Аларми
-
- потребител
- Регистриран: 02 ное 2008, 18:40
- Модел на автомобила: fort fiesta hatch back
- Status: Извън линия
Аларми
Здравейте!
Незнам как точно се процедира тук, но бих искала да задам няколко въпроса.
1. Взех си аларма SOLD M 80, но нямам никаква идея как се поставя. Някой ще може ли да ми прати някаква схема? Баща ми (който уж разбира от всичко) се оказа, че незнае! Моля за помощ!!!
2. Кормилото ми скърца доста и ме е страх да го разглобя понеже имам airbag там. Колата ми е Fiesta 95 г. и всички казват, че е някаква междинка, понеже има airbag.
Моля помогнете ми!!!!
Незнам как точно се процедира тук, но бих искала да задам няколко въпроса.
1. Взех си аларма SOLD M 80, но нямам никаква идея как се поставя. Някой ще може ли да ми прати някаква схема? Баща ми (който уж разбира от всичко) се оказа, че незнае! Моля за помощ!!!
2. Кормилото ми скърца доста и ме е страх да го разглобя понеже имам airbag там. Колата ми е Fiesta 95 г. и всички казват, че е някаква междинка, понеже има airbag.
Моля помогнете ми!!!!
- DigiPro
- потребител
- Регистриран: 08 фев 2005, 23:15
- Модел на автомобила: C-Max 1,0 EcoBoost
ex служебен B-Max 1,0 EcoBoost
ex служебен Fusion 1,4 Duratec 16V.
ex Fiesta Si 1,6 16V MK3,5
ex Fiesta 1,1i MK3 - Местоположение: Велико Търново
- Контакти:
Re: Аларми
Скърцат пластмасите около волана. Разкачи акумулатора, изчакай половин час и свали пластмасите и ги огледай. Би трябвало да видиш къде е търкало.
За алармата не ти ли дадоха схема на свързване? Със схема всеки средно грамотен електричар би могъл да я свърже.
За алармата не ти ли дадоха схема на свързване? Със схема всеки средно грамотен електричар би могъл да я свърже.
-
- потребител
- Регистриран: 02 ное 2008, 18:40
- Модел на автомобила: fort fiesta hatch back
blagodarq ti mnogo vsichko veche e opraveno no sega imam drug problem! Ot izvesno vreme kolata mi pri pulen desen zavoi shtraka i mi kazaha che e poluoska1 Kak da q smenq? Ako imash predstava molq te pishi mi
Blagodarq predvaritelno
Blagodarq predvaritelno
- maxpoint
- потребител
- Регистриран: 30 юли 2007, 14:11
- Модел на автомобила: Черният лебед и бялата лястовица....
Полу-вала/или полу-оска както я наричат/ не щрака,най-вероятно е карето на този полу-вал и ще ти трябва майстор или някой който е правил тази продцедура...
Успех
Успех
Трябва да можеш да псуваш,но не може да псуваш където не трябва /maxpoint/