Ксенон на дългите Focus Mk 1.5
- ФордБългария
- потребител
- Регистриран: 10 яну 2014, 23:22
- Модел на автомобила: Ford Focus mk1 1.6 16v
- Status: Извън линия
Ксенон на дългите Focus Mk 1.5
Интересувам се каква е цената за да си сложа ксенон и на дългите ? Моите фарове са такива ->

Отделно имам чувството че късите светят малко слабо(ксенон са). Има ли шанс с подмяна на крушката да постигна по-силна светлина и евентуално каква е цената на една такава крушка, защото предвиждам че ще е скъпичка ?

Отделно имам чувството че късите светят малко слабо(ксенон са). Има ли шанс с подмяна на крушката да постигна по-силна светлина и евентуално каква е цената на една такава крушка, защото предвиждам че ще е скъпичка ?
- koinov_bg
- потребител
- Регистриран: 24 дек 2009, 10:39
- Модел на автомобила: Форд Сиера мк1 2.0 115к.с
Re: Ксенон на дългите Focus Mk 1.5
По-добре отиди на реглаж на фарове (ако не си), защото може снопа светлина да не е правилно насочен. Може фокус да няма, може всичко, а ако си бил и ако са правилно регулирани, то ти трябва крушка 55 w, a не като фабрично продаваните на "менте" ксенона 35w или дори 17w.
А за дълги само да те питам, за какво ти е ксенон на дългите при положение,че те се използват много рядко, и другото дори и да ги ползваш има време на загряване на крушката и... Абе разбираш ме навярно...
При хубав ксенон на къси дългите трябва да са обикновени. Поне според мен, нито може да ги ползваш ефективно, нито може да присветнеш (време за запалване и присветването мори ксенона).
Ти си знаеш. Поздрави.
А за дълги само да те питам, за какво ти е ксенон на дългите при положение,че те се използват много рядко, и другото дори и да ги ползваш има време на загряване на крушката и... Абе разбираш ме навярно...
При хубав ксенон на къси дългите трябва да са обикновени. Поне според мен, нито може да ги ползваш ефективно, нито може да присветнеш (време за запалване и присветването мори ксенона).
Ти си знаеш. Поздрави.
По добре мъртъв,но пич от колкото жив,но педал 

- ФордБългария
- потребител
- Регистриран: 10 яну 2014, 23:22
- Модел на автомобила: Ford Focus mk1 1.6 16v
Може би си прав че е ненужен ксенонът на дългите.. Не съм ходил на реглаж на фаровете все още, явно ще трябва да го направя. А крушката попринцип можеш ли да ме светнеш каква е ? Нали са там h1, h2 и т.н. ? Щото доста кофти се свалят крушкоте за да проверя.. Трябва или да се свали целият фар, или да бърникаш на сляпо...
Благодаря ти за вниманието.
Благодаря ти за вниманието.
- kilikanzer
- Потребител
- Регистриран: 20 ное 2007, 19:59
- Модел на автомобила: Focus tddi/комби/P1888PM
Wartburg 312 - Местоположение: Разград
- Контакти:
H7 трябва да ти е крушката.
-
- потребител
- Регистриран: 09 дек 2014, 15:44
- Модел на автомобила: Focus 1.8TDDI
виждам че темата е стара, но все пак да попитам.. ако свети слабо (същия фар) крушката може ли да се подмени с ксеноновите продавани по магазините H7, тъй като днес си поръчах същите фарове от олх?

- lubomirov89
- потребител
- Регистриран: 01 сеп 2010, 13:49
- Модел на автомобила: Ford Focus 1.6 16v FYDA
Ако лупа с ксенон не свети, то се е опекъл рефлекторът. Моя ксенон на лупата ми беше най най китайския и светеше много добре.