Дроселова клапа Форд Фиеста 2002

Двигател. Съединител. Скоростна кутия. Главно предаване и диференциал. Мазилна уредба. Изпускателна система.
amxbg
потребител
потребител
Регистриран: 07 дек 2011, 22:02
Модел на автомобила: Fiesta MK6 1.4 16v 80hp
Status: Извън линия

Дроселова клапа Форд Фиеста 2002

Мнение от amxbg » 02 юни 2015, 17:30

Форд Фиеста 1.4 бензин 80 коня 2002г.
Имам колата от 3-4 години навъртял съм и към 40-50 хиляди - пиша Ви защото имам проблем с дроселовата клапа от както е имам колаата прави проблем падат оборотите и гасне. Прави го и в движение. Обикалях по сервизи грешката винаги е една и съща Дроселова клапа от 2 години си имам навика да си държа WD40 в багажника и да си почиствам клапата през 4 месеца като проблема се оправя докато клапата не се замърси пак.
Ходих в мото пфое казаха ми цена за клапата 1150лв. :O Как се дават толкова пари аз по добре да е чистя през 4 месеца, отнема ми около 20-30 мин.
Проблема е че взе да ми писва, има ли варянт да си поръчам друга клапа на по нормална цена около 400-500 лв.... знам че в МФ частите са значително по скъпи от обикновенното.
Като цяло съм много доволен с колата нито масло бара нито нищо ходовата част е перфектна наскоро смених биалета и вътрешен накрайник. И вчера видях че ми тече и предния амортисиор. Оспокоявам се с това че е нормално да се разтропва всичко колата е карам всеки ден и знам че рано или късно ще се наложи да и правя ремонт. Купувана е от автосалон на 55000 сега е на 95000+

Отговори

Върни се в “ДВИГАТЕЛ И ТРАНСМИСИЯ”