Охлаждане - Мондео
- red
- потребител
- Регистриран: 04 окт 2005, 10:36
- Модел на автомобила: Mondeo 2.0L 16 combi mkII GHIA GAZ
- Контакти:
- Status: Извън линия
Охлаждане - Мондео
Въпросът е следният - свети лампата за индикация (оранжева на монитирчето където са дедени и отворените врати, багажник... на колата) за проблеми с охладителнта система. Случва се за втори път. Светва за малко - 2-3 мин.
Първият път не му обърнах внимание, защото бях паркирал за дълко на много стръмен наклон. Днес пак светна, пак за толкова, но си бях паркирал на равно.
Гледах - течност има (антифриз и малко вода -27 С), перките въртят, индикацията на температурата е около 90 градуса /вертикално/
Някаква идея?
Първият път не му обърнах внимание, защото бях паркирал за дълко на много стръмен наклон. Днес пак светна, пак за толкова, но си бях паркирал на равно.
Гледах - течност има (антифриз и малко вода -27 С), перките въртят, индикацията на температурата е около 90 градуса /вертикално/
Някаква идея?
-
- потребител
- Регистриран: 19 яну 2006, 20:07
- Модел на автомобила: БМВ Е46 320d Комби 2001г 136к.с
Едно време мама като ми викаше - "Чети и учи мама,за да не работиш"аз ходих да гоня врабчетата с прашката и да играя на стражари и апаши
Днес свалих и разглобих цялото казанче и изсипах сума ти антифриз по земята,докато най-накрая след неколкократно споменаване на майката на немеца,стигнах до същото решение на проблема дето брат'чеда Demiro намерил за има-няма 2-3 мин.Поне разгледах датчика в разглобено състояние и измих казанчето

- demiro
- потребител
- Регистриран: 17 мар 2005, 00:36
- Модел на автомобила: голяма печка :)
Да...,в тая връзка приканвам отново всички,които пускат нови теми да синтезират проблема в заглавиетоpaci написа:Обаче и заглавието на темата е яко![]()
demiro, си я знае защото е драскал там.

Да не сме форум на художници,що ли

Паци,знаеш ли къв зор да я открия темата,по едно време си викам-да бях написал нов отговор,щеше да ми е по-лесно,но нали съм си упорит