Оборотомер
- li7akov
- потребител
- Регистриран: 14 яну 2016, 23:53
- Модел на автомобила: Ford Sierra 1.8 GLX TURBO DIESEL
- Контакти:
- Status: Извън линия
Оборотомер
Колеги нов съм във форума и се извинявам ако не съм уцелил темата.Имам едно питане купих си Форд Сиера 1.8 ТД но не ми работи оборотомера и се загледах в динамото и видях че е от Ескорт мисля как да си вържа оборотомера без да сменям динамото (не ми се дават пари просто) или как мога да закача универсален и едно питане още как да си вържа манометъра за налягане на турбото (това е уреда http://nspauto.com/%D1%83%D1%80%D0%B5%D ... etail.html)

- ЯЛТА
- Потребител
- Регистриран: 22 юли 2010, 14:52
- Модел на автомобила: FORD MONDEO 1.8 TD, 90 hp., GHIA, ENDURA D, SW, MK-2, 2000 year.
Ford Puma, 1.6, 2002 year, 103 hp.
http://clubford.org/forum/viewtopic.php ... __________
АМБИЦИЯТА Е ПОСЛЕДНОТО УБЕЖИЩЕ НА НЕУДАЧНИКА. О.Уайлд - Местоположение: СОФИЯ, и чат пат на луната.
- Контакти:
Re: Оборотомер
На 1.8 TD Сиера, оборотомера взима информация от алтернатора, означението на клемата е "W" .
Мисли ГЛОБАЛНО действай ЛОКАЛНО
- li7akov
- потребител
- Контакти:
благодаря колега но имаш ли някаква представа далии на ескорт 1.8 тд е така.Динамото ми е от ескорт 1.8 тд

- ЯЛТА
- Потребител
- Регистриран: 22 юли 2010, 14:52
- Модел на автомобила: FORD MONDEO 1.8 TD, 90 hp., GHIA, ENDURA D, SW, MK-2, 2000 year.
Ford Puma, 1.6, 2002 year, 103 hp.
http://clubford.org/forum/viewtopic.php ... __________
АМБИЦИЯТА Е ПОСЛЕДНОТО УБЕЖИЩЕ НА НЕУДАЧНИКА. О.Уайлд - Местоположение: СОФИЯ, и чат пат на луната.
- Контакти:
Не знам, но потърси клема с означение W, то на динамото има три клеми............., ако трябва използувай огледалце за да видиш по добре означенията. От тези години би трябвало да са еднакви, но знае ли човек.
Мисли ГЛОБАЛНО действай ЛОКАЛНО
- HACKO
- Модератор
- Регистриран: 24 май 2006, 21:22
- Модел на автомобила: FORD FOCUS 04г/1.6/ X 4696 KK
SUBARU LEGACY 10г/2.0/ СВ 6292 ВК - Местоположение: ХАСКОВО
Не само на Ескорт ами на всички стари Дизели е така. А ти как разбра, че е точно от ескорт, всичките Фордове от този период ползват един и същ генератор?li7akov написа:благодаря колега но имаш ли някаква представа далии на ескорт 1.8 тд е така.Динамото ми е от ескорт 1.8 тд
Въздържайте се от излишни цитати, има бутон "ОТГОВОРИ", ще заключвам! 

- li7akov
- потребител
- Контакти:
така ми каза човекът от който я купих и сега се сетих за още нещо. Като включа на дълги и леко святка лампата на зареждането (при тотално свършил акумулатор на скорост я запалих)