Check engine индикатора свети?
-
- потребител
- Регистриран: 24 сеп 2012, 14:20
- Модел на автомобила: Focus
- Status: Извън линия
Check engine индикатора свети?
Здравейте имам Форд Фокус 1.6 zetec, с газов инжекцион и лампата ми за проверка на двигателя свети от време на време. Не съм усетил двигателя да звучи различно или някакъв друг проблем, като светне разкачам клема на акомулатора и спира да свети, но сле двреме пак започва. На някой друг случвало ли се е подобно нещо искам да питам мога ли да си докарам сериозен проблем или е някаква грешка от газовата?
П.С. Извинявам се ако темата не е за тука!
П.С. Извинявам се ако темата не е за тука!
-
- потребител
- Регистриран: 31 авг 2012, 11:26
- Модел на автомобила: ford fokus
Re: Check engine индикатора свети?
Колега след като светне върви да ти я закъчат на тест за да ти кажат от кьде е проблема. Отстраняваш го и да се надяваме, че всичко ще е наред.
-
- потребител
- Регистриран: 24 сеп 2012, 14:20
- Модел на автомобила: Focus
Понеже съм млад шофьор и не съм много наясно със сервизите, та въпроса ми е навсякъде ли могат да я закачат на компютар или трябва да ходя в лицензиран сервиз на Форд? И каква цена е това евентуално ако някой от вас е запознат?
Благодаря много!
Благодаря много!
- ceco georev
- потребител
- Регистриран: 08 май 2008, 17:10
- Модел на автомобила: Focus 1.6 Zetec-s Ghia 99.Kombi.
Защо не пробваш първо с тест режима на таблото да хванеш грешката.Има писано във форума как се прави.Иначе диагностика е най добре да се направи.
- madboy
- Администратор
- Регистриран: 20 юли 2005, 09:59
- Модел на автомобила: ex. Fiesta 1.1`86
Ford Ka I coupe
Ford Focus 2.0 mk1
You'll Never Walk Alone!
„Душевно болен, но духовно богат!“ "Морално дезоориентиран." - Местоположение: West Park, Blood green
- Контакти:
Навсякъде, където имат софтуер за Форд.gshoo написа:, та въпроса ми е навсякъде ли могат да я закачат на компютар или трябва да ходя в лицензиран сервиз на Форд? .......

Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени.
Парите свършват, глупостите не.