трудно включва задна
-
- потребител
- Регистриран: 04 апр 2006, 13:01
- Модел на автомобила: Ford Mondeo 1994, 1.6-90HP
- Status: Извън линия
трудно включва задна
здравеите колеги!! поредният проблем се появи !
сега ми е трудно да включвам задна скорост! незнам защо го прави но ме изнервя до краиност,от горе на това като включа най накрая пък почва да гасне трябва да поддържам над 1500 об .Изобщо форд ескорт е калпава кола! Като ми прекъсне и един два пъти като карам на първа и втора и като едвам се изнеса на някой ляв завои и ми идва да я подаря на някои тая талига!

сега ми е трудно да включвам задна скорост! незнам защо го прави но ме изнервя до краиност,от горе на това като включа най накрая пък почва да гасне трябва да поддържам над 1500 об .Изобщо форд ескорт е калпава кола! Като ми прекъсне и един два пъти като карам на първа и втора и като едвам се изнеса на някой ляв завои и ми идва да я подаря на някои тая талига!

-
- потребител
- Регистриран: 04 апр 2006, 13:01
- Модел на автомобила: Ford Mondeo 1994, 1.6-90HP
- Status: Извън линия
не съм гледал маслото в скоростната кутия как е!нямам изкривени щанги от долу,другите скорости си ги включва без проблем!понякога влиза от раз друг път трябва да пробвам няколко пъти! но е факт че се опитва да ми гасне и оборотите ми падат като се опитам да я подкарам назад!
секи вика нищо и няма караи така но аз сум малко педантичен и не мога да карам така !
секи вика нищо и няма караи така но аз сум малко педантичен и не мога да карам така !