Още един форд фокус 1.6 16V 2003 sedan
- mrdds
- потребител
- Регистриран: 23 фев 2006, 12:26
- Модел на автомобила: S max 2.0 Diratec HE 2007 titanium
- Status: Извън линия
Re: Още един форд фокус 1.6 16V 2003 sedan
Oпределено си прав!didon80 написа:Всяка кола дава дефекти в даден момент, няма нищо вечно, но и аз съм на мнение че най-добрия форд си остава мондеото!
Сега най новия дефект-не се отваря капака.
Нали е с ключ.Одеве отивам да отворя да видя спирачната течност -нъцки.Наляво надясно-няма никой.Пръсках с разни спрейчета-няма промяна.А вчера го отварях и супер лесно се отвори и затвори.....
Това недомислие на Форд ще остане в класацията на най тъпите идеи.
Ще пусна тема в правилния раздел(КУПЕ),защото не му е мястото тук вече,а и с отговорите може някой ден на някой да послужи.
- impresa
- потребител
- Регистриран: 04 юни 2006, 20:18
- Модел на автомобила: E46 330Ci 231hp / E92 335d 286 hp
Лафа е най-добрия форд е продадения ама айдеdidon80 написа:аз съм на мнение че най-добрия форд си остава мондеото!

- venom4o
- потребител
- Регистриран: 07 авг 2006, 18:26
- Модел на автомобила: Subaru Legacy GTB 2.0 turbo ,Volvo 960 3.0
За мен най добрия форд е предшественика на мондеото 

- mrdds
- потребител
Ай сиктир с тея продадените де.Нема се продава.Този е уникат.
Обслужен е вече,сменена е и помпата,махнах катализатора заради съмнение за запушване.Е,колата не се "отпуши",но пък един дерт отпадна.Притеснява ме малко ,че има 2 ламбди(една преиди и една след катализатора),но според по запознати втората ламбда следи до колко катализатора функционира нормално и няма общо с работата на двигателя.катализатора дрънчи като го разклатя.
След смяната грешка не подаде,не се промени разхода или някои други показатели,така,че мисля,че няма проблем. >:D<:
Обслужен е вече,сменена е и помпата,махнах катализатора заради съмнение за запушване.Е,колата не се "отпуши",но пък един дерт отпадна.Притеснява ме малко ,че има 2 ламбди(една преиди и една след катализатора),но според по запознати втората ламбда следи до колко катализатора функционира нормално и няма общо с работата на двигателя.катализатора дрънчи като го разклатя.
След смяната грешка не подаде,не се промени разхода или някои други показатели,така,че мисля,че няма проблем. >:D<:
- chaosdd
- потребител
- Регистриран: 09 мар 2006, 09:17
- Модел на автомобила: Ford Mondeo 1.6 EcoBoost 160 к.с. 2011
Focus-а е много здрав и солиден. Да се напука маркуче за 6-7 години или някое уплътнение да се предаде е нормално. Не виждам за какво се кахърите. Никоя кола не е вечна.didon80 написа:Всяка кола дава дефекти в даден момент, няма нищо вечно, но и аз съм на мнение че най-добрия форд си остава мондеото!
Особено пък като току що си я купил и не знаеш историята преди това.
Сменяй каквото трябва и се радвай на автомобила. Това, което ми харесва е, че е с много дълги скорости 1.6 бензин и с голяма лекота и малко напрежение и нисък разход се носи на извънградско.
Ford. Feel the difference
- mrdds
- потребител
Най накрая се снимахме.

- mitakinen
- потребител
- Регистриран: 04 фев 2005, 22:07
- Модел на автомобила: S-Max 2.0 TDCI Titanium X
- Контакти:
.
Последна промяна от mitakinen на 09 юли 2013, 16:53, променено общо 1 път.
- mrdds
- потребител
Малко пресни снимки.Последния ъпгрейд: приставки за ски + оригинални греди за форд.

- mrdds
- потребител
Сега съм в търсене на предна лайсна(нож) под бронята.
Представлява гумена 5см лайсна ,която никой китайски гараж не иска да произведе.
Мото пфое обявяват скромната сума от 105лв за това.
Моргите я продават заедно с цяла броня.
Представлява гумена 5см лайсна ,която никой китайски гараж не иска да произведе.
Мото пфое обявяват скромната сума от 105лв за това.

Моргите я продават заедно с цяла броня.
-
- потребител
- Регистриран: 22 яну 2008, 11:47
- Модел на автомобила: focus; 2002, Zetec 1.8 benzin, 16 V
Много странно че тази броня няма такава лайсна, някой да не ти я свалил? Така като гледам ти трябва и капачка за теглича.
Мoже да ми сложиш и едни такива фарове за мъгла http://www.fordst170.co.uk/logos/2.gif" onclick="window.open(this.href);return false; на твоя цвят ще заспят.
Поздрави
Мoже да ми сложиш и едни такива фарове за мъгла http://www.fordst170.co.uk/logos/2.gif" onclick="window.open(this.href);return false; на твоя цвят ще заспят.
Поздрави
- mrdds
- потребител
Малко занимавки в почивните дни:
-гумен нож за предната броня
-затъмнени задни стъкла
-пастиране
Резултата в снимки:

-гумен нож за предната броня
-затъмнени задни стъкла
-пастиране
Резултата в снимки:

- TED
- потребител
- Регистриран: 30 ное 2004, 23:31
- Модел на автомобила: Ford Mondeo 1.8 '94
Ford Cougar 2.5 '00
Ford Mustang GT '07 - Местоположение: Пловдив
Честито за гумата под бронята, най-накрая намери. Аз за мондеото така и не намерих задна такава, карам си го така...
Разкажи малко за фолиото на задните джамове, какво е, сам ли го слага, трудно ли беше и т.н. Интересувам се защото на мустанга се е надрало отвътре от триене в уплътненията при сваляне, ще трябва да се сменя.
Така затъмнена колата изглежда много "лоша", добре се връзва с черният цвят на купето. Помисли също и за предните и задно стъкло, може и с малко по прозрачно фолио. За милиционерите не се притеснявай, в най лошият случай ще го разлепяш пред тях на пътя. После пак го слагаш и всичко е наред
Разкажи малко за фолиото на задните джамове, какво е, сам ли го слага, трудно ли беше и т.н. Интересувам се защото на мустанга се е надрало отвътре от триене в уплътненията при сваляне, ще трябва да се сменя.
Така затъмнена колата изглежда много "лоша", добре се връзва с черният цвят на купето. Помисли също и за предните и задно стъкло, може и с малко по прозрачно фолио. За милиционерите не се притеснявай, в най лошият случай ще го разлепяш пред тях на пътя. После пак го слагаш и всичко е наред

"Здравият разум е колекция от предрасъдъци, събрана до 18-годишна възраст."
А. Айнщайн
Ford Mondeo 1.8 16V MK1 '94
Ford Cougar 2.5 v6 '00
Ford Mustang GT '06
А. Айнщайн
Ford Mondeo 1.8 16V MK1 '94
Ford Cougar 2.5 v6 '00
Ford Mustang GT '06
- Next
- потребител
- Регистриран: 30 мар 2008, 17:33
- Модел на автомобила: Ford Focus 2004, BMW E46 Х2 ,Nissan Navara 2.5di
Това обаче не е оригиналния нож!
Инъче станала е още по готина
Инъче станала е още по готина

- mrdds
- потребител
Да ножа е от друга кола(не знам каква)
Минах през един човек,който лепи брони.Питах го дали не му се намира някакъв нож по цялата дължина на бронята,той ровна в счупните брони и извади този.С 2см е по малък от оригиналния,но става.Все пак е за 5лв.Не за 115 от МП
Сложих го с нитове за периферията на бронята.Стана супер и не личи,че е с нитове.
Фолиото го слагахме с veli4ko и е от най евтиното-5лв ролката.Надраска се леко още при слагането,но няма да е вечно.За сега не се е отлепило,но когато се появи най малко съмнение за отлепване ще слагаме нещо марково.Задния прозорец го залепихме и веднага махнахме фолиото.Видимостта се намали значително,макар и с най светлото черно фолио.Махнах го главно заради това,че назад нямам видимост в тъмното и има опастност да подпра нещо/някой при каране назад .
Минах през един човек,който лепи брони.Питах го дали не му се намира някакъв нож по цялата дължина на бронята,той ровна в счупните брони и извади този.С 2см е по малък от оригиналния,но става.Все пак е за 5лв.Не за 115 от МП

Сложих го с нитове за периферията на бронята.Стана супер и не личи,че е с нитове.
Фолиото го слагахме с veli4ko и е от най евтиното-5лв ролката.Надраска се леко още при слагането,но няма да е вечно.За сега не се е отлепило,но когато се появи най малко съмнение за отлепване ще слагаме нещо марково.Задния прозорец го залепихме и веднага махнахме фолиото.Видимостта се намали значително,макар и с най светлото черно фолио.Махнах го главно заради това,че назад нямам видимост в тъмното и има опастност да подпра нещо/някой при каране назад .
- Next
- потребител
- Регистриран: 30 мар 2008, 17:33
- Модел на автомобила: Ford Focus 2004, BMW E46 Х2 ,Nissan Navara 2.5di
Еее класиката задните 2 прзореца затъмнени и на задния щоричка
Не се излагай лепвай и на задния аз на бмв-то съм с най тъмното фолио на сраничните и задните и пак виждам вечер. А пък за визия да не си говорим
Нали затова имаш 2 странични огледала а пък и колко караме назад. Лято е мн пиче