Форд ПРОБЕ 2.5 V6
-
- потребител
- Регистриран: 12 апр 2013, 13:08
- Модел на автомобила: ford probe 2.5 V6
- Status: Извън линия
Форд ПРОБЕ 2.5 V6
Здравейте,никаде не намерих тема за този модел.Ако някой има впечетления нека да споделя,колата е добра.Вчера се сдобих със звяра.Доста ме кефи и мисля да вкарам малко пари в нея.Добра возия,волана е лек като перо,а звука е много як.Нека собственици на такава кола ако имат желания да изказват мнения.Не знам дали се слага газ лесно на този двигател.
-
- потребител
Re: Форд ПРОБЕ 2.5 V6
Е няма ли фенове на колата.
-
- потребител
- Регистриран: 28 яну 2009, 13:47
- Модел на автомобила: 2006 Focus 1.6i
Има, ама не притежаваме такава
Пусни си тема в моята кола ако искаш със снимки и сигурно ще има повече включвания.

- FordSierra1.6L
- потребител
- Регистриран: 28 фев 2005, 22:11
- Модел на автомобила: Ford mondeo MK2 2.5 V6 "ST"
скоро си присадих 2.5 само ,че на мондео ....двигателите са еднакви и като цяло е много пъргав,звука просто няма да го коментираме-6така си е 6такticho1984 написа:Здравейте,никаде не намерих тема за този модел.Ако някой има впечетления нека да споделя,колата е добра.Вчера се сдобих със звяра.Доста ме кефи и мисля да вкарам малко пари в нея.Добра возия,волана е лек като перо,а звука е много як.Нека собственици на такава кола ако имат желания да изказват мнения.Не знам дали се слага газ лесно на този двигател.

-
- потребител
мерси,но мисля че не са еднакви двигателите,моя мисля че е с мазда.от щатите е колата.А ако кажеш от каде да взимам части ще съм ти доста благодарен.
-
- потребител
- Регистриран: 07 апр 2008, 08:58
- Модел на автомобила: Ford Probe
- Контакти:
Колега, кажи какво те интересува за тази кола.
Карал съм три различни модела, имал съм два от тях и съм се интересувал много.
Мога да ти бъда много полезен.
Вече съм семеен човек с две деца и това е причината да не съм си купил за събота и неделя още една такава.
А по въпроса, който коментирате: Щом ти си си купил 2.5 двигателя, това е най-хубавия.
Имаш две вероятности - американския и европейския вариант, които са с еднакъв двигател: Той е от Мазда MX-6. Затова хидравликата на волана работи безупречно. Окачването ти е на Мазда 626. Имаш много части.
Другите разлики са много и зависят от различните стандарти(Европа-САЩ) и нивото на оборудване с която е закупен автомобила.
Карал съм три различни модела, имал съм два от тях и съм се интересувал много.
Мога да ти бъда много полезен.
Вече съм семеен човек с две деца и това е причината да не съм си купил за събота и неделя още една такава.
А по въпроса, който коментирате: Щом ти си си купил 2.5 двигателя, това е най-хубавия.
Имаш две вероятности - американския и европейския вариант, които са с еднакъв двигател: Той е от Мазда MX-6. Затова хидравликата на волана работи безупречно. Окачването ти е на Мазда 626. Имаш много части.
Другите разлики са много и зависят от различните стандарти(Европа-САЩ) и нивото на оборудване с която е закупен автомобила.
-
- потребител
нивото на оборудването е най-висок клас.кожа на вратите,черен таван,шибедах.GTS изпълнение е.Прочетох доста неща,и се оказа че този вариянт GTS е доста рядък.Иначе ече 5 месеца имам колата и съм доста доволен,след малко отивам за смяна на масло,но ми се върти една простотия в главата.Мисля че нещо катализатора се е позапушил,и мисля да хода да го свалят.Но се чудя дали няма да дава грешки .
- Прикачени файлове
Последна промяна от paci на 24 авг 2013, 23:51, променено общо 1 път.
Причина: слети мнения
Причина: слети мнения