Съдействие за оглед на МПС във Враца
- valentyno
- потребител
- Регистриран: 23 мар 2014, 16:12
- Модел на автомобила: focus 1.8TDdi и служебна Fiesta mk8
- Status: Извън линия
Re: Съдействие за оглед на МПС във Враца
В заглавието на темата ясно е изяснена тезата, а и заключението се крие в описанието, а вие се опитвате по всякакъв заобиколен начин да обясните, че човека е в грешка и едва ли не е полудял. Спрете се хора, тук сме да си помагаме, затова и много хора не смеят да питат по форумите, за да не "ядосат" някого. "Разни хора, разни идеали" !

Валентин Андреев - 0896726037
- martin1977
- потребител
- Регистриран: 17 май 2010, 16:42
- Модел на автомобила: Ford
Извинявам се ако съм засегнал някого. Не се бях интересувал за цените на Форд КА, но след като се осведомих, съм меко казано потресен. Кола, произведена 2005-2006 година да струва 1500 лева??? Че тя колко е била като нова, щом сега е толкова? Не съм карал такова нещо, веднъж само ме возиха. Не е кой знае какво, но пък за толкова пари.....
- HACKO
- Модератор
- Регистриран: 24 май 2006, 21:22
- Модел на автомобила: FORD FOCUS 04г/1.6/ X 4696 KK
SUBARU LEGACY 10г/2.0/ СВ 6292 ВК - Местоположение: ХАСКОВО
Просто такива коли вървят в пакет с още няколко скъпи, които носят печалбата на продавача, а за тези колкото вземат над цената за автовоза и "напудрянето" все е печалба.
Въздържайте се от излишни цитати, има бутон "ОТГОВОРИ", ще заключвам! 

-
- потребител
- Регистриран: 03 мар 2016, 05:49
Е, срещат се и доста високи цени. Нагледах се на обяви за Форд Ка 1997-9 за по 1500-2000 лв., както и по-нови (2005-6) за 2500-3000 лв. и нагоре. Но не е ясно някой купува ли за толкова пари...
- slavei2003
- потребител
- Регистриран: 27 юли 2012, 12:06
- Модел на автомобила: FORD GALAXY 2.3 16V 146кс. 1999г. LPG FOBOS 2 OPEL VECTRA X16SZ LPG 1995г.
Как е колата?
-
- потребител
Малко новини по темата:
1. Огромни благодарности на slavei2003 за съдействието - огледа и двете коли, и разказа подробно за състоянието им по телефона.
2. В резултат на наученото се спрях на жълтата (и по-евтина), нов внос на цена от 1400лв. : доста добро състояние, минимално количество ръжда под предните врати, всичко работещо и без видими кахъри. Обявените 150000 километри комай са реални - след като я купих открих сервизната книжка с доста печати от различни сервизи...
3. До Варна количката ме закара без никакви проблеми, двигателчето е доста пъргаво с тази лека каросерия. Разход - от пълно до 1/4 резервоар, целият му обем е май 40 л. Сега следва регистрация в КАТ и смяна на масло и др. течности.
Като цяло съм много доволен от покупката, за парите си возилото е идеално. И най-важното - жената е във възторг от новата играчка. Сега само трябва да я свикна да ползва скорости, че 5 години е карала единствено автоматик и се е разглезила порядъчно...
1. Огромни благодарности на slavei2003 за съдействието - огледа и двете коли, и разказа подробно за състоянието им по телефона.
2. В резултат на наученото се спрях на жълтата (и по-евтина), нов внос на цена от 1400лв. : доста добро състояние, минимално количество ръжда под предните врати, всичко работещо и без видими кахъри. Обявените 150000 километри комай са реални - след като я купих открих сервизната книжка с доста печати от различни сервизи...
3. До Варна количката ме закара без никакви проблеми, двигателчето е доста пъргаво с тази лека каросерия. Разход - от пълно до 1/4 резервоар, целият му обем е май 40 л. Сега следва регистрация в КАТ и смяна на масло и др. течности.
Като цяло съм много доволен от покупката, за парите си возилото е идеално. И най-важното - жената е във възторг от новата играчка. Сега само трябва да я свикна да ползва скорости, че 5 години е карала единствено автоматик и се е разглезила порядъчно...
- ЯЛТА
- Потребител
- Регистриран: 22 юли 2010, 14:52
- Модел на автомобила: FORD MONDEO 1.8 TD, 90 hp., GHIA, ENDURA D, SW, MK-2, 2000 year.
Ford Puma, 1.6, 2002 year, 103 hp.
http://clubford.org/forum/viewtopic.php ... __________
АМБИЦИЯТА Е ПОСЛЕДНОТО УБЕЖИЩЕ НА НЕУДАЧНИКА. О.Уайлд - Местоположение: СОФИЯ, и чат пат на луната.
- Контакти:
Хайде честита да ви е, браво. Не забравяй да пуснеш една тема в "Моята кола".

Мисли ГЛОБАЛНО действай ЛОКАЛНО
- slavei2003
- потребител
- Регистриран: 27 юли 2012, 12:06
- Модел на автомобила: FORD GALAXY 2.3 16V 146кс. 1999г. LPG FOBOS 2 OPEL VECTRA X16SZ LPG 1995г.
GenaDP написа:Малко новини по темата:
Радвам се ,че съм бил полезен.

- Lancer
- потребител
- Регистриран: 07 окт 2012, 06:06
- Модел на автомобила: Ford Focus '99
Драсни някой ред как е в момента ситуацията с губивремето в кат Варна и номерата, че с тия номера не смея да взема нещо по-далеч от Девня...
Сокол скитник
-
- потребител
Номера има. Преди около месец прехвърлях друга кола, вече регистрирана в БГ. Въпреки, че се заядоха за номера на двигателя (не се четял), успях да мина до обяд. Желателно е всеки да си носи инструменти, с които да свали старите номера, иначе ще се реди два пъти на опашка при тенекеджиите...
С форда минах за около два часа и половина. Сутринта (8ч.) имаше опашка от 10-ина мераклии, после хората станаха доста по-малко. Определено няма голям наплив в момента...
С форда минах за около два часа и половина. Сутринта (8ч.) имаше опашка от 10-ина мераклии, после хората станаха доста по-малко. Определено няма голям наплив в момента...
- Lancer
- потребител
- Регистриран: 07 окт 2012, 06:06
- Модел на автомобила: Ford Focus '99
Благодаря колега. С това инфо вече спокойно може да се поогледам за нещо читаво из страната, че от Варна колите... Да спрем до тук.
Сокол скитник