.
- kimimg
- потребител
- Регистриран: 26 мар 2010, 21:29
- Модел на автомобила: mondeo 2000 tdci 130 к.с. 2003г и mondeo 1.8 16V 115 к.с. 1993г
- Status: Извън линия
Re: S-Max Titanium на Митакинен
предното стъкло на мондеото ми МК1 е с отопление пукна се от дясно а подгрева от ляво спря новото стъкло е 850лв с монтажа
смених га за обикновено 140лв
ама това си е голямо удобство

- mitakinen
- потребител
- Регистриран: 04 фев 2005, 22:07
- Модел на автомобила: S-Max 2.0 TDCI Titanium X
- Контакти:
.
Последна промяна от mitakinen на 09 юли 2013, 09:20, променено общо 1 път.
- YaSkAwA
- потребител
- Регистриран: 06 юни 2006, 13:06
- Модел на автомобила: Mondeo 2.0 2016
Focus 1,6 16V 100ps 2006
Ford Kuga 2,5T 2009 - Местоположение: София
Надали някой има нужда от гаранция , колата е супер продължаваме в същия дух !!!
Поздрави!!!
Поздрави!!!
Последна промяна от YaSkAwA на 23 ное 2010, 23:09, променено общо 1 път.

- PcMan
- потребител
- Регистриран: 29 яну 2009, 19:00
- Модел на автомобила: Ford Focus '01 1.8TDdi 90hp pre-face ниво Zetec
Ford Sierra '90 1.6i CVH 80hp последен face ниво CLX - Местоположение: Ловеч
- Контакти:
Вярвах, че е толкова - просто питах въпреки че бяха 99% убеден, че е аукцион, т.е. не е просто сайт с добри цени. Невероятен късмет е отговора. Имал си го, видял си го - взел си го. Нямам думи направо, бомба!! Поздрави!!
Последна промяна от PcMan на 27 ное 2010, 15:22, променено общо 1 път.
- mitakinen
- потребител
- Контакти:
.
Последна промяна от mitakinen на 09 юли 2013, 09:21, променено общо 1 път.
- divxstore
- потребител
- Регистриран: 03 ное 2007, 15:36
- Модел на автомобила: Mondeo'10 2.0 TDCI 143hp Titanium X5988BX
Чудесна покупка, остава да им включиш и отоплението на седалките, както и подлакътник в кожа. При мен предстои този ъпгрейд, но вече следващата година. Колата става все по - красива и по -красива!!!
- PcMan
- потребител
- Регистриран: 29 яну 2009, 19:00
- Модел на автомобила: Ford Focus '01 1.8TDdi 90hp pre-face ниво Zetec
Ford Sierra '90 1.6i CVH 80hp последен face ниво CLX - Местоположение: Ловеч
- Контакти:
Еъбеците в седалките ще работят? Трябва да си 100% сигурен, нищо, че е от същата кола и не дава грешки. Доста е важно 
Иначе имаш супер късмет и намираш неща за без пари, което е невероятно! Колата става уникална от доста време насам, седалките са върховни! Поздрави!

Иначе имаш супер късмет и намираш неща за без пари, което е невероятно! Колата става уникална от доста време насам, седалките са върховни! Поздрави!
- Next
- потребител
- Регистриран: 30 мар 2008, 17:33
- Модел на автомобила: Ford Focus 2004, BMW E46 Х2 ,Nissan Navara 2.5di
Честито ,
въпроса ми е за дръжките на седалките т.е. нали са били на кола с десен волан и тези пластмаси с копчетата се падат на твоята кола от вътре ти ли ги разменя и бяха ли подготвени за монтаж и на кола с ляв волан.
въпроса ми е за дръжките на седалките т.е. нали са били на кола с десен волан и тези пластмаси с копчетата се падат на твоята кола от вътре ти ли ги разменя и бяха ли подготвени за монтаж и на кола с ляв волан.
- YaSkAwA
- потребител
- Регистриран: 06 юни 2006, 13:06
- Модел на автомобила: Mondeo 2.0 2016
Focus 1,6 16V 100ps 2006
Ford Kuga 2,5T 2009 - Местоположение: София
Next написа:Честито ,
И двете седалки си имат 8 позиций на нагласяне ,ако не прочете, беше написано,т.е. и двете си имат такива копчета.Поздрави Митак става все по добре и по добре!!!!

-
- ВРЕМЕННО ОТСТРАНЕН
- Регистриран: 24 дек 2010, 09:42
- Модел на автомобила: .
Много добре е станало. Браво и за подобренията и за находчивостта
Планираш ли да слагаш мултимедия?

- Alexi
- потребител
- Регистриран: 18 май 2008, 22:50
- Модел на автомобила: '06 Mondeo 2.2 TDCI Ghia ,'08 Transit Connect 1.8 TDCI
- Контакти:
откъде изнамираш такива евтини и запазени неща
-
- ВРЕМЕННО ОТСТРАНЕН
Според мен доста ровене по търговете в eBay и нерви по митницитеAlexi написа:откъде изнамираш такива евтини и запазени неща

- mitakinen
- потребител
- Контакти:
.
Последна промяна от mitakinen на 09 юли 2013, 09:21, променено общо 1 път.
-
- ВРЕМЕННО ОТСТРАНЕН
Разбрал си въпроса ми погрешно. Нямах предвид да слагаш китайска мултимедия. Може да вземеш оригинална (производство на Blaupunkt е) или да сложиш нещо марково от типа на Pioneer,Sony или Alpine.mitakinen написа:Нещата които намирам, са основно от Англия или Германия и митницата тук не играе. Всичко е въпрос на системно ровене в Ebay и на голяма доза късмет. Целта е да постигна максимално опционното оборудване за модела без електронната ръчна спирачка и помощника за потегляне по наклон /за мен това е за лелки, които не знаят как да си координират ръцете и краката/ и регулируемите амортисьори - в много статии писаха, че са една ненужна екстра. Никога няма да сложа китайска мултимедия, защото оригиналното CD с чейнджър вади перфектен звук. На няколко пъти се борих за монитори в подглавниците, но продавача не искаше да ми ги даде почти за без пари. Така, че има много неща, които за на безбожно ниски цени важното е да ги уцелите.
-
- потребител
- Регистриран: 07 апр 2009, 21:42
- Модел на автомобила: C-max Ghia 1.6 TDCi, S-max Titanium 2.0 TDCi
То не е само до звука - на такъв лачен звер, особено и с тези седалки сега много добре ще му дойде една медия с GPS, Bluetooth, DVD + монитори в подглавниците. Направо ще си върха. Единственото дето бих и сложил на твоята кола в повече е новия 2.0 EcoBoost SCTI. И като те гледам как си я гласиш тази кола няма да се изненадам ако го направишmitakinen написа:Никога няма да сложа китайска мултимедия, защото оригиналното CD с чейнджър вади перфектен звук. На няколко пъти се борих за монитори в подглавниците, но продавача не искаше да ми ги даде почти за без пари.

-
- потребител
- Регистриран: 25 юли 2010, 12:31
- Модел на автомобила: focus 1.6TDCI 90HP '07
Колата ти става все по-уникална и все по-добре.Браво за безсънните нощи и нервите пред компа.
- Dundee
- потребител
- Регистриран: 22 яну 2006, 14:48
- Модел на автомобила: Mondeo Mk4 2.5T
А как правиш доставката до БГ на обемистите и тежки неща? Продавачите навиват ли се да ги пращат чак до тук или си имаш някаква схема с твои познати на място, които да ги получат и после да имат грижата за пратката?mitakinen написа:Нещата които намирам, са основно от Англия или Германия и митницата тук не играе. Всичко е въпрос на системно ровене в Ebay и на голяма доза късмет. Целта е да постигна максимално опционното оборудване за модела без електронната ръчна спирачка и помощника за потегляне по наклон /за мен това е за лелки, които не знаят как да си координират ръцете и краката/ и регулируемите амортисьори - в много статии писаха, че са една ненужна екстра. Никога няма да сложа китайска мултимедия, защото оригиналното CD с чейнджър вади перфектен звук. На няколко пъти се борих за монитори в подглавниците, но продавача не искаше да ми ги даде почти за без пари. Така, че има много неща, които за на безбожно ниски цени важното е да ги уцелите.
- mitakinen
- потребител
- Контакти:
.
Последна промяна от mitakinen на 09 юли 2013, 09:22, променено общо 1 път.
-
- потребител
- Регистриран: 07 апр 2009, 21:42
- Модел на автомобила: C-max Ghia 1.6 TDCi, S-max Titanium 2.0 TDCi
Позволи ми да не се съглася за "регулируемото окачване е ненужна екстра". Има много смисъл от тези амортисьори - особено по нашите надупчени пътища като избереш режим Comfort. Друг е въпроса че това е една от най-солените за поддържане екстри. Казвали са ми / дано не е вярно / че един амортисьор бил 800 лева