на панорамното стъкло?
-
- потребител
- Регистриран: 14 юни 2014, 01:05
- Модел на автомобила: Ford Focus 1.8 1998 Zetec Petrol
- Status: Извън линия
на панорамното стъкло?
Здравейте!
Какво е това в горния десен ъгъл на панорамното стъкло?Прилича ми на "размразител" на предното стъкло,защото от него тръгва магистрала по целия край на самото стъкло.Но нямам такъв бутон за предното стъкло.Само за задното имам...

Какво е това в горния десен ъгъл на панорамното стъкло?Прилича ми на "размразител" на предното стъкло,защото от него тръгва магистрала по целия край на самото стъкло.Но нямам такъв бутон за предното стъкло.Само за задното имам...

- OgiDogi
- потребител
- Регистриран: 01 фев 2009, 00:09
- Модел на автомобила: Orion 1.6DL '83 -> Mondeo 1.8TDi '97 с газ
Re: на панорамното стъкло?
До колкото успявам да разшифровам мацаницата от тАлифона, която си мислиш за снимка, ми прилича на вътрешна антена с усилвател за кАс'тофона.Pamir написа:Здравейте!
- madboy
- Администратор
- Регистриран: 20 юли 2005, 09:59
- Модел на автомобила: ex. Fiesta 1.1`86
Ford Ka I coupe
Ford Focus 2.0 mk1
You'll Never Walk Alone!
„Душевно болен, но духовно богат!“ "Морално дезоориентиран." - Местоположение: West Park, Blood green
- Контакти:
Не е нагревател, няма нищо общо. Антена ще да е.

Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени.
Парите свършват, глупостите не.
-
- потребител
Е ти със 3D камера ли искаш да го снимам? Със това съм имал със това съм снимал.Според мене не е антена но ще се разтърся в други ресурси да разбера какво е.
- Doin
- потребител
- Регистриран: 13 мар 2009, 23:18
- Модел на автомобила: Ford Focus 1.8 TDdi Ghia '00
Нагревателя на предното стъкло на Фокуса въобще не изглежда по този начин, пък ако ще и с Аймакс камера да го снимаш!
- OgiDogi
- потребител
- Регистриран: 01 фев 2009, 00:09
- Модел на автомобила: Orion 1.6DL '83 -> Mondeo 1.8TDi '97 с газ
Е, най-точно - по жицата и до къде отива. А по въпроса за снимките - правят се с фотоапарат, дори и допотопното ми Sony DSC 32P (3.2 Мpix)прави далеч по-качествени снимки.Pamir написа:Е ти със 3D камера ли искаш да го снимам? Със това съм имал със това съм снимал.Според мене не е антена но ще се разтърся в други ресурси да разбера какво е.
-
- потребител
Ще видя накъде отиват тези жици.Еми пробвай и ти да снимаш със твоето допотопно Сони срещу небето да видим каква снимка ще извадиOgiDogi написа:Е, най-точно - по жицата и до къде отива. А по въпроса за снимките - правят се с фотоапарат, дори и допотопното ми Sony DSC 32P (3.2 Мpix)прави далеч по-качествени снимки.Pamir написа:Е ти със 3D камера ли искаш да го снимам? Със това съм имал със това съм снимал.Според мене не е антена но ще се разтърся в други ресурси да разбера какво е.

- HACKO
- Модератор
- Регистриран: 24 май 2006, 21:22
- Модел на автомобила: FORD FOCUS 04г/1.6/ X 4696 KK
SUBARU LEGACY 10г/2.0/ СВ 6292 ВК - Местоположение: ХАСКОВО
Ами правило №1 не се снима срещу Слънцето! Постави колата на сянка, включи светкавицата в постоянен режим (не авто), ако нямаш светкавица сложи източник на светлина в колата. Ама каквото и да правиш, това най-вероятно е антена на някакво устройство, при това не оригинална а монтирана допълнително.
Въздържайте се от излишни цитати, има бутон "ОТГОВОРИ", ще заключвам! 

- martin1977
- потребител
- Регистриран: 17 май 2010, 16:42
- Модел на автомобила: Ford
Да сменим заглавието на темата на "Как, къде и с какво да снимаме най-добре" ... ако трябва да съм честен, на мен това на снимката ми прилича на НЛО .... автора на темата да не се обижда, ама така е снимал, че наистина на нещо като НЛО прилича....
-
- потребител
НЛО може да е само твойта колица колегаmartin1977 написа:Да сменим заглавието на темата на "Как, къде и с какво да снимаме най-добре" ... ако трябва да съм честен, на мен това на снимката ми прилича на НЛО .... автора на темата да не се обижда, ама така е снимал, че наистина на нещо като НЛО прилича....

ТА въпросното "НЛО"

Айде със здраве