Мондеото на 2.2 TDCI
-
- потребител
- Регистриран: 26 май 2016, 22:28
- Status: Извън линия
Мондеото на 2.2 TDCI
Здравейте колеги,
Преди седмица се сдобих с красавеца от снимките. Дълго се оглеждах за комби и Форд не ми беше цел, но като го видях, ме избра
За малкото навъртяни километри на колата съм изключително доволен. Слизам от Фиат Мареа 2.0 20V и мога да кажа, че Мондеото е в пъти повече кола. И като комфорт и като обем и като тяга.
Има няколко проблема за отстраняване по него и се надявам с ваша помощ да ги преборя - дясното огледало не се прибира от бутона в купето, шофьорската седалка е за нови зъбни колела.
Мечта ми е да карам кола с темпомат, но не успях да си харесам такава, а Мондеото си няма. Има ли начин (без много да разглобявам) да разбера недвусмислено дали в него е предвидено окабеляване? Четох във форума, че някои колеги успешно са активирали екстрата.
Поздрави от мен и безаварийно!
Преди седмица се сдобих с красавеца от снимките. Дълго се оглеждах за комби и Форд не ми беше цел, но като го видях, ме избра

За малкото навъртяни километри на колата съм изключително доволен. Слизам от Фиат Мареа 2.0 20V и мога да кажа, че Мондеото е в пъти повече кола. И като комфорт и като обем и като тяга.
Има няколко проблема за отстраняване по него и се надявам с ваша помощ да ги преборя - дясното огледало не се прибира от бутона в купето, шофьорската седалка е за нови зъбни колела.
Мечта ми е да карам кола с темпомат, но не успях да си харесам такава, а Мондеото си няма. Има ли начин (без много да разглобявам) да разбера недвусмислено дали в него е предвидено окабеляване? Четох във форума, че някои колеги успешно са активирали екстрата.
Поздрави от мен и безаварийно!
- gorskiq
- потребител
- Регистриран: 21 юли 2006, 12:13
- Модел на автомобила: Ford Mondeo 2.0i 16v Ghia "99, Renault twingo 1.2 8v "00, Ex Ford Mondeo 1.8 16v GLX ''95
- Контакти:
Re: Мондеото на 2.2 TDCI
Добре дошъл, много безаварийни километри Ти желая с новата придобивка. Комбинацията от тъмен цвят купе със светъл кожен салон много ми харесва. А 18-ките с които е колата са ми от любимия модел. Разглеждайки планините на заден план в снимките, мисля че това с. Първенец е Пловдивското и във връзка с това ти отправям една покана да дойдеш на някоя от седмичните ни сбирки на клуба.
-
- потребител
Ха ха ха. Да, Пловдивския Първенец, но планините са в Кюстендил. Колата я взех от там. Кога и къде са сбирките?
- chefo_ukr
- потребител
- Регистриран: 15 юни 2008, 09:30
- Модел на автомобила: ФОРД МОНДЕО 2.0ТДДИ
Като гледам е ghiaX на 99% ще имаш окабеляване.
Sent from my SM-G900F using Tapatalk
Sent from my SM-G900F using Tapatalk
- dragonn2
- потребител
- Регистриран: 10 ное 2014, 12:09
- Модел на автомобила: 2001 Ford Focus 1.6 16v / 2007 Ford Fusion 1.6 16v / 2004 Toyota RAV4 D4D
- Контакти:
Честита да ти е и много безаварийни!
ПП. Нещо да не се е случило със задната брония?

-
- потребител
Не, колега. И аз го видях на снимката и други ме питат като ги видят, но бронята си е на място.dragonn2 написа:Честита да ти е и много безаварийни!![]()

- didon80
- потребител
- Регистриран: 19 ное 2007, 20:38
- Модел на автомобила: Мондео МК3 GHIA X 2.2 TDCI 2005г.
http://clubford.org/forum/viewtopic.php ... 74#p545238 - Местоположение: Сливен
Добре дошъл и честито за мондеото. Доста прилики има с моето. Давай повече подробности и снимки...
- BIGFORDFAN
- потребител
- Регистриран: 03 май 2007, 05:06
- Модел на автомобила: Mondeo mk2 1.8 TD ''Сребърната стрела'' & 1996 Scorpio 2.9 12v automatic estate
Честита да ти е хубавата GHIA, много радост да ти носи! Темпомата при теб е много лесен вариант, трябват ти само аербег с бутоните и софтуерно активиране.
Sent from my Lenovo
Sent from my Lenovo
-
- потребител
- Регистриран: 24 май 2010, 14:49
- Модел на автомобила: '04 Mondeo Mk3 2.0 TDCI estate
И ключета отдолу при педалите. При условие че има цялата инсталация.
Sent from my LG-D290 using Tapatalk
Sent from my LG-D290 using Tapatalk
- BIGFORDFAN
- потребител
- Модел на автомобила: Mondeo mk2 1.8 TD ''Сребърната стрела'' & 1996 Scorpio 2.9 12v automatic estate
На 99% ги има бутоните, само с волан и активация няколко познати подкараха на ghia mk3 tdci.
Sent from my Lenovo
Sent from my Lenovo
- paci
- Модератор
- Регистриран: 18 яну 2005, 07:52
- Модел на автомобила: Fiesta MK4 Zetec-S 1.4 16V 90 коня
ае да се отвори нова тема за този автопилот или да се ползва налична и да се пише където му е мястото
- BIGFORDFAN
- потребител
Извинявам се за спама, моля да изтриете неподходящото съдържание.
Sent from my Lenovo
Sent from my Lenovo
-
- потребител
Благодаря на колегите за пожеланията. Още не мога да се нарадвам на колата 
Извинявам се, ако съм провокирал неподходяща за темата дискусия с въпросите ми. Ще разровя из темите и ако не намеря отговори на въпросите ми, ще отворя нови.

Извинявам се, ако съм провокирал неподходяща за темата дискусия с въпросите ми. Ще разровя из темите и ако не намеря отговори на въпросите ми, ще отворя нови.
-
- потребител
Да се похваля - вече си имам темпомат. Присадих бутоните на педалите, нов airbag с бутони на волана и активация в МП. Само това беше необходимо и темпомата заработи
Много съм доволен и редовно си го ползвам.

Много съм доволен и редовно си го ползвам.