Априлска фордовка- Рилски манстир
- S@sel@
- потребител
- Регистриран: 28 яну 2005, 23:39
- Модел на автомобила: ex.Фиеста 1.1 mi `94 / ex.Фокус 1.8 115к.с.
- Status: Извън линия
Априлска фордовка- Рилски манстир
На 8-ми април - екскурзия по маршрута: София- Стобските пирамиди- Рилския манастир- до пещерата на Св. Иван Рилски както и на връщане за обед/следобед или вечеря (както дойде) да похапнем прясна планинска пъстървичка от развъдника там- София. Който има книжка за 100-те обекта може да си сложе печат на №28 (Рилски манастир).
Тръгване 9:00 - 9:30 от:
Тръгване 9:00 - 9:30 от:
Нямате нужните права за да преглеждате прикачените към това мнение файлове.
Последна промяна от S@sel@ на 19 мар 2006, 23:57, променено общо 1 път.
БОГ създаде хората, COLT ги направи равни!
-
- потребител
- Регистриран: 31 яну 2005, 13:40
- Модел на автомобила: сега: ISUZU RODEO LX, 4x4, 3.2l, V6, 24V, 205к.с., 2000г.
преди: Ford Fiesta 1.6 Si 16V - Местоположение: Colorado
Ами, ако дойдат ganador-ците и носят сливова, може пък и да вечеряме и спиме.S@sel@ написа:ми май ще се намерят. Заъсега освен вассамо още едни са попитали. Я да не се срамуват и да си кажат мераклиите за нощувка!

- S@sel@
- потребител
- Регистриран: 28 яну 2005, 23:39
- Модел на автомобила: ex.Фиеста 1.1 mi `94 / ex.Фокус 1.8 115к.с.
Информация:
http://www.bulgarianmonastery.com/bg/ri ... stery.html
За съжаление там е и единствената цена, която имам за нощувка в района- 15$ на легло. Има много хотели... но цени не знам. Ако някой има лични впечатления да каже.
ПС не е редно сами да се мъчите със сливовата- ще е колегиално и ние да останем за подкрепа. Аз хич не искам ама зарад вас ще видим дали можем да се включим
http://www.bulgarianmonastery.com/bg/ri ... stery.html
За съжаление там е и единствената цена, която имам за нощувка в района- 15$ на легло. Има много хотели... но цени не знам. Ако някой има лични впечатления да каже.
ПС не е редно сами да се мъчите със сливовата- ще е колегиално и ние да останем за подкрепа. Аз хич не искам ама зарад вас ще видим дали можем да се включим

БОГ създаде хората, COLT ги направи равни!
- ganador
- потребител
- Регистриран: 04 мар 2005, 13:24
- Модел на автомобила: Focus 1.6 Zetec-S '00 г.
- Контакти:
Ами, ако дойдат ganador-ците и носят сливова, може пък и да вечеряме и спиме.
Айде сега, пробвали сме да го правим и друг път и нищо ни няма, от още един опит може и да не ни боли глава.
[/quote]
А може ли да е гроздова, че има хубава?
Иначе, миналото лято, след Сърница, спахме в гр. Рила, хотел Рила на центъра беше. За 20 лв. стаята, приемливо, бана, ТВ. Обаче, не намерихме нищо за ядене. По пътя за манастира обаче,има доста механи и подобни. Така че, да се стягам с гроздомицина?

А може ли да е гроздова, че има хубава?
Иначе, миналото лято, след Сърница, спахме в гр. Рила, хотел Рила на центъра беше. За 20 лв. стаята, приемливо, бана, ТВ. Обаче, не намерихме нищо за ядене. По пътя за манастира обаче,има доста механи и подобни. Така че, да се стягам с гроздомицина?