Пружини и Амортисьори за фиеста
- jordj
- потребител
- Регистриран: 27 юни 2005, 22:10
- Модел на автомобила: Форд Фокус МК2 1,6tdci
- Контакти:
- Status: Извън линия
Пружини и Амортисьори за фиеста
Колеги решил съм да сменям задните пружини и амортисьори на фиестата защото са омекнали .Като се качим четерима и предницата щръква на горе като за излитане.
Та въпроса мие знаели някой каде мога да намеря пружини защото кадето съм питал ми казват че не внасяли.А втора употреба не ми се слагат.
Също и за амортисьори се интересувам от цени че все ми съобщават суми от по 108 на бройка и нагоре .
Та въпроса мие знаели някой каде мога да намеря пружини защото кадето съм питал ми казват че не внасяли.А втора употреба не ми се слагат.
Също и за амортисьори се интересувам от цени че все ми съобщават суми от по 108 на бройка и нагоре .
Последна промяна от jordj на 19 ное 2006, 20:50, променено общо 1 път.

- licho
- потребител
- Регистриран: 17 юли 2005, 13:19
- Модел на автомобила: Форд Фиеста 1.1 mi, 1992, Черна лимунзина с три врати
Фиат Браво 1.2 1999, Черна лимунзина с три врати - Status: Извън линия
Re: Пружини и Амортисьори за фиеста
аз сменях амортисьори в ем комплект февруари някъде беше 160 лева излезна цялата работа с отстъпка 10 % мисля че самите амортисьори струваха към 80 лева бройката - маслени монро са.jordj написа:Колеги решил съм да сменям задните пружини и амортисьори на фиестата защото са омекнали .Като се качим четерима и предницата щръква на горе като за излитане.
а за пружини обади се в мп може и да има нещо на сносна цена освен ако не ти кажат с доставка от германия