ford focus въпрос
-
- потребител
- Регистриран: 07 сеп 2009, 00:35
- Модел на автомобила: Ford focus 1.8 tdci
- Status: Извън линия
ford focus въпрос
Някои знае ли дали от фокус след 2002 година ножа които е под-бронята, там е пласмасов, става ли за фокус преди 2002 където ножа е гумен
- mrdds
- потребител
- Регистриран: 23 фев 2006, 12:26
- Модел на автомобила: S max 2.0 Diratec HE 2007 titanium
Re: ford focus въпрос
Еднакъв е ножа за фокусите до 2005г-в Микрокат излиза под един и същ номер за фокус 1.За фокус 2 след 2005 е друг.
Продава се само оригинален от Мото Пфое на цена около 110лв(според отстъпките)
От морга се продава на 20-тина лв заедно със счупена броня или 120-150лв комплект със здрава бронята заедно.
Проверено!
Ножа е ламаринен в сърцевинат аи облицован с гума.При свалянето има опасност да се смачка,при слагането има опасност да се счупи бронята,тъй като се набива здраво одолу и не е работа за всеки.
Опитах веднъж да купя нож от морга като ги убедих да го извадят от бронята.Е-не успяха да го изкарат цял.
Продава се само оригинален от Мото Пфое на цена около 110лв(според отстъпките)
От морга се продава на 20-тина лв заедно със счупена броня или 120-150лв комплект със здрава бронята заедно.
Проверено!
Ножа е ламаринен в сърцевинат аи облицован с гума.При свалянето има опасност да се смачка,при слагането има опасност да се счупи бронята,тъй като се набива здраво одолу и не е работа за всеки.
Опитах веднъж да купя нож от морга като ги убедих да го извадят от бронята.Е-не успяха да го изкарат цял.
- XN3K
- потребител
- Регистриран: 22 юли 2007, 15:55
- Модел на автомобила: Fiesta Trend 1.25 (82 HP), 2017
mrdds написа:При свалянето има опасност да се смачка,при слагането има опасност да се счупи бронята,тъй като се набива здраво одолу и не е работа за всеки.
Точно така е. Аз съм си купил и се чудя как да го сложа и дали изобщо да го слагам. Ако ще ми се прецака боята на бронята, просто няма смисъл!

Колега, май не са еднакви. Гледам по улиците, че на МК1 след фейслифта спойлера май е пластмасов ... или само така ми изглежда?

Ето го преди фейслифта
http://images.quebarato.com.br/photos/b ... 6967_1.jpg
И след това
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/c ... us_MK1.jpg
Последна промяна от XN3K на 30 юни 2010, 00:21, променено общо 1 път.
-
- потребител
именно, след фаислифта е пласмасов, състои се от две части и ми е интересно дали може да се закрепи и цената на двете части общо е няма и 18 лв за това става въпрос http://www.avtosklad.bg/sku-8979/FORD/F ... a-02-.html" onclick="window.open(this.href);return false;
- XN3K
- потребител
- Регистриран: 22 юли 2007, 15:55
- Модел на автомобила: Fiesta Trend 1.25 (82 HP), 2017
А, колега чакай малко - в грешка си.
Това, което си дал като част не е спойлера под бронята, а пластмасова лайсна В бронята.
Виж на снимката:

Това, което си дал като част не е спойлера под бронята, а пластмасова лайсна В бронята.
Виж на снимката:

-
- потребител
да прав си не е това но наистина след 2002 ножа е пласмасов