 - комби,АГУ BRC Sequent Injection
Ford Fiesta 1,4i 2008г.

Мнение от TIN » 03 апр 2006, 15:33

тече масло от колата....в началот осамо капеше сега е по силно...казаха ми гарнитура на главата ама кой знае....трябва и да се закачи на компютър да и се направи диагностика че нещо прекъсва като е студен двигателя...на бензин...
на капака на мотора имам лепенка за някакъв сервиз Елкон в ПЛовдив, там е сменяно маслото ама не знам сериозни ли са ?

Потребителски аватар
Set
потребител
потребител
Регистриран: 23 сеп 2005, 23:36
Модел на автомобила: Scorpio 2.0 GE '85
Контакти:

Мнение от Set » 03 апр 2006, 16:32

Има един сервиз на форд срещу затвора, ама не знам читави ли са. Похвалиха ми един друг "Формула" или нещо от сорта - като продължиш от затвора по южен в посока коматево преди да стигнеш кръстовището за коматево от лявата страна.
Густо майна Филибето, пред тримона п...и фраш...

Таралежа е птица упорита!?!
Не го ли ритнеш, не излита !!!

Не всичко, което има две бузи е лице...

Потребителски аватар
Rick
потребител
потребител
Регистриран: 18 сеп 2005, 03:36
Модел на автомобила: SCORPIO 2.9 V6 Ghia '93 FOCUS 1.6 Trend '08
Контакти:

Мнение от Rick » 03 апр 2006, 16:35

Вече двама познати ми препоръчват сервизите в Кичука, там били два единия до затвора, а другия срещу него на бул "Южен". Мен слава богу не ми се е налагало още да ги посещавам, но съм чувал много добри отзиви.

Потребителски аватар
mrdds
потребител
потребител
Регистриран: 23 фев 2006, 12:26
Модел на автомобила: S max 2.0 Diratec HE 2007 titanium

Мнение от mrdds » 03 апр 2006, 16:41

TIN написа:тече масло от колата....в началот осамо капеше сега е по силно...казаха ми гарнитура на главата ама кой знае....трябва и да се закачи на компютър да и се направи диагностика че нещо прекъсва като е студен двигателя...на бензин...
на капака на мотора имам лепенка за някакъв сервиз Елкон в ПЛовдив, там е сменяно маслото ама не знам сериозни ли са ?
Въъиййй тя ич нее арна бре,Колега.
Трябва да я смениш ако е гарнитура.Ама на капака ,не на главата.Тя е една коркова и през 3,4г трябва да се сменя щото се втвърдява.Аз съм си я сменял сам,и нее никак трудно.Ако е от там теча де!

TIN
потребител
потребител
Ford Fiesta 1,4i 2008г.

Мнение от TIN » 04 апр 2006, 16:05

Ето от къде е ако можеш да се ориентираш по снимката (http://www.clubford.org/forum/viewtopic.php?t=3444" onclick="window.open(this.href);return false; )..точно под таз шпилка на изпускателния колектор, маркуча който се вижда под нея....като че ли теча започва там, където той влиза....

Отговори

Върни се в “ДВИГАТЕЛ И ТРАНСМИСИЯ”