Мнение за FOCUS
- MOMCHO2000
- потребител
- Регистриран: 28 яну 2007, 11:13
- Модел на автомобила: Skoda Felicia 1.3 MPi
- Status: Извън линия
Мнение за FOCUS
Колеги стар фордаджия съм, до сега две фиести и една пума съм тормозил, и сега мисля да скоча на фокус, някакво мнение за тия двигатели 1.4 читави ли са, хвърлил съм око на тази обява: http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... f1=details всякакво мнение и съвет ще е от полза, благодаря предварително. 

-
- потребител
- Регистриран: 15 апр 2010, 21:27
- Модел на автомобила: audi a6
Re: Мнение за FOCUS
1.8 или 2.0 са най сполучливи
))

-
- потребител
- Регистриран: 19 сеп 2012, 01:48
- Модел на автомобила: Ford Focus Mk1 1.8 TDDI Ghia
От Ford Puma 1.7 на Ford Focus 1.4 няма да ти хареса вървежа въобще, този мотор му е малък на фокуса, най-вероятно ще ти дава разход колкото 1.6. Иначе като удобство фокуса си е доста по-удобен от пумата и е по-надежден. За Монтана и Враца и колите от там винаги трябва да имаш едно на ум, че ниската цена крие изненади. Огледай внимателно за ръжди и от пробката за маслото капни една капка масло на бяло листче хартия, да видиш дали е чисто маслото или е с добавки...
- Lancer
- потребител
- Регистриран: 07 окт 2012, 06:06
- Модел на автомобила: Ford Focus '99
Изобщо не се занимавай с тоя цървул. Тая щайга беше изподрана и нямаше 2 калника в един цвят, явно му е светнало, че е вечно негова и я е пребоядисал. Все някой ще отнесе плувката с тая кранта, но чак като се светне тоя и други неща да скрие по нея. Отделно е това, че е некоректен и като се появиш там я ще се окаже, че документите се чакат от Италия, я някоя друга цигания от човек с вид на говедар.MOMCHO2000 написа: ... всякакво мнение и съвет ще е от полза, благодаря предварително.
Сокол скитник
- MOMCHO2000
- потребител
Това беше достатъчна информация, благодаря колегаLancer написа:Изобщо не се занимавай с тоя цървул. Тая щайга беше изподрана и нямаше 2 калника в един цвят, явно му е светнало, че е вечно негова и я е пребоядисал. Все някой ще отнесе плувката с тая кранта, но чак като се светне тоя и други неща да скрие по нея. Отделно е това, че е некоректен и като се появиш там я ще се окаже, че документите се чакат от Италия, я някоя друга цигания от човек с вид на говедар.MOMCHO2000 написа: ... всякакво мнение и съвет ще е от полза, благодаря предварително.

- MOMCHO2000
- потребител
как точно се определя дали е с добавки или не, и защо от картера не може ли от пръчката за измерване примерно?oberti написа: и от пробката за маслото капни една капка масло на бяло листче хартия, да видиш дали е чисто маслото или е с добавки...
-
- потребител
- Регистриран: 19 сеп 2012, 01:48
- Модел на автомобила: Ford Focus Mk1 1.8 TDDI Ghia
Аз имах в предвид пръчката за маслото, моя грешкаMOMCHO2000 написа:как точно се определя дали е с добавки или не, и защо от картера не може ли от пръчката за измерване примерно?

- BIGFORDFAN
- потребител
- Регистриран: 03 май 2007, 05:06
- Модел на автомобила: Mondeo mk2 1.8 TD ''Сребърната стрела'' & 1996 Scorpio 2.9 12v automatic estate
Колега, може и да не ти хареса, но поне е по-добре от Монтанският.... http://www.cars.bg/u941878?ref=203
- Lancer
- потребител
- Регистриран: 07 окт 2012, 06:06
- Модел на автомобила: Ford Focus '99
Нещо ме кара да мисля, че колегата няма да е от хората, които биха купили комби, предполагам, че го е дръпнал хечбека. Отделно големия данък.MARTO 85 написа:Колега, може и да не ти хареса, но поне е по-добре от Монтанският.... http://www.cars.bg/u941878?ref=203
1.4 не е толкова зле , особено при сегашните ограничения, при които 20-30 км отгоре ти е глоба 100-150 лв, просто няма къде да си засилиш колата, а ако я засилиш... Снасяш.
Към която и да се насочи колегата, е добре някой да я погледне отдолу, за луди ръжди и да чуе двигателя да не работи като ярмомелка. Биенето на пътя за оглед е след това

Сокол скитник