разход на форд фокус 2.0 тдци
-
- потребител
- Регистриран: 20 ное 2012, 16:51
- Модел на автомобила: Focus 2.0 tdci 2006
- Status: Извън линия
разход на форд фокус 2.0 тдци
здравейте, колеги искам да попитам защо имам такьв разход на колата тя е 2005 и ми харчи извънградско 9.0... не зная защо така когато я купувах колата мина през компютър казаха че нищо и няма но не знам....
- ЯЛТА
- Потребител
- Регистриран: 22 юли 2010, 14:52
- Модел на автомобила: FORD MONDEO 1.8 TD, 90 hp., GHIA, ENDURA D, SW, MK-2, 2000 year.
Ford Puma, 1.6, 2002 year, 103 hp.
http://clubford.org/forum/viewtopic.php ... __________
АМБИЦИЯТА Е ПОСЛЕДНОТО УБЕЖИЩЕ НА НЕУДАЧНИКА. О.Уайлд - Местоположение: СОФИЯ, и чат пат на луната.
- Контакти:
Re: разход на форд фокус 2.0 тдци
На дълъг път с до 120 км., трябва да падне дори и под 5/100 разхода. Смущаващо е.
Как я замерваш, най добре е резервоара пълен- фул, и след известен пробег, пак го пълниш до горе. Компа може и да лъже, въпрос на настройки е.
Как я замерваш, най добре е резервоара пълен- фул, и след известен пробег, пак го пълниш до горе. Компа може и да лъже, въпрос на настройки е.
Мисли ГЛОБАЛНО действай ЛОКАЛНО
-
- потребител
- Регистриран: 20 ное 2012, 16:51
- Модел на автомобила: Focus 2.0 tdci 2006
еми аз откатко си я купих не съм я пълнил до горе просто казвам какво отчете компа.. но ще пробвам това което каза дано се оправи че.. мерси колега 

-
- потребител
- Регистриран: 28 ное 2012, 13:02
- Модел на автомобила: Focus DI
Ама хич му не вярвай на компа! Моят показва 10,11л. като само малко газ дам на магистрала! Реално колата гори5-6на сто при скорост до 120км.Изобщо не разчитай на компа тиaksito22 написа:еми аз откатко си я купих не съм я пълнил до горе просто казвам какво отчете компа.. но ще пробвам това което каза дано се оправи че.. мерси колега