Мнения за Форд Фокус Комби 1.6 16 V
-
- потребител
- Регистриран: 19 юни 2013, 12:01
- Модел на автомобила: Fiesta 1.1 / Фокус 1.8 тдди
- Status: Извън линия
Мнения за Форд Фокус Комби 1.6 16 V
Здравейте колеги,
Понеже си търся някакво семейно комби, та се спрях на един Фокус от 2003та с двигател бензин 1.6 16 V 100 к.с.
Ще се радвам, ако има стопани на подобна машина и споделят за слаби места и проблеми. Смятам да му слагам АГУ, така че, ако има и мнения за този мотор с газово, ще бъда много задължен.
Предварително благодаря.
Понеже си търся някакво семейно комби, та се спрях на един Фокус от 2003та с двигател бензин 1.6 16 V 100 к.с.
Ще се радвам, ако има стопани на подобна машина и споделят за слаби места и проблеми. Смятам да му слагам АГУ, така че, ако има и мнения за този мотор с газово, ще бъда много задължен.
Предварително благодаря.
- S_C
- потребител
- Регистриран: 05 юни 2008, 23:00
- Модел на автомобила: Mondeo`95 2.0
Marea`01 1.6
Caravelle JX - Местоположение: София
- Контакти:
Re: Мнения за Форд Фокус Комби 1.6 16 V
100 коня са малко за тая работа. Тая кола ще трябва да носи едни 300-350 кила отгоре на собствената си маса, климатик, ако имаш навика да разкарваш и багажник на покрива, ще е голяма мъка. Празна ще върви. Натоварена...по-скоро няма да ти хареса.
Не говоря с непознати. Никога не се знае кой от двама ни ще се окаже психопат!
-
- потребител
- Регистриран: 19 юни 2013, 12:01
- Модел на автомобила: Fiesta 1.1 / Фокус 1.8 тдди
Нямам намерения да я товаря, както и да слагам багажник на тавана...а предполагам една детска количка и сгъваема кошара няма да тежат осезаемо. Динамиката си е ок ( поне на книга ). А и минавам 40
. Интересува ме по-скоро подръжката и техническите проблеми, характерни за тоя мотор и този модел кола.

Последна промяна от Istankov1975 на 04 авг 2015, 00:23, променено общо 1 път.
-
- потребител
- Регистриран: 16 дек 2006, 17:49
- Модел на автомобила: BMW E46 325i, '04 Focus C-Max 2.0 TDCi, '92 Sierra TD, разни НЕ Фордове
Ако колата е читава, ще останеш доволен и от вървежа и от разхода и от потдръжката. Моето мнение е, че мотора си върви точно като за 100 конски сили и те са напълно достатъчно за това купе. За някакви слаби места не се сещам от раз в момента.
-
- потребител
- Регистриран: 01 сеп 2015, 21:44
Зравеите колеги от една година чета вашия форум и съм много благодарен за темите в него и реших да се регистрирам в него защото и аз съм горд сопственик на форд
- Lancer
- потребител
- Регистриран: 07 окт 2012, 06:06
- Модел на автомобила: Ford Focus '99
Няма лошоgm8273 написа:Зравеите колеги от една година чета вашия форум и съм много благодарен за темите в него и реших да се регистрирам в него защото и аз съм горд сопственик на форд

Сокол скитник
- madboy
- Администратор
- Регистриран: 20 юли 2005, 09:59
- Модел на автомобила: ex. Fiesta 1.1`86
Ford Ka I coupe
Ford Focus 2.0 mk1
You'll Never Walk Alone!
„Душевно болен, но духовно богат!“ "Морално дезоориентиран." - Местоположение: West Park, Blood green
- Контакти:
Евала!Lancer написа:Няма лошоgm8273 написа:Зравеите колеги от една година чета вашия форум и съм много благодарен за темите в него и реших да се регистрирам в него защото и аз съм горд сопственик на форд
Пусни си тема в Моята кола, ако искаш да си покажеш Форда.

Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени.
Парите свършват, глупостите не.
-
- потребител
- Регистриран: 07 сеп 2015, 10:58
здравейте! току що се регистрирах и имам едно питание:
след 28 години вярна служба бащината Сиера ще се пенсионира.
спрял съм се на Форд Фокус 1.6 TDCI 110 к.с. комби, 2010г. с познат механик я огледахме, а утре ще вдигнем колата и на подемник в сервиза. на човека имам пълно доверие за огледа, но ако може да споделите евентуално какво мога да очаквам за в бъдеще? то ясно че може да са проблеми всякакви:) но горе долу някакъв опит или препоръка.
благодаря!
след 28 години вярна служба бащината Сиера ще се пенсионира.
спрял съм се на Форд Фокус 1.6 TDCI 110 к.с. комби, 2010г. с познат механик я огледахме, а утре ще вдигнем колата и на подемник в сервиза. на човека имам пълно доверие за огледа, но ако може да споделите евентуално какво мога да очаквам за в бъдеще? то ясно че може да са проблеми всякакви:) но горе долу някакъв опит или препоръка.
благодаря!