Подгревни свещи или нещо друго?
- stoyan.peev
- потребител
- Регистриран: 16 ное 2010, 20:44
- Модел на автомобила: Ford Focus 1.8 TDCi '04
- Status: Извън линия
Подгревни свещи или нещо друго?
Здравейте, от известно време имам проблем с паленето, който се задълбочи. Става въпрос за Форд Фокус 1.8 tdci 100 koня. Когато колата не е карана дълго време и е изстинала(особено сега като изстина времето), при палене(стандартната процедура- завъртам на 1-вва позиция, изчаквам да угаснат лампичките и след това паля), веднага след като запаля угасва. Единствения начин да запаля е като подавам леко газ известно време, и след това си продължава да си работи. Въпроса е че като подавам газ в тоя момент, хвърля яко дим през ауспуха а и идва зима, стана належащ проблем 
Въпроса в случея е дали са свещите или може да е нещо по- задълбочено? Колата я карам от точно 1 година свещите не съм ги проверявал като я взех, миналата тежка зима само в най- големите студове някой път ми се е налагало да паля с леко подаване на газ.
Благодаря предварително!

Въпроса в случея е дали са свещите или може да е нещо по- задълбочено? Колата я карам от точно 1 година свещите не съм ги проверявал като я взех, миналата тежка зима само в най- големите студове някой път ми се е налагало да паля с леко подаване на газ.
Благодаря предварително!