СДВР: Крадат ви колата, докато загрява
- PcMan
- потребител
- Регистриран: 29 яну 2009, 19:00
- Модел на автомобила: Ford Focus '01 1.8TDdi 90hp pre-face ниво Zetec
Ford Sierra '90 1.6i CVH 80hp последен face ниво CLX - Местоположение: Ловеч
- Контакти:
- Status: Извън линия
Re: СДВР: Крадат ви колата, докато загрява
А на фокуса като се отваря предния капак само и единствено с ключа, дали не ни е гадно на собствениците като трябва да го вдигнем, или даваме на някой ток, палиш за 5 метра до другата кола, гасиш вдигаш, палиш и така..
Последния път сложих пакетче от мокри кърпички на механизма на предния капак за 10те метра до другата кола да й дам ток, как ще паля 2 пъти за 1минута, при това на студен двигател, трябва да ме боли главата - като хората, които не са направили 2ри механизъм за предния капак, така като ти се счупи механизма или нещо дребно по него хоп разбиваш решетка, капак
Имаше такъв случай във форума
Като с на Pyrhel ключа съм, и не виждам как ще се излъже да излиза при запалена кола, с тези шлици и завъртане не целия механизъм, а само ключа.. Взимам си 2рия ключ който винаги ми е под ръка, спирам до банкомата и си заключвам студената кола (току що запалена), всички са щастливи, най-вече тампона на двигателя, стартера и още куп неща

Като с на Pyrhel ключа съм, и не виждам как ще се излъже да излиза при запалена кола, с тези шлици и завъртане не целия механизъм, а само ключа.. Взимам си 2рия ключ който винаги ми е под ръка, спирам до банкомата и си заключвам студената кола (току що запалена), всички са щастливи, най-вече тампона на двигателя, стартера и още куп неща

- la4o
- потребител
- Регистриран: 19 яну 2005, 10:59
- Модел на автомобила: Mondeo '07 2.0 TDCi
- Контакти:
на старата ми кола, дистанционното беше отделно от ключа. Носех го винаги в джоба и я оставях спокойно запалена. Сега не става, ключа и дистанционното са заедно... би било интересно да има нещо като това за което говорите, но все си мисля, че ако имаше щеше да го пише в книжката, а аз подобно нещо не съм срещал.
- ЯЛТА
- Потребител
- Регистриран: 22 юли 2010, 14:52
- Модел на автомобила: FORD MONDEO 1.8 TD, 90 hp., GHIA, ENDURA D, SW, MK-2, 2000 year.
Ford Puma, 1.6, 2002 year, 103 hp.
http://clubford.org/forum/viewtopic.php ... __________
АМБИЦИЯТА Е ПОСЛЕДНОТО УБЕЖИЩЕ НА НЕУДАЧНИКА. О.Уайлд - Местоположение: СОФИЯ, и чат пат на луната.
- Контакти:
С една дума- Американски стандарт,-палене без ключ, когато ключалката е отключена . Старите ОПЕЛ-ОЛИМПИЯ , КОМОДОРЕ, КАПИТЕН, бяха така, за европейските ФОРД, нямам наблюдения .
Мисли ГЛОБАЛНО действай ЛОКАЛНО