СДВР: Крадат ви колата, докато загрява

Кафе, чай, безалкохолно и сладки приказки.
Потребителски аватар
PcMan
потребител
потребител
Регистриран: 29 яну 2009, 19:00
Модел на автомобила: Ford Focus '01 1.8TDdi 90hp pre-face ниво Zetec
Ford Sierra '90 1.6i CVH 80hp последен face ниво CLX
Контакти:
Status: Извън линия

Re: СДВР: Крадат ви колата, докато загрява

Мнение от PcMan » 19 дек 2010, 20:43

А на фокуса като се отваря предния капак само и единствено с ключа, дали не ни е гадно на собствениците като трябва да го вдигнем, или даваме на някой ток, палиш за 5 метра до другата кола, гасиш вдигаш, палиш и така.. :shock: Последния път сложих пакетче от мокри кърпички на механизма на предния капак за 10те метра до другата кола да й дам ток, как ще паля 2 пъти за 1минута, при това на студен двигател, трябва да ме боли главата - като хората, които не са направили 2ри механизъм за предния капак, така като ти се счупи механизма или нещо дребно по него хоп разбиваш решетка, капак :mrgreen: Имаше такъв случай във форума :mrgreen:
Като с на Pyrhel ключа съм, и не виждам как ще се излъже да излиза при запалена кола, с тези шлици и завъртане не целия механизъм, а само ключа.. Взимам си 2рия ключ който винаги ми е под ръка, спирам до банкомата и си заключвам студената кола (току що запалена), всички са щастливи, най-вече тампона на двигателя, стартера и още куп неща :mrgreen:
Изображение ИзображениеИзображение My blood runs blue

Потребителски аватар
la4o
потребител
потребител
Регистриран: 19 яну 2005, 10:59
Модел на автомобила: Mondeo '07 2.0 TDCi
Контакти:

Мнение от la4o » 19 дек 2010, 21:08

на старата ми кола, дистанционното беше отделно от ключа. Носех го винаги в джоба и я оставях спокойно запалена. Сега не става, ключа и дистанционното са заедно... би било интересно да има нещо като това за което говорите, но все си мисля, че ако имаше щеше да го пише в книжката, а аз подобно нещо не съм срещал.

Потребителски аватар
ЯЛТА
Потребител
Потребител
Регистриран: 22 юли 2010, 14:52
Модел на автомобила: FORD MONDEO 1.8 TD, 90 hp., GHIA, ENDURA D, SW, MK-2, 2000 year.
Ford Puma, 1.6, 2002 year, 103 hp.
http://clubford.org/forum/viewtopic.php ... __________
АМБИЦИЯТА Е ПОСЛЕДНОТО УБЕЖИЩЕ НА НЕУДАЧНИКА. О.Уайлд
Контакти:

Мнение от ЯЛТА » 19 дек 2010, 21:33

С една дума- Американски стандарт,-палене без ключ, когато ключалката е отключена . Старите ОПЕЛ-ОЛИМПИЯ , КОМОДОРЕ, КАПИТЕН, бяха така, за европейските ФОРД, нямам наблюдения .
Мисли ГЛОБАЛНО действай ЛОКАЛНО

Отговори

Върни се в “КАФЕНЕ”