моля за помощ за покупка на автомобил!
-
- потребител
- Регистриран: 20 ное 2012, 20:56
- Модел на автомобила: ford c maks
- Status: Извън линия
Re: моля за помощ за покупка на автомобил!
Това е че ме е яд да продам нова кола ,на 45 000км ,за 4-5000лв и да дам още толкова за някоя която не знам каква е.И може да се набутам яко..За това мисля ,че ще е по разумно да си купя някоя за 3-400лв и да си запазя и тази.Още една гражданска +винетка +преглед +подръжка.
- S_C
- потребител
- Регистриран: 05 юни 2008, 23:00
- Модел на автомобила: Mondeo`95 2.0
Marea`01 1.6
Caravelle JX - Местоположение: София
- Контакти:
Стига гледали тия километри на новия внос.Не са реални.Няма как да са.Онзи ден един квартален тука си купил Голф.Свети отвсякъде колата, вътре чиста, не е пушено...километража на 180 хиляди.Предишния ден ги докарали с автовоза и нашия убеден, че като е дошла предишния ден, е на реалните километри, понеже джамбазина не е имал време да връща километража.Застанал пред блока...мие стъкла,чисти, маже парафини по таблото...и не щеш ли,изпод резервната гума се показва една папка с документи.Вътре разни договори,прегледи и сервизната книжка.Оставена е в оказион в Австрия от...третия си собственик.Последна смяна на маслото и последния преглед-на 295 хиляди....
Не говоря с непознати. Никога не се знае кой от двама ни ще се окаже психопат!
- ЯЛТА
- Потребител
- Регистриран: 22 юли 2010, 14:52
- Модел на автомобила: FORD MONDEO 1.8 TD, 90 hp., GHIA, ENDURA D, SW, MK-2, 2000 year.
Ford Puma, 1.6, 2002 year, 103 hp.
http://clubford.org/forum/viewtopic.php ... __________
АМБИЦИЯТА Е ПОСЛЕДНОТО УБЕЖИЩЕ НА НЕУДАЧНИКА. О.Уайлд - Местоположение: СОФИЯ, и чат пат на луната.
- Контакти:
Ето и друг труден вариант,- купуваш тази:
http://www.cars.bg/u738116
Демонтира се всичко свързано с климатика, прехвърля се на твоята кола, а купената продаваш за 600-700 лв. Така мисля е добре, като се изключат разправии с майсторите, които ще ти монтират климатика. Колко да ти вземат за демонтаж и монтаж, е не мисля да стигне 3 200 лв. колкото са ти искали за нов, наполовина ще бъде. А като я продадеш после, още ще ти паднат вложените пари. Но тая работа не е за всеки.
http://www.cars.bg/u738116
Демонтира се всичко свързано с климатика, прехвърля се на твоята кола, а купената продаваш за 600-700 лв. Така мисля е добре, като се изключат разправии с майсторите, които ще ти монтират климатика. Колко да ти вземат за демонтаж и монтаж, е не мисля да стигне 3 200 лв. колкото са ти искали за нов, наполовина ще бъде. А като я продадеш после, още ще ти паднат вложените пари. Но тая работа не е за всеки.
Мисли ГЛОБАЛНО действай ЛОКАЛНО
-
- потребител
- Регистриран: 20 ное 2012, 20:56
- Модел на автомобила: ford c maks
Това е сложна работа.Тази е стар модел,едва ли са същите частите.Кой майстор ще се заема с монтаж,демонтаж?.Онези в сервиз "ирис" изрично подчераха че монтират само нови климатици.Така е по лесно ....