Помощ за търсене на капачка
-
- потребител
- Регистриран: 10 авг 2011, 16:15
- Модел на автомобила: Ford ka
- Status: Извън линия
Помощ за търсене на капачка
Здравейте!От скоро имам Форд Ка и не разбирам много от коли,затова се обръщам към вас.Изгубиха ми капачката за водата и сега си търся др,но незнам къде.Ако може да ми препоръчате място което да е в пловдив и да не са скъпи частите,защото ми предложиха една за 10 лв но едни приятели ми казаха че са мн пари.Благодаря предварително 

- ЯЛТА
- Потребител
- Регистриран: 22 юли 2010, 14:52
- Модел на автомобила: FORD MONDEO 1.8 TD, 90 hp., GHIA, ENDURA D, SW, MK-2, 2000 year.
Ford Puma, 1.6, 2002 year, 103 hp.
http://clubford.org/forum/viewtopic.php ... __________
АМБИЦИЯТА Е ПОСЛЕДНОТО УБЕЖИЩЕ НА НЕУДАЧНИКА. О.Уайлд - Местоположение: СОФИЯ, и чат пат на луната.
- Контакти:
Re: Помощ за търсене на капачка
Взимай я и не се занасяй, 10 лв. са 2 кутии цигари, или 2 кутии бомбони. Аман от такива приятели.

Мисли ГЛОБАЛНО действай ЛОКАЛНО
-
- потребител
- Регистриран: 10 авг 2011, 16:15
- Модел на автомобила: Ford ka
мерси много вече си я взех,но намериха и другата та сега имам и поне резервна а иначе опасно ли е или не,защото всеки ми казва различно нещо 

- ЯЛТА
- Потребител
- Регистриран: 22 юли 2010, 14:52
- Модел на автомобила: FORD MONDEO 1.8 TD, 90 hp., GHIA, ENDURA D, SW, MK-2, 2000 year.
Ford Puma, 1.6, 2002 year, 103 hp.
http://clubford.org/forum/viewtopic.php ... __________
АМБИЦИЯТА Е ПОСЛЕДНОТО УБЕЖИЩЕ НА НЕУДАЧНИКА. О.Уайлд - Местоположение: СОФИЯ, и чат пат на луната.
- Контакти:
Без капачка не трябва да се кара автомобилът, защото в затворената охлаждаща система антифризът завира около 108-110 градуса, а без капачка при 90 и нещо и-лъжеш системата, и има опасност от прегряване. Трябва да е завита-стегната добре.
Мисли ГЛОБАЛНО действай ЛОКАЛНО