Вашето мнение за този Форд Галакси

Всички въпроси свързани с вашия автомобил, за които няма конкретна тема.
teodortv
потребител
потребител
Регистриран: 16 дек 2014, 12:08
Модел на автомобила: opel astra
Status: Извън линия

Вашето мнение за този Форд Галакси

Мнение от teodortv » 16 дек 2014, 12:18

Здравейте нов съм във форума.Интересува ме вашето мнение за този Форд галакси http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ybbe.Спрял със се на този двигател и ще се монтира газова.Доколкото знам двигателя е с верига и понася добре газовата.Интересува ме конкретно тази кола в случая.По снимките изглежда доста добре и цената е добре сам дето ми е доста далече и се чудя дали да ходя да я гледам.Всички мнения ще са ми от полза били то позитивни или негативни,благодаря предварително.

Eastbourne
потребител
потребител
Регистриран: 18 юни 2014, 10:14
Модел на автомобила: Focus c-max 1.8

Re: Вашето мнение за този Форд Галакси

Мнение от Eastbourne » 16 дек 2014, 12:48

Първо му се обади по телефона и го разпитай подробно за състоянието на колата: за абсолютно всичко. По описанието му всичко е "ПЕРФЕКТНО" на реални км, не горяло масло и тн. глупости. Питай го евентуално да си я закараш в сервиз във Враца и че имаш човек там примерно да видиш какво ще каже. Защото има някои, които като чуят сервиз и казват - не може. По снимки не изглежда лоша.

teodortv
потребител
потребител

Мнение от teodortv » 16 дек 2014, 12:53

Звъннах и момчето само предложи да я закараме в сервиз ако искам,ама аз там никой не познавам каде да я закарам незнам

Eastbourne
потребител
потребител
Регистриран: 18 юни 2014, 10:14
Модел на автомобила: Focus c-max 1.8

Мнение от Eastbourne » 16 дек 2014, 13:55

Друг вариант е такава мобилна група. Идват с теб и правят преглед на колата, закачат я на компютъра и проверяват всичко, до колкото е възможно да се провери на улицата. Цените са май към 80-100 лева. Не съм им ползвал услугите до сега.

Потребителски аватар
slavei2003
потребител
потребител
Регистриран: 27 юли 2012, 12:06
Модел на автомобила: FORD GALAXY 2.3 16V 146кс. 1999г. LPG FOBOS 2 OPEL VECTRA X16SZ LPG 1995г.

Мнение от slavei2003 » 16 дек 2014, 15:28

За Враца ще съдействам, а и аз съм с галакси 2,3 2000г газифицирано от мен преди 2г.

Потребителски аватар
BIGFORDFAN
потребител
потребител
Регистриран: 03 май 2007, 05:06
Модел на автомобила: Mondeo mk2 1.8 TD ''Сребърната стрела'' & 1996 Scorpio 2.9 12v automatic estate

Мнение от BIGFORDFAN » 16 дек 2014, 19:36

Този търговец е в с. Зверино, отдавна следя обявите му. Преди внасяше брутално изгнили бракми от Австрия и ги замазваше с четка- баданарка. Тази обаче е от Германия (надявам се поне за това да не лъже), не изглежда да има фрапиращи външни забележки. Километрите няма смисъл даже да ги коментирам, то бива връщане, ама тия хора нямат грам мярка. Определено не е с всички екстри за модела, но е доста добре оборудвана като цяло (зимния пакет е полезен и у нас), темпомат дано да има, би трябвало да е на лоста за мигачите. В крайна сметка всичко е до късмет, шанса да попаднеш на читав екземпляр в случая е 50:50, разходи се и го погледни, читав сервиз в района да го закачи с диагностика и т.н. трудно ще намериш според мен, аз бих го закарал на fordmaniac до София да го погледне. Успех!

Потребителски аватар
Lancer
потребител
потребител
Регистриран: 07 окт 2012, 06:06
Модел на автомобила: Ford Focus '99

Мнение от Lancer » 16 дек 2014, 20:07

Тия ванове са си една голяма загуба на обем, погледнете само до къде стигат предните седалки и назад остава обема на едно комби. Имах еспас и разхода беше кошмарен, заради челното съпротивление,надявам се при форд да не е същото, само АГУ решава въпроса с придвижването изобщо. Ако ще е до допълнителните 2 седалки, добре огледайте възможностите някой да пътува седнал там.
Сокол скитник

Потребителски аватар
BIGFORDFAN
потребител
потребител
Модел на автомобила: Mondeo mk2 1.8 TD ''Сребърната стрела'' & 1996 Scorpio 2.9 12v automatic estate

Мнение от BIGFORDFAN » 16 дек 2014, 20:16

Аз пък им харесвам формата на тия ванове, лично мнение разбира се. Полезният им обем е във височината, иначе Мондео мк1/2 комби е по-дълго от Galaxy/Sharan/Alhambra, поне на габарити като паркираме заедно с един комшия.

Потребителски аватар
dragonn2
потребител
потребител
Регистриран: 10 ное 2014, 12:09
Модел на автомобила: 2001 Ford Focus 1.6 16v / 2007 Ford Fusion 1.6 16v / 2004 Toyota RAV4 D4D
Контакти:

Мнение от dragonn2 » 16 дек 2014, 21:04

Километрите и годината са на 100% реални!
Да, 100% са реални...:D: Ето така изглежда такава кола, на такива километри и на такава цена в Германия. Да забелязваш нещо :wink:
Като ходиш да я гледаш, задължително погледни отдолу за ръжда, щом е докарана от Германия.
Инак изглежда доста добре на снимка, ама аз вече се нагледах на такива 100% перфектни в обявата и като отида на място даже не стигаме до палене на двигателя :lol:
Успех все пак!
Последна промяна от dragonn2 на 16 дек 2014, 21:13, променено общо 1 път.
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
S_C
потребител
потребител
Регистриран: 05 юни 2008, 23:00
Модел на автомобила: Mondeo`95 2.0
Marea`01 1.6
Caravelle JX
Контакти:

Мнение от S_C » 16 дек 2014, 21:09

И германските са му същите като австрийските.
В квартала един си взе Еспас от там. Трагедия. Колта е ОК на мотор и окачване, но купето отдолу е леш.
Не говоря с непознати. Никога не се знае кой от двама ни ще се окаже психопат!

Потребителски аватар
BIGFORDFAN
потребител
потребител

Мнение от BIGFORDFAN » 16 дек 2014, 23:10

Напълно очаквано, но тази пък може наистина да е УНИКАТ (а дано, ама надали...), но без да сме я видели на живо не можем да сме 100% сигурни.

teodortv
потребител
потребител

Мнение от teodortv » 29 дек 2014, 22:04

Честита коледа на всички.Благодаря за мненията аз още не съм намерил време да отида до Зверино да огледам форда,но си мисля че доста се застоя обявата,доста пъти е разгледана а никой не я купува явно има нещо.Все пак ми харесва колата на снимките и цената не е лоша.

Потребителски аватар
BIGFORDFAN
потребител
потребител

Мнение от BIGFORDFAN » 30 дек 2014, 10:34

Ходи я виж според мен, тъкмо ще видиш как пали на ниски температури. И цената ще свали щом се е застояла, може пък наистина да е твоята.
П.С. Честита Коледа и на теб

Sent from my Lenovo

Отговори

Върни се в “ДРУГИ ВЪПРОСИ”