Какво е ГЕРБ и има ли почва у нас ?
- HACKO
- Модератор
- Регистриран: 24 май 2006, 21:22
- Модел на автомобила: FORD FOCUS 04г/1.6/ X 4696 KK
SUBARU LEGACY 10г/2.0/ СВ 6292 ВК - Местоположение: ХАСКОВО
- Status: Извън линия
Re: Какво е ГЕРБ и има ли почва у нас ?
Е най-сетне, някой да формулира нещата.
Борисов ако чуе това което казват специалистите, и наложи мнението им със неговите ръководни качества, ще стане това за което всички мечтаем. Но за съжаление егото му е по-голямо.
Борисов ако чуе това което казват специалистите, и наложи мнението им със неговите ръководни качества, ще стане това за което всички мечтаем. Но за съжаление егото му е по-голямо.
Въздържайте се от излишни цитати, има бутон "ОТГОВОРИ", ще заключвам! 

-
- Потребител
- Регистриран: 05 авг 2007, 16:35
- Модел на автомобила: Ford Mondeo Ghia 2.0i 16v 93г.
Напълно съм съгласен с НАСКО и Лъчо.
Проблемът е че независимо дали ще те обере умен или глупав крадец - резултата е един и същ - оставаш си обран.
Наистина трябваше да се пусне кръв през 89г. , сигурно сега нещата щяха да са различни.
За съжаление времето назад не може да се върне - въпросът е какво да се направи сега ?
Независимо кой е на власт нещата ще се влошат - заради демографските и други проблеми , само скоростта с която се случват нещата сигурно ще е различна.
В момента нямаме индустрия.
Икономиката е около 60-70% услуги за вътрешно потребление.
Никога не сме имали кой знае какви природни ресурси.
Човешкият капитал на България се влоши много като качество и намаля като количество, и то за сметка на качествения материал.
Както писах нещата ще се влошават много през следващите 10-20 години поради демографската картина.
след 5-10 години ще започнат да се пенсионират най-големите като количество възрастови групи в БГ - тогава ще настане истински колапс.
Последните години намаляваме като население с 30-40 000 на година.
До сега намаляването на населението беше за сметка на по-малкото родени деца - от 100-120 000 на 65-70 000 годишно.
разбирайте го така - ще се пенсионират по 100 000 а на тяхно място ще влизат по 60 000. и това ще бъде дълги години поне 15-20 дори да се вземат мерки от утре и да се върне раждаемост от порядъка на 100 хил.. А ако не се вземат мерки следващото равновесно ниво ще се установи някъде към 2040-50 г. на около 5 000 000 население, като българите ще бъдат малцинство.
Не го пиша за да ви плаша - правил съм математически модел на демографските процеси и нещата ще бъдат дори по-лоши, тук съм дал оптимистичния вариант, реалния е по-лош а песимистичния е страшен.
За това моят съвет към всеки е Терминал 1 или Терминал 2, а тези които ще остават в Бг да се запасяват с огнестрелно оръжие - ще им потрябва.
Животът е един - аз в задгробен не вярвам.
Проблемът е че независимо дали ще те обере умен или глупав крадец - резултата е един и същ - оставаш си обран.
Наистина трябваше да се пусне кръв през 89г. , сигурно сега нещата щяха да са различни.
За съжаление времето назад не може да се върне - въпросът е какво да се направи сега ?
Независимо кой е на власт нещата ще се влошат - заради демографските и други проблеми , само скоростта с която се случват нещата сигурно ще е различна.
В момента нямаме индустрия.
Икономиката е около 60-70% услуги за вътрешно потребление.
Никога не сме имали кой знае какви природни ресурси.
Човешкият капитал на България се влоши много като качество и намаля като количество, и то за сметка на качествения материал.
Както писах нещата ще се влошават много през следващите 10-20 години поради демографската картина.
след 5-10 години ще започнат да се пенсионират най-големите като количество възрастови групи в БГ - тогава ще настане истински колапс.
Последните години намаляваме като население с 30-40 000 на година.
До сега намаляването на населението беше за сметка на по-малкото родени деца - от 100-120 000 на 65-70 000 годишно.
разбирайте го така - ще се пенсионират по 100 000 а на тяхно място ще влизат по 60 000. и това ще бъде дълги години поне 15-20 дори да се вземат мерки от утре и да се върне раждаемост от порядъка на 100 хил.. А ако не се вземат мерки следващото равновесно ниво ще се установи някъде към 2040-50 г. на около 5 000 000 население, като българите ще бъдат малцинство.
Не го пиша за да ви плаша - правил съм математически модел на демографските процеси и нещата ще бъдат дори по-лоши, тук съм дал оптимистичния вариант, реалния е по-лош а песимистичния е страшен.
За това моят съвет към всеки е Терминал 1 или Терминал 2, а тези които ще остават в Бг да се запасяват с огнестрелно оръжие - ще им потрябва.
Животът е един - аз в задгробен не вярвам.
- ЯЛТА
- Потребител
- Регистриран: 22 юли 2010, 14:52
- Модел на автомобила: FORD MONDEO 1.8 TD, 90 hp., GHIA, ENDURA D, SW, MK-2, 2000 year.
Ford Puma, 1.6, 2002 year, 103 hp.
http://clubford.org/forum/viewtopic.php ... __________
АМБИЦИЯТА Е ПОСЛЕДНОТО УБЕЖИЩЕ НА НЕУДАЧНИКА. О.Уайлд - Местоположение: СОФИЯ, и чат пат на луната.
- Контакти:
Edinuser, абсолютно споделям мнението ти, което всъщност си Е истина !
Мисли ГЛОБАЛНО действай ЛОКАЛНО
- Stefak
- потребител
- Регистриран: 22 фев 2006, 09:44
- Модел на автомобила: Форд Мондео 1.6 2000 г.
На мен пък мачовското му поведение и другите дразнещи черти от характера му не ми пречи да видя какво реално е направил за годините от както е в управлението на София и държавата, защото пак казвам всички до един по-мащабни инфраструктурни проекти, които бяха забравени с години той ги раздвижи. И да - няма по-добра алтернатива в момента от него, знаещите и можещите с добро възпитание и изискани маниери хора във властта ги видяхме какво могат.
- PcMan
- потребител
- Регистриран: 29 яну 2009, 19:00
- Модел на автомобила: Ford Focus '01 1.8TDdi 90hp pre-face ниво Zetec
Ford Sierra '90 1.6i CVH 80hp последен face ниво CLX - Местоположение: Ловеч
- Контакти:
И България е единствената държава с демографски проблеми? Ало, нещата не само черни и бели. За това дайте всички които не стигнем до терминал 1 и 2 (в чужбина не е толкова гот, парите не са всичко.. и повечето от нея е затвор) да се застреляме с пистолети и да кажем, че държавата ни е най-зле в целия Свят, и готово. Ами така ще стане, ако всички мислим по този начин. Какви математики, математиката да не е предвидила световните войни, глада и др. свързани с човешкия фактор и още милион неща, че ще предвижда демографски срив в Б-я. Това, че нещата отиват натам не значи, че ще се случи. Който е негативно настроен към всичко в живота и в ежедневието може и да си купи пистолет, но добре че не такива хора ни управляват сега.
- HACKO
- Модератор
- Регистриран: 24 май 2006, 21:22
- Модел на автомобила: FORD FOCUS 04г/1.6/ X 4696 KK
SUBARU LEGACY 10г/2.0/ СВ 6292 ВК - Местоположение: ХАСКОВО
Edinuser, не отчита в сметките, че от тези 60 000 поне половината са от племе, което последните 20г., категорично отказва да да се интегрира, да учи и да работи а само чака държавна помощ. Вече има цяло поколение от тях което няма и един работен ден, само се плоди. Така че нещата са още по-страшни, на мястото на пенсионираните 100 000 няма да дойдат 60 000 а 30 000. 

Въздържайте се от излишни цитати, има бутон "ОТГОВОРИ", ще заключвам! 

-
- потребител
- Регистриран: 17 юли 2007, 15:59
- Модел на автомобила: Ford Galaxy,2.0i DOHC,Ghia,'98
Според мен до сегашната ненормална ситуация в България не се стигна в последните 1,2,5 години. Просто ние 20 години се се движехме точно към това положение, само че не го осъзнавахме. За нас беше някакво мъгляво бъдеще, което така ни се искаше да е светло! Има една турска поговорка- "Ако си тръгнал по грешен път, трябва да се върнеш, независимо колко далеч си стигнал". Ние не се върнахме, напротив-продължаваме де се движим в грешна посока.Звучи клиширано, но промяната трябва да дойте в сърцата на всички нас. За мен няма никакво значение как е облечен премиера. Имахме премиери, които бяха облечени като за ревю. Резултата-все същия. Народа е казал- по дрехите посрещат, по ума изпращат. За нещастие трябва да си носим кръста. Толкова години търпяхме едни и същи крадливи мутри да ни управляват. Сега са други хора- ще видим и те колко струват. Ясно е ,че доста неща трябва да се направят, много кривини трябва да се поправят. Много недоволни ще има от това-ясно е. Не може да се създаде партия с достатъчно хора, за да управлява и в тази партия всички да са идеални.
Качествените и достойни хора обикновено са малцинство, но все пак ако някой ни сочи луната, нека не му гледаме пръста.
Качествените и достойни хора обикновено са малцинство, но все пак ако някой ни сочи луната, нека не му гледаме пръста.
- Атанас
- потребител
- Регистриран: 18 окт 2006, 15:36
- Модел на автомобила: Mondeo MK2 1.8TDI в сърцето ми
Mondeo MK3 2.2TDCI - Местоположение: София
Не са последните 20 години, а доста повече. Доста поколения израстнахме с идеята, че Андрешко е положителен герой, и тези поколения станаха андрешковци. Тези поколения учат децата си да бъдат андрешковци, макар вече въпросното произведение да не се изучава.Peet написа:Според мен до сегашната ненормална ситуация в България не се стигна в последните 1,2,5 години. Просто ние 20 години се се движехме точно към това положение, само че не го осъзнавахме. ...
Та така, Андрешко от много години не е литературен герой, а явление.
За съжаление нито едно българско правителство до момента не посмя да промени това положение. Кумирът на много олиго***** също няма да посмее.HACKO написа:Edinuser, не отчита в сметките, че от тези 60 000 поне половината са от племе, което последните 20г., категорично отказва да да се интегрира, да учи и да работи а само чака държавна помощ. Вече има цяло поколение от тях което няма и един работен ден, само се плоди. Така че нещата са още по-страшни, на мястото на пенсионираните 100 000 няма да дойдат 60 000 а 30 000.
- ЯЛТА
- Потребител
- Модел на автомобила: FORD MONDEO 1.8 TD, 90 hp., GHIA, ENDURA D, SW, MK-2, 2000 year.
АМБИЦИЯТА Е ПОСЛЕДНОТО УБЕЖИЩЕ НА НЕУДАЧНИКА. О.Уайлд - Местоположение: СОФИЯ, и чат пат на луната.
- Контакти:
А до 1976 год. и САЩ не обръщаха достатъчно внимание на тяхното си племе, и бяха стигнали до абсурдни ситуации, но след влагането на много средства, и жестоки социални програми, заличиха този проблем, за някакви си 20 години, но имаха желание, и възможности . И в Европа, този проблем, тепърва предстои .
- S_C
- потребител
- Регистриран: 05 юни 2008, 23:00
- Модел на автомобила: Mondeo`95 2.0
Marea`01 1.6
Caravelle JX - Местоположение: София
- Контакти:
Самият факт,че се занимаваме тук с ББ и шайката му...е показателен за това по колко грешен път върви държавата.Над това исках да помислите като писах предишния си пост...Държавното управление е нещо,което ние като граждани не трябва да забелязваме.То не трябва да ни дава повод да го обсъждаме извън ежедневните си проблеми...които в повечето пъти зависят от местната власт,а не от централната.ББ се забелязва.Щом се забелязва,това е по подразбиране лошо и по подразбиране неправилно.Не може цялото общество да се ангажира дни наред с простотията на някой управник.Крайно ненормално е това положение и щом се е стигнало до там,значи има някаква грешка за поправяне.Поправката и не винаги е свързана с нови избори.Но много често е нужно да се мине през тях.Според мен е рано да се каже ние в коя от двете хипотези попадаме.Това ще се изясни на някакъв етап в много близкото бъдеще.
Не говоря с непознати. Никога не се знае кой от двама ни ще се окаже психопат!
- ЯЛТА
- Потребител
- Контакти:
От край време народа е манипулиран, телевизия, преса, радио, и колко финансиране , и от къде, само и само да ни бъдат промивани мозъците, вместо тези средства да се насочат , за по полезни дейности, МАНИПУЛАЦИЯТА е на ПЪРВО място. Умишлено затъпяване, дори при хора умни, се оказва че работи ! Само този пример е достатъчен, за да ми е ясна ситуацията . Защо , например, никъде не може да се прочете, информация за Полша , например, първата пробила щита на комунизма . Обречени сме !
-
- потребител
- Регистриран: 04 сеп 2009, 21:44
- Модел на автомобила: Ford Focus 00 , 1.8TDDI
всички медии са манипулиращи помияри.Не знам дали на някой му е направило впечатление, но от снощи се провеждат акции по затваряне Замунда и Арена.На сайта на dir.bg -> се публикува статия,която след 5-10 мин бе свалена.от днес.бг нито думичка, от бтв.бг нито думичка . Ако беше да дават Бат Бойко как чупи шампанското в багера няма да имат равни.Или как депутат бива залят с вода , как Бойко държи реч ала Ал Капоне (говори тежко,но за жалост говори наизуст).Или да дават как Танов рони сълзи(това беше върха).Никой уважаващ себе си журналист няма да го каже това нещо.Сигурно е получил некое "ВЕРТУ :П ) .Той бойко е икона,само,че за мен е един много слабо образован мъж , който в много случаи не знае какво точно да каже и не знае за какво точно става дума , а говори със заучени реплики.Сигурно преди всяка среща има хора , които му казват и обясняват за какво трябва да си говори.Боко разчита на това ,че уж е близък до народа,защото говори като обикновен необразовен човек.Само ,че на нас такива политици и премиери не ни трябват 

- PcMan
- потребител
- Контакти:
Прецени го по начина на говорене. Ако някой му казваше какво да говори на изказванията си, нямаше да говори толкова директно, толкова прямо и сигурен в думите си. Значи ако управляващия говори културно и с подбрани думи, като президента, то това е добър управляващ.
Голяма приказка. Човек се преценява по делата си, а и със затворени очи и червен мозък е очевидно колко пъти повече прави за държавата от предишните културно изказващи се, но мълчаливи и криещи се мишки, колкото да минава времето и покритите им източвания на пари по проекти, контрабанда и др. да си се кътат. Данъкоплатеца плаща аец, аец няма, но милиони текът в него всяка година. Тука има-тука няма. Данъкоплатеца плаща магистрала, текът милиони всеки месец, магистрала тук има черно на бяло строеж, но няма. Тук има милиони за язовирна стена всеки месец, тук няма язовирна стена завършена години наред. Хайде да не се заблуждаваме, не сме чак толкова глупави, нещата бяха толкова очевидни при предните управляващи, че чак и без медиите бяха ясни.

-
- потребител
Бойко какво е направил ? Построил е магистрали ...и какво ...да си прочел някъде или видял BBC news , CNN , sky news и много други да има новини от типа и изказвания : Ако не бях аз , нямаше да започне дори еди коя си магистрала,Според мен в чужбина не се строят магистрали,там въобще няма пътна инфраструктура нали ? За мен всичко е един PR ,дори и тъпите му изказвания ...ала шментикапели . Знаеш ли какво ми казваше Николай Цонев, преподаваше ни по Маркетинг , и освен ,че е надменен е и доста прям към студентите . Казваше ни ето това:В нашата страна няма истински PR , в политиката има дребни мошеници и големи тарикати.Всичко , което се прави и казва е с цел . Като го слушах как приказваше за пенсиите(в деня ,когато имаше вот на доверие).Едва ли не , той от джоба си плащал пенсиите,защото тройната коалиция вдигнала пенсиите,а след това разбираш ли дошли ГЕРБ и трябвало да се справят с кризата,и вдигнатите пенсии допълнително им отежнявали живота.И тогава някой от залата каза : Вие ли плащата пенсиите ? не е ли народът , този който ги плаща.И бат бойко просто умря и млъкна . И си продължи там машиналните разговори.Имам чувството ,че когато го слушам,все едно слушам касетка,върти се около едно и също и винаги се изтъква какво е направил,как го е сторил и как другите преди него не са успели,как другите крадат,а той и герберите си изпълнявали задълженията и не получавали нищо насреща.PCman в по-стар пост ти беше написал , че той бил остарял,откакто е започнал работа като министър. Ами остарял е от времето,не от работа.Какво прави бойко ? Играе тенис, рита топка ? разхожда кучето Балкан(или както е там) , цепи дърва в Банкя .Да не говорим ,как се облича.Едва ли няма човек , който да се грижи за стайлинга му ? Просто му харесва да е такъв .Може да се обличаш спортно,но въпреки това да си елегантен.Нали така ? И аз обичам да нося анцузи.Но не мисля ,че в човек в неговото положение може да си позволи такова облекло и такова държание и такъв етикет. За мен това не е премиер . А за теб ?
-
- потребител
Човече,каква контрабанда са хванали ГЕРБ ? Че тя в момента контрабандата е в разцвета си
То не е за хвалене ,че Цветанчо бил хванал бус с 200 мастърбокса ? Или скоро имаше новина от типа : Хванаха главен разпространител на марихуана за София.Лицето е задържано с 17кг марихуана . Това според теб нещо ли е ? Това сигурно е консумацията за няколко дни в София.Това не са акции за хвалене,това им е работата.СЛед това те са хванали този бус с 200 мастърбокса,а след него е влязъл тир с многократно повече цигари,алкохол , парфюми , прахове за пране " Ала персил , ала Ариел" . Да не говорим за дрехи,бижута,часовници . Хората се занимават с контрабанда за милиони , а цецо хваща контрабандата за хиляди,всичко друго се разпределя в джобчетата на политици , полицаи и всякакви други .

- nikolovvd
- потребител
- Регистриран: 15 май 2006, 16:18
- Модел на автомобила: Mitsubishi X
Взехте да пишете глупости.
В един бус Мерцедес Спринтер 1,5 тона със зор се събират 60 мастербокса цигари! 200 мастърбокса са половин тир.
Който не е виждал поне 5 кг марихуана на живо и не е на ясно колко голямо е количество от 17 кг, по-добре да си мълчи.
И понеже предпочитате да ви говорят възпитано и културно облечени управляващи ще ви припомня Коледата на 2008 година, когато управляващите си намалиха с 15% заплатата, но после си ги взеха тези 15% като 13 и 14 заплата в пълен размер. В същото време ни обясняваха, че у нас криза няма, но се налагало да правим икономии. Същата ситуация като 1986, когато гръмна чернобилската АЕЦ и полит бюрото на БКП го скриха в бункерите, а нас ни успокояваха, че няма опасност. От тогава не вярвам на никой от червената върхушка и когато ми казват "Добър ден!", поглеждам дали въобще слънцето е изгряло.
В един бус Мерцедес Спринтер 1,5 тона със зор се събират 60 мастербокса цигари! 200 мастърбокса са половин тир.
Който не е виждал поне 5 кг марихуана на живо и не е на ясно колко голямо е количество от 17 кг, по-добре да си мълчи.
И понеже предпочитате да ви говорят възпитано и културно облечени управляващи ще ви припомня Коледата на 2008 година, когато управляващите си намалиха с 15% заплатата, но после си ги взеха тези 15% като 13 и 14 заплата в пълен размер. В същото време ни обясняваха, че у нас криза няма, но се налагало да правим икономии. Същата ситуация като 1986, когато гръмна чернобилската АЕЦ и полит бюрото на БКП го скриха в бункерите, а нас ни успокояваха, че няма опасност. От тогава не вярвам на никой от червената върхушка и когато ми казват "Добър ден!", поглеждам дали въобще слънцето е изгряло.
- PcMan
- потребител
- Контакти:
Много добре казано nikolovvd!
И аз написах, че пише глупости колегата александър, но след това коригирах мнението си изтрих частта с "пишеш глупости" за да не се засегне. Дано го повярва след като вече сме двама. За негова информация това е 17кг сух краен продукт, 1гр(2 фаса) х 20лв(не използвам, 20на мисля, че трябва да е?) на грам крайна х 17 000грама = 340 000лв на дребно, на едро поне двойно надолу, крайната цена 340к са реални пари отиващи реално по контрабандната линия, независимо колко са ценита на едро. Дали не е бил едър разпределител ? Или пласьорите носят ей така 17кила за 340 000лв и 34 000 фаса?
И един път ли хванаха мастърбокси ? Имаше там едни печатници за фалшив бандерол с милиони бройки.. Ало, неподготвен и червен е лесно.
Свежо 11ти януари 2011: http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2011/01/ ... pp_kulata/
Дали това е 1вия или последния случай? Колко имаше преди лято 2009? Те след 2009та са почнали в и през Б-я да влизат/минават контрабандни потоци.
1 мастър бокс е 100 000 фаса(не кутии), 1009 мастър бокса са.. 1009 х 100 000 е 100 милиона и 900 хиляди фаса, и пак кажи бус с 200 мастърбокса.
От началото на годината (11 дена до случая с 1009мастър бокса) са хванати отделно още 1700мастър бокса - 170 милиона + 100 милиона = 270 милиона за 11 дни.
6-ти януари - 3 тира с 1700 мастърбокса: http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2011/01/ ... _zaloveni/
В долната част на последния линк има справка за дни успешните акции из България и границите.
13ти януари - нови 90 000кутии (1 800 000х1) в София и 35тона нелегална нафта в 2 резервоара в ямболска бензиностанция, с фалшив документ за него. Доста неща за дни (а има още много назад..) за да са прах в очите, под 8 милионна държава сме в крайна сметка
И аз написах, че пише глупости колегата александър, но след това коригирах мнението си изтрих частта с "пишеш глупости" за да не се засегне. Дано го повярва след като вече сме двама. За негова информация това е 17кг сух краен продукт, 1гр(2 фаса) х 20лв(не използвам, 20на мисля, че трябва да е?) на грам крайна х 17 000грама = 340 000лв на дребно, на едро поне двойно надолу, крайната цена 340к са реални пари отиващи реално по контрабандната линия, независимо колко са ценита на едро. Дали не е бил едър разпределител ? Или пласьорите носят ей така 17кила за 340 000лв и 34 000 фаса?
И един път ли хванаха мастърбокси ? Имаше там едни печатници за фалшив бандерол с милиони бройки.. Ало, неподготвен и червен е лесно.
Свежо 11ти януари 2011: http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2011/01/ ... pp_kulata/
Дали това е 1вия или последния случай? Колко имаше преди лято 2009? Те след 2009та са почнали в и през Б-я да влизат/минават контрабандни потоци.
1 мастър бокс е 100 000 фаса(не кутии), 1009 мастър бокса са.. 1009 х 100 000 е 100 милиона и 900 хиляди фаса, и пак кажи бус с 200 мастърбокса.

От началото на годината (11 дена до случая с 1009мастър бокса) са хванати отделно още 1700мастър бокса - 170 милиона + 100 милиона = 270 милиона за 11 дни.

6-ти януари - 3 тира с 1700 мастърбокса: http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2011/01/ ... _zaloveni/
В долната част на последния линк има справка за дни успешните акции из България и границите.
13ти януари - нови 90 000кутии (1 800 000х1) в София и 35тона нелегална нафта в 2 резервоара в ямболска бензиностанция, с фалшив документ за него. Доста неща за дни (а има още много назад..) за да са прах в очите, под 8 милионна държава сме в крайна сметка
- Атанас
- потребител
- Регистриран: 18 окт 2006, 15:36
- Модел на автомобила: Mondeo MK2 1.8TDI в сърцето ми
Mondeo MK3 2.2TDCI - Местоположение: София
Изморен съм и не ми се пише. Освен това, има стара приказка, че когато фактите говорят и боговете мълчат 

Но има продължение
п.п.
не знам кой пише глупости ( със сигурност не е alexanderbozhinov87 ), но е явно, че има голямо разминаване

nikolovvd написа:Взехте да пишете глупости.
PcMan написа:Много добре казано nikolovvd!
И аз написах, че пише глупости колегата александър, но след това коригирах мнението си изтрих частта с "пишеш глупости" за да не се засегне...
Според сметките на Николов в един "ТИР" се събират 400, а тук повече от 1000Гранични полицаи и митничари са задържали на ГКПП-Кулата в камион повече от 1000 мастербокса

Но има продължение

Според вестника освен цигари в камиона е имало място и за кроасаниЦигарите - общо 1009 мастербокса, са открити зад два реда кашони с кроасани.

п.п.
не знам кой пише глупости ( със сигурност не е alexanderbozhinov87 ), но е явно, че има голямо разминаване

- ЯЛТА
- Потребител
- Контакти:
А бе то въобще дали има журналист, който да знае, че в един мастербокс има 500 кутии цигари, и само този факт да го наведе за мисълта за обема му ! ? Важни са броя думи, които той е написал, за да си получи хонорарчето , ако се публикува .
- nikolovvd
- потребител
- Регистриран: 15 май 2006, 16:18
- Модел на автомобила: Mitsubishi X
Атанасе, прави разлика между отделните транспортни средства с надпис TIR. Това за което споменаваш е 20 тонно ремърке, теглено от влекач. Има камиони от 4 до 10 тона, някой и с ремърке, но 200 мастърбокса в бус ще вкараш само ако са мокри и на каша.
Ако искаш в Понеделник ще ти пиша при нас колко наркотици са заловени за миналата година с точност до 7-мият знак зад запетаята за миналата година и сравнение с 2009 и 2008 година.

Ако искаш в Понеделник ще ти пиша при нас колко наркотици са заловени за миналата година с точност до 7-мият знак зад запетаята за миналата година и сравнение с 2009 и 2008 година.