Новото Мондео МК5
- Paranoid
- потребител
- Регистриран: 17 апр 2008, 22:07
- Модел на автомобила: FOCUS C-MAX 2.0 TDCI Ghia '04
- Status: Извън линия
Re: Новото Мондео МК5
Ето го и обещаното видео: https://www.youtube.com/watch?v=3YeajISGT2Q
Малко се забави, но в интернет предаванията се качват с няколко седмици назад. Приятно гледане!
Малко се забави, но в интернет предаванията се качват с няколко седмици назад. Приятно гледане!
-
- потребител
- Регистриран: 21 фев 2009, 17:50
- Модел на автомобила: Ford Focus MK1 Turnier 1.6 16v, Ford Focus MK2 1.6 16v Ti-VCT
На тези момчета някой да им каже, че това е Мондео 5. През цялото време казват 4! 

-
- Администратор
- Регистриран: 01 ное 2005, 13:48
- Модел на автомобила: Мондео 2,0i; 107kW, 2006г.
Ford Ka 1,3 DuraTec 51kW 2003г. - Местоположение: София - Надежда 1
- Контакти:
Да и аз забелязах, но предполагам, че приемат мк2 за фейслифт на мк1.
- mitakinen
- потребител
- Регистриран: 04 фев 2005, 22:07
- Модел на автомобила: S-Max 2.0 TDCI Titanium X
- Контакти:
Това са подробности. Важното е, че Фолксвагена е с ненадминато качество 

- synthez 3D
- Потребител
- Регистриран: 04 окт 2005, 08:57
- Модел на автомобила: C-MAX Titanium 1.0 Ecobоost-125 HP 2014,
FOCUS 1,6-100 HP 2011,
C-MAX -компютърен 3D модел,
бивш C-MAX Ghia 1.8 16V-125HP 2008, - Местоположение: Г.Оряховица
Това с качеството на Фолксвагена отдавна се изтърка, но явно някои хора още вярват в него
А меките материали на таблото във всички Фордове си ги има от повече от 10 години, но може пък на VW да са по-меки, знам ли 

- DigiPro
- потребител
- Регистриран: 08 фев 2005, 23:15
- Модел на автомобила: служебен C-Max 1,0 EcoBoost
ex служебен B-Max 1,0 EcoBoost
ex служебен Fusion 1,4 Duratec 16V.
ex Fiesta Si 1,6 16V MK3,5
ex Fiesta 1,1i MK3 - Местоположение: Велико Търново
- Контакти:
И аз да вметна една забележка към иначе доброто ревю. Мултимедийната система е SYNC2, а не 3, а относно първата версия SYNC1, то тя си разбира перфектно и лош английски с акцент. Разпознава дори произнесени на български имена, които са записани на латиница в указателя на телефона. Освен това не и е необходимо никакво предварително обучение към гласът на ползвателя.
-
- потребител
- Регистриран: 21 фев 2009, 17:50
- Модел на автомобила: Ford Focus MK1 Turnier 1.6 16v, Ford Focus MK2 1.6 16v Ti-VCT
Няма какво да си кривим душичките.
Някой от материалите на Форд не са качествени. Нямам идея защо си позволяват такова нещо, при положение, че искат да се борят с големите фирми.
По принцип ценовата им политика поне до скоро беше да са една идея по-евтини, което обяснява частично по-ниската цена на материалите, но това Мондео не е никак евтино.
По-важното за собствениците на Форд е, че лично според мен, Форд-а е далеч по-надежден от към това да те изостави на пътя от VAG.
Някой от материалите на Форд не са качествени. Нямам идея защо си позволяват такова нещо, при положение, че искат да се борят с големите фирми.
По принцип ценовата им политика поне до скоро беше да са една идея по-евтини, което обяснява частично по-ниската цена на материалите, но това Мондео не е никак евтино.
По-важното за собствениците на Форд е, че лично според мен, Форд-а е далеч по-надежден от към това да те изостави на пътя от VAG.
- mitakinen
- потребител
- Регистриран: 04 фев 2005, 22:07
- Модел на автомобила: S-Max 2.0 TDCI Titanium X
- Контакти:
И нещо друго да допълня. Визуално ревюто е много добре реализирано. Откъм съдържание - зеро. Имам чувството, че са го направили отнемай къде и за отбий номер. Какво има под предния капак? Пломбиран ли беше, че не го отворихте? Все пак сте автомедия, а не National Geographic
Сори момчета, но е така. Гледал съм други ревюта на същата кола от руснаци, от обикновенни автотърговци дори, но те къде, къде бяха по обстоятелствени и детайлни в представянето на колата.

- dragonn2
- потребител
- Регистриран: 10 ное 2014, 12:09
- Модел на автомобила: 2001 Ford Focus 1.6 16v / 2007 Ford Fusion 1.6 16v / 2004 Toyota RAV4 D4D
- Контакти:
Еми като за България мисля, че е добре. Само дето можеше да покажат малко повече от това как работят джаждите вътре - стерео, навигация, гласови комади, и другите интересни опции, които само споменаха. По едно време пуснаха кадри на друго мондео, снимано в чужбина и навярно от друго ревю. Да не им е свършила лентата по време на снимките?
Бъзикам се, каквото и да си говориме, такива предаваня в България почти няма и е добре, че някой поне се опитва да прави нещо, вместо да се оплаква и да сравнява с Топ Гиър. Това ме подсеща - що не офертирате Джеръми Кларксон да води предаването
? Той си няма работа и без това...