Една различна Фиеста
- baro
- потребител
- Регистриран: 07 окт 2008, 22:31
- Модел на автомобила: Ford Fiesta МК3 2.0 16v DOHC 136 ps. 95г.
- Status: Извън линия
Re: Една различна Фиеста
Здравей ами тънкости кой знае какви няма.Не знам знаеш ли на по старите табла не става да светят цифрите защото са с метални циферблати.Стрелките се наместват не много трудно ,вадят се най лесно с вилица
.Но мисля че няма да ти се наложи да ги вадиш щом ще караш със старите.Ако нещо те затрудни питай ,не се сещам за друго сега.

- Racinga
- потребител
- Регистриран: 16 ное 2009, 23:51
- Модел на автомобила: Форд Фокус мк1
еми ето го моето табло, колата е 91 год. не знам за кое ново табло ми говориш ? това не става ли ?

Drag Racing Pleven

- baro
- потребител
- Регистриран: 07 окт 2008, 22:31
- Модел на автомобила: Ford Fiesta МК3 2.0 16v DOHC 136 ps. 95г.
Ами явно тези към края на 95 са пластмасови циферблати и с остри стрелки а твоето може да е от тези с металните циферблати.Ще си проличи като го отвориш.
- Racinga
- потребител
Мерси, 1.6 защото го взех без пари почти( винаги може да се смени) , а за окачването имам интерес, пиши ми на Л.С. със снимки и ценаkovachev01 написа:zdravei mnogo dobra fiesti4ka samo ne razbrah za6to 1.6 a ne 2.0 rashoda i cenata sa po4ti ednakvi a varveja e super imam oka4vane za teb rs turbo motorkraft ako ima6 interes pi6i pozdravi sori za ezika ne6to stana

Drag Racing Pleven

-
- потребител
- Регистриран: 01 ное 2011, 18:39
- Модел на автомобила: ford fiesta 2.0 zetec turbo
утре ще го снимам че е на моята фиеста трябва да я кача на канала и ще ти ги пусна
- Racinga
- потребител
писах ти Л.С. да не цапаме темата :]kovachev01 написа:утре ще го снимам че е на моята фиеста трябва да я кача на канала и ще ти ги пусна
Drag Racing Pleven

- Racinga
- потребител
Благодаря колега, а ето и малко развитие от вчера. Нямаше какво да правя и се реших да сваля таблото и да го преправя малко, не са големи промените защото циферблатите са ми от ламарина :-X (hammer) и нямаше как да постигна ефекта да ми светят стрелките и числата от вътре >:( и като видях че няма да стане това, реших да боядисам стрелките червени, премахнах зелената пласт маса която правеше таблото да ми свети като на жигулите, и остава сега да сложа бели диоди на мястото на оригиналните крушки, но това ще е друг ден че си имам работа сега, а ето и резултата с червените стрелки ( радва ме горе долу ) ^-^

Drag Racing Pleven

- Racinga
- потребител
Отстраних страничните мигачи на калниците, замених ги със капачки за модела, но нали търсим различното и реших да ги направя с карбоново фолио, и ето ...

след като сложих така фолиото, грам не ми хареса, заради това изпъкналото от буквите

... и последва премахване на буквите с макетен нож и малко драскотини по пръстите, ефекта беше доволен и очакван
но за сега нямам снимки как стоят на колата, защото е много мръсна в момента O:-)

остана ми още фолио и се сетих за жабката, беше малко захабена и не ми харесваше как стои на интериора, и така се реших да я модифицирам с карбоновото фолио, пак ми хареса крайния резултат ^-^

след като сложих така фолиото, грам не ми хареса, заради това изпъкналото от буквите

... и последва премахване на буквите с макетен нож и малко драскотини по пръстите, ефекта беше доволен и очакван

остана ми още фолио и се сетих за жабката, беше малко захабена и не ми харесваше как стои на интериора, и така се реших да я модифицирам с карбоновото фолио, пак ми хареса крайния резултат ^-^

Drag Racing Pleven

- Racinga
- потребител
едни снимки от днес, да не съм офф
и вече с капачките, вместо мигачите ;p

Drag Racing Pleven

- paci
- Модератор
- Регистриран: 18 яну 2005, 07:52
- Модел на автомобила: Fiesta MK4 Zetec-S 1.4 16V 90 коня
Капачките се виждат идеалноRacinga написа:едни снимки от днес, да не съм оффи вече с капачките, вместо мигачите ;p

Веждите ли ми беше показвал веднъж и ми беше пратил снимки от прозореца от 6тия етаж ... напрао всичко видях и тогава

Със стрелките си се омазал зверски според мен

- Racinga
- потребител
ба пацо тебе те признавам, ти си е*аси критикаpaci написа:Капачките се виждат идеалноRacinga написа:едни снимки от днес, да не съм оффи вече с капачките, вместо мигачите ;p
![]()
Веждите ли ми беше показвал веднъж и ми беше пратил снимки от прозореца от 6тия етаж ... напрао всичко видях и тогава![]()
Със стрелките си се омазал зверски според мен

а за стрелките, какво не им харесвате е хора, на живо всеки казва че са готини пък и с новото осветление на тях е друго ддз ( не разбирам )

Drag Racing Pleven

- naze
- потребител
- Регистриран: 16 юни 2008, 21:49
- Модел на автомобила: Citroen ZX 1.4i 95''
дай да ги видим как светят
може да си променим мнението че сега наистина ми приличат на се едно с четката си ги мазал и се е стекла боята

криза.. 

- Racinga
- потребител
не светят самите стрелки е човек ...naze написа:дай да ги видим как светятможе да си променим мнението че сега наистина ми приличат на се едно с четката си ги мазал и се е стекла боята

Drag Racing Pleven

- naze
- потребител
и все пак дай снимки
по принцип ми харесват червени стрелки без значение светят ли или не ам ти с какво ги прави да не си ги лепил с нещо ?

криза.. 

- Racinga
- потребител
не, както каза ти с четката ги мазах ;д ( с лак за нокти ) ако не забравя днес ще ги снимам 

Drag Racing Pleven

- lubomirov89
- потребител
- Регистриран: 01 сеп 2010, 13:49
- Модел на автомобила: Ford Focus 1.6 16v FYDA
Колега форделката много радва,да си жив и здрав да си караш още дълго време.Само искам да те помоля да снимаш таблото как свети на тъмно,че искам и моито така да си го правя.
- Racinga
- потребител
ето обещаните снимки, но да отбележа че на живо доста по добре се вижда ( на снимката изглежда че в двата края не достига светлината, но не е така ), хем че не свети толкова силно за да не ми дразни на очите

Drag Racing Pleven

- naze
- потребител
хах много е приятно все едно не свети ами е отблясък от светкавицата на апарата примерно
яко е .. така трябва хем да свети хем да не дразни очите... че и бяло не тва ретро зелено единственото нещо което не харесвам в тея фордове.. евала
добре си го докарал а стрелките явно щот с лак и мн лъщят за тва изглеждат малко кофти
иначе проблема е никъв 

криза.. 

- lubomirov89
- потребител
- Регистриран: 01 сеп 2010, 13:49
- Модел на автомобила: Ford Focus 1.6 16v FYDA
Колега добре е станало, поздравления и още доста нововъведения ти желая.