Новото ни Мондео Титаниум - вече Titanium S
- PcMan
- потребител
- Регистриран: 29 яну 2009, 19:00
- Модел на автомобила: Ford Focus '01 1.8TDdi 90hp pre-face ниво Zetec
Ford Sierra '90 1.6i CVH 80hp последен face ниво CLX - Местоположение: Ловеч
- Контакти:
- Status: Извън линия
Re: Новото ни Мондео Титаниум
Какво съвпадение в цените! За моя фокус преди година беше ~12лв, сега ми искат 25, над 100%, честно! Интересно от къде си измислят този скок за една и съща нагъната хартийка с гума покрая.amplified написа:И на 20к и на 24к пише че е сменян, единия път 13лв другия 25лв филтъра. Кой ги знае...

- divxstore
- потребител
- Регистриран: 03 ное 2007, 15:36
- Модел на автомобила: Mondeo'10 2.0 TDCI 143hp Titanium X5988BX
- Pyrhel
- потребител
- Регистриран: 12 авг 2010, 20:51
- Модел на автомобила: няколко други марки +
Mondeo Titanium X 2.2 TDCi - Местоположение: София
- Контакти:
Пушка, много приятно изглежда черното със сребристото радио и сребристи бутони. 
Едно питане - като сваляше конзолата - лъскавата лайсна около скоростния лост как е закрепен за нея, имаш ли спомен?

Едно питане - като сваляше конзолата - лъскавата лайсна около скоростния лост как е закрепен за нея, имаш ли спомен?
- divxstore
- потребител
Лъскавата лайсна е на копки, то всичко общо взето е на копки и се разглобява лесно. Само малко смело трябва да се дърпа.Pyrhel написа:Пушка, много приятно изглежда черното със сребристото радио и сребристи бутони.
- divxstore
- потребител
Някои неща са боядисвани (ушичките където някои имат старт бутон и лайсната пред пасажера), други са купувани (глямата централна конзола) и последните неща ги взех от колегата YaSkAwA (пепелника, това около пепелника и пластмасата около скоростния лост). За парите не съм смятал, тъй кат има и бартери, но не ми излезна прекалено скъпо. Да кажем, че ми легна на 1/10 на цената от МП - за справка пепелника е около 400 лева тамPr1s0n3r написа:Страшно е станало! Къде го прави и колко пари ти излезе цялото нещо

- mediacenter
- потребител
- Регистриран: 25 мар 2009, 22:42
- Модел на автомобила: FORD MONDEO 2.0 tdci 2007
Здравей колега.
от днес вече и аз съм горд собственик на такова Мондео и съм силно впечатлен от направеното от теб.
имам предвид новия волан...Уникален е.И аз искааам!!!

естествено и въпроса ми ще е "как става и колко струва?",защото от всичко, най-много ми липсва "trip"-а...мамка му,свикнах от предната си кола,а сега мондеото-цък,нема
ще ти бъда благодарен ако споделиш.
- addic7ed
- потребител
- Регистриран: 20 юни 2008, 18:24
- Модел на автомобила: Mondeo
- Контакти:
Вече сме двама значи, и още нещо да попитам, видях че имаш на левия лост на кормилната уредба/който е за присветкането/ Voice, но си купувал bluetooth modul, видях, че мойто е bluetooth pack 2 - имаш ли представа дали има bluetooth modul? И ако ти у удобно да ми пишеш на лично какви средства струва тези допълнителни, но толкова полезни екстри. И както и какво освен копчетата от волана, още е необходимо за да се пусне темпомата, тъй като и за привикнах на предишния ми автомобил и просто го намирам за необходимост. Поздрави за чудесната покупка и дълго/поне 200 хил. км/ и безаварийно каране.mediacenter написа:Здравей колега.
от днес вече и аз съм горд собственик на такова Мондео и съм силно впечатлен от направеното от теб.
имам предвид новия волан...Уникален е.И аз искааам!!!![]()
естествено и въпроса ми ще е "как става и колко струва?",защото от всичко, най-много ми липсва "trip"-а...мамка му,свикнах от предната си кола,а сега мондеото-цък,нема
ще ти бъда благодарен ако споделиш.
Some people want it to happen, some wish it would happen, others make it happen.
- divxstore
- потребител
- Pyrhel
- потребител
- Контакти:
Какъв е ъпгрейда тука? Гледам питата е по-разнична от титаниумската (няма ги пъпките и не е хромирана)?
- divxstore
- потребител
- Pyrhel
- потребител
- Контакти:
Ейй, верно 
Хич не ми направи впечатление това, а по едно време не исках да пускам от ръцете си един Титаниум S
От бодикит-а най-много харесвам задния дифузьор
Успех със събирането!

Хич не ми направи впечатление това, а по едно време не исках да пускам от ръцете си един Титаниум S

Успех със събирането!
- addic7ed
- потребител
- Контакти:
Добре, а видимо праговете от Мк3 ми изглеждат приложимими за нашия модел, възможно ли е или само така изглежда?
Some people want it to happen, some wish it would happen, others make it happen.
- divxstore
- потребител
Съмнява ме ме от МК3 да стават, тази е по дългичка, както и разстоянието между осите.
И на мен ми харесва много задния, но засега има само един с отвори за 2 аспуха, а на мен ми трябва за един. Жалко, че миналия ден ми прекъсна интернета иначе и долната решетка щях да взема.Pyrhel написа:Ейй, верно
Успех със събирането!
- divxstore
- потребител
В понеделник бях за обслужване и реших да упдейтна малко софтуера на дислплея и PCM модула. Ефекта относно ъпдейта на диспля е, че вече не ми забива когато го ползвам с Iphone-а, а и сега се свързва много по-бързо с него. Друго което се почви като функция е, че с бутона ОК мога да сменям директно показателите на борд компютъра между среден разход, моментен разход, км до свършване на горивото и други(доста удобно, а не да се ровиш по менютата). Ето и снимка:

Относно ъпдейта на РСМ модула - колата стана малко по-отзивчива при рязко подаване на газ. Най-голяма промяна за мен има 2-ра предавка, сега е по-дълга и ускорението е много по-добре. Като цяло съм доволен от ъпдейта и смятам да направя и на останалите компоненти, само да ми остане време де.

Относно ъпдейта на РСМ модула - колата стана малко по-отзивчива при рязко подаване на газ. Най-голяма промяна за мен има 2-ра предавка, сега е по-дълга и ускорението е много по-добре. Като цяло съм доволен от ъпдейта и смятам да направя и на останалите компоненти, само да ми остане време де.
- Pyrhel
- потребител
- Контакти:
?!?divxstore написа:Най-голяма промяна за мен има 2-ра предавка, сега е по-дълга
- divxstore
- потребител
Преди докато тръгна да ускорявам на 2-ра и беше време за 3-та и може да се каже, че нямаше голям смисъл от нея, но сега спокойно мога да изпреваря на втора, просто колата продължава да ускорява и не губи мощност.Pyrhel написа:?!?divxstore написа:Най-голяма промяна за мен има 2-ра предавка, сега е по-дълга
- PavelMinchev
- потребител
- Регистриран: 15 апр 2008, 10:04
- Модел на автомобила: Mondeo 2.2TDCI 175 hp Titanium S
- Контакти:
- divxstore
- потребител
- addic7ed
- потребител
- Контакти:
Eхаа, кеф - електрически седалки, и аз от доста време търся, но попадах само на кожени с алкантара/каквито си имам/, на цени - юнашки.
успех с нагаждането.