Problemi s1s zapalvaneto!!!

Всички въпроси свързани с вашия автомобил, за които няма конкретна тема.
LoSh
потребител
потребител
Регистриран: 19 яну 2011, 02:04
Модел на автомобила: Ford Fiesta 1.25 16V
Status: Извън линия

Re: Problemi s1s zapalvaneto!!!

Мнение от LoSh » 27 яну 2011, 00:37

Здравеите колеги имам проблем със запалването на моята Фиеста 2000 год. 1.25 16V 75 Коня Zetec.Всеки ден първото палене е проблем ако запали даже и да е трудно работи нормално целия ден ,но задави ли се при първото завъртане на клиуча колкото и да се опитваш да запалиш само пада акомулатора и нищо не става.А и да кажа не знам дали е важно но докато се опитвам да запаля на 5-6 въртене на клиуча стрелките на таблото ми абсолиутно всички от паднало положение отиват до края на приборите и се връщат, а километража ми се занулява и тогава спира да върти стартера . Това е моят проблем . Благодаря предварително.

Потребителски аватар
nikolayri
потребител
потребител
Регистриран: 12 яну 2011, 11:27
Модел на автомобила: Ford Focus 1.6 TDCi

Мнение от nikolayri » 27 яну 2011, 00:49

Значи първо, защо се дави? Даваш газ при първото палене ли? Би трябвало да пали без газ.
Не съм сигурен на този модел дали така работи смукача, но на по-старите преди палене студена трябва да се натисне бавно педала до долу и после въртиш без газ.
Второ: ако се е задавила - натискаш газта докрай и държиш така докато запали, не фо пускай ако трябва да вуртиш 2-3 пъти.
Трето: Отиди на елкон да се види как ти е сместа и свещи, кабели.
Дано да съм помогнал.

LoSh
потребител
потребител
Регистриран: 19 яну 2011, 02:04
Модел на автомобила: Ford Fiesta 1.25 16V

Мнение от LoSh » 27 яну 2011, 09:15

Не не подажам газ като вартя тя се задавя без да и подавам газ ,а след това като подавам се опитва да запали оба4е пак не става . Мерси за саветите ще 6тобвам :) Може и да стане .

Отговори

Върни се в “ДРУГИ ВЪПРОСИ”