Раздел "ПРОФЕСИОНАЛЕН"
- mrdds
- потребител
- Регистриран: 23 фев 2006, 12:26
- Модел на автомобила: S max 2.0 Diratec HE 2007 titanium
- Status: Извън линия
Раздел "ПРОФЕСИОНАЛЕН"
Доиде ми на ум че в този раздел можем да си пишем професийте,кой какво работи,с какво се занимава и какво му се отдава.По този начин някой на някого може да помогне за нещо,освен за съвети относно автомобилите.Все пак сме хора и някой от нас приятели,затова ще бъде хубаво всеки да знае какво работи колегата му във форума.
Обръщам се към админа и модераторите.Благодаря!
Обръщам се към админа и модераторите.Благодаря!
- snaiperisto
- потребител
- Регистриран: 11 мар 2006, 22:59
- Модел на автомобила: Мондео , Ескорт кабрио...и Honda CBR 600F3
- Паци
- потребител
- Регистриран: 20 мар 2006, 18:49
- Модел на автомобила: Fiesta 1.4 16V Zetec S 90Hp
Е па аз като съм плетач с какво да ви помогна ?
Иначе за компери мога се напъна
Форда от по-миналата година само го карам чак се понаучих да паркирам на огледала, та ... бе с 2 думи само карам сега и никви ремонти не ме мъчат
Няма смисъл според мен от таква тема, само дълнително ше се утежни форума. Според постовете на даден човек ако схванеш с какво се занимава и мислиш, че ще си полезни извън форума дирете връзка ... па седнете и се напукайте една вечер и вземете трезво решение по проблема които ви е сбрал
Например ЛС :
Абе тоя форд смених всичко и неще да запали
Ти с реклама ли се занимаваше ? Щото и аз
Разбрах, че и твоя ти е правил такива магарии дай да се видим и да обсъдим и нещо по рекламния бизнес ...
Мързи ме да допиша евентуалния сценарии до махмурлука на другия ден
НАЗДРАЕ

Иначе за компери мога се напъна

Форда от по-миналата година само го карам чак се понаучих да паркирам на огледала, та ... бе с 2 думи само карам сега и никви ремонти не ме мъчат

Няма смисъл според мен от таква тема, само дълнително ше се утежни форума. Според постовете на даден човек ако схванеш с какво се занимава и мислиш, че ще си полезни извън форума дирете връзка ... па седнете и се напукайте една вечер и вземете трезво решение по проблема които ви е сбрал

Например ЛС :
Абе тоя форд смених всичко и неще да запали

Ти с реклама ли се занимаваше ? Щото и аз

Разбрах, че и твоя ти е правил такива магарии дай да се видим и да обсъдим и нещо по рекламния бизнес ...
Мързи ме да допиша евентуалния сценарии до махмурлука на другия ден

НАЗДРАЕ

- snaiperisto
- потребител
- snaiperisto
- потребител
Aaaa , видяхте ли сега , значи има файда от това да си знаеме професийте...А Паци е голем ФИЛОСОФ (личи му по аватара) , трябва да има раздел ДИЗЕЛ.mrdds написа:Добре аиде пиша:![]()
От Хасково съм,иначе живея и работя в Пловдив.Работя във голяма фирма за компютри и офис техника,т.е асемблирам компютърни конфигураций и ги ремонтирам като станат за ремонт.Ако на някой му е болен компютъра да се обажда.
- Паци
- потребител
- Регистриран: 20 мар 2006, 18:49
- Модел на автомобила: Fiesta 1.4 16V Zetec S 90Hp
Ако си вникнал в поста ми, казах почти същото което и на тебе, че ще стане мазало ако по някакъв проблем го обърнете на чат щото нали сте колеги по професия ... общи приказки ... бири с картофи мое и кебапчетаsnaiperisto написа: Aaaa , видяхте ли сега , значи има файда от това да си знаеме професийте...А Паци е голем ФИЛОСОФ (личи му по аватара)
Не, че сега няма такива като пример темата на моя съгражданин за видове двигатели на скорпио па отиде на километражи. В питането за ксенони на Иво разбрах, че е с остъкление и нали и аз съм със и почнах давам акъл за цайси.
Всъшност ето ти я темата сега хайде напиши си ко бачкаш

Ей голям зор еййй

И не пропусна да ми натриеш носа

Виж ми профила:
модел на автомобила !!! Под аватара не рови на друго място.
Там ръгни на твоя профил:
Побеснело мондео 95 комби пуши яко и го кара БАКШИШ

Сеа доволен ?

- snaiperisto
- потребител
Бегай бе , що лъжеш че пуши , маи не си ми чел постовете (обидно) , щото ако беше , щеше да знаеш че катализатора беше запушен ЯКО и го ИЗБУШИХ , е са Фордо ВРЪИ МНОО и НЕ пуши...а по въпроса за ФИЛОСОФА и ОСТЪКЛЕНИЕТО , ми то аватара ти е ФИЛОСОФСКИ ОСТЪКЛЕН...Паци написа:Ако си вникнал в поста ми, казах почти същото което и на тебе, че ще стане мазало ако по някакъв проблем го обърнете на чат щото нали сте колеги по професия ... общи приказки ... бири с картофи мое и кебапчетаsnaiperisto написа: Aaaa , видяхте ли сега , значи има файда от това да си знаеме професийте...А Паци е голем ФИЛОСОФ (личи му по аватара)
Не, че сега няма такива като пример темата на моя съгражданин за видове двигатели на скорпио па отиде на километражи. В питането за ксенони на Иво разбрах, че е с остъкление и нали и аз съм със и почнах давам акъл за цайси.
Всъшност ето ти я темата сега хайде напиши си ко бачкаш![]()
Ей голям зор еййй![]()
И не пропусна да ми натриеш носа
Виж ми профила:
модел на автомобила !!! Под аватара не рови на друго място.
Там ръгни на твоя профил:
Побеснело мондео 95 комби пуши яко и го кара БАКШИШ
![]()
![]()
Сеа доволен ?